Προς το περιεχόμενο

Intenso BD-R 4x 25GB Recordable 1.99€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.public.gr/product/perifereiaka/analosima/diskoi-dvd/intenso-bd-re-2x-25gb-rewritable-box-5-tem-meso-apothikeysis/prod5140370pp/

Αυτα πρεπει να ειναι επανεγγραψιμα ετσι δεν ειναι?

Μ'αυτα μπορω να γραψω αν θελω ταινιες στο pc και να τα βαλω να παιξουν στο ps3/ps4?

Αυτο γινεται?

• Like 2
Δημοσ.

ΝΑΙ, είναι επανεγγράψιμα αλλά με ταχύτητα 2Χ ενώ τα άλλα έχουν 4Χ

Ναι το ξερω δεν με πειραζει ομως αυτο.

Πηρα 5 και 5(4 και 4 θα τα δωσω δωρακια σε φιλους και........... :devil:φιλες :devil: )

• Like 1
Δημοσ.

Αγόρασα και εγώ και από τα δύο, για τον ίδιο σκοπό, και ευχαριστώ εσένα και τον TS.

Γενικά, έχω διαπιστώσει ότι έχουν πέσει αρκετά οι τιμές των BD και τα δισκάκια της συγκεκριμένης εταιρείας παίζουν και σε άλλα players, που είναι πολύ σημαντικό για όποιον γράφει videos που θα τα δώσει σε φίλους και συγγενείς.

Δημοσ.

1oν πότε θα δουμε επιτελους σωστες τιμες στους τιτλους (καλα ακομα πολλες φορες δε βλεπουμε καν τιμες, αλλα η παραπληροφορηση ειναι χειροτερη της μη πληροφορησης)? Το getitnow για το οποιο ανοιχθηκε (και το multirama) εχουν υποχρεωτικα μεταφορικα για ηλεκτρονικες παραγγελιες. ΑΝ τυχον βεβαια ειχατε δει το αποθεμα στο public μπορει να τα γλιτωνατε.

2ον 2 ευρω για ...τι πραγμα ακριβως; Εγω καταλαβα 1 δισκακι με 4x ταχυτητα, αλλα απο οτι διαπιστωσα ειναι 5 δισκακια. Αλοιμονο αν δεν τα λεμε αυτα, σχεδον κατα τυχη πατησα το λινκ και το ειδα, αν ηταν μονο 1 δισκακι δε θα υπηρχε προσφορα.

3ον τα επανεγγραψιμα που ξετρυπωσε ο herthan ειναι πραγματι σαφως καλυτερη περιπτωση απο τα απλα, ακομα και για μιση ταχυτητα (και για το 1/4 θα ελεγα το ιδιο). A ναι, ειναι και φθηνοτερα (και χωρις μεταφορικα)!!

4ον πότε θα αφησετε τιποτα και για μας? Παλι 'εξαντλημενα' τα παντα ολα (δεν θα επαιρνα - δεν εχω bd writer - )

5ον -> μεχρι να γραψω τα "4" ξαναμπηκαν σε στοκ! Ο,τι να 'ναι :P :P

• Like 1
Δημοσ.

Αν και δεν χρειαζόμουν ,τελικά έβαλα μερικά r/w λόγω τις τιμής τους ,μπας και χρειαστούν στο μέλλον.Τα κανονικά δεν τα πρόλαβα.

Φυσικά πιστεύω πως θα στήλουν 1 τεμάχίο βέβαια αντί για 5 που γράφει η συσκευασία...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω απο public. Ευχαριστω τον TS και τον HERTAHN.

Για τα Inteso BD-RE 25GB 2x Speed μπορει να υπαρχουν καποια προβληματα με LG εγγραφεις.

http://www.amazon.de/Intenso-BD-RE-Jewelcase-Blu-Ray-Rohlinge/dp/B001HVSCJW

Και εννοείται πως με την τύχη που κουβαλάω έχω LG 

Επεξ/σία από takjar
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...