Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα καινούργιος στην παρέα σας και θα ήθελα την γνώμη σας αν συμφέρει να κάνω αναβάθμιση τον κουτί μου ή να περιμένω περισσότερα λεφτά να πάρω καινούργιο για gaming, budget 150E.

CPU: Intel Core 2 Quad Q6600
GPU: Nvidia GeForce 9800GT
RAM: x2 1gb DDR2

Προσωπικά σκεφτόμουν να αλλάξω την motherboard και να βάλω καινούργια με DDR3 RAM αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα έχω διαφορά.

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να την αλλάξεις και τη μητρική για να πας στην πιο καινούρια τεχνολογία αλλά καλύτερο θα ήταν να ξεκινήσεις απο την κάρτα.

Πες μας τι τροφοδοτικό έχεις (άνοιξε το κουτί να δεις μάρκα & watt) και σε τι ανάλυση είσαι αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.

Βρε ότι αλλάζει αλλάζει ο quad του τότε,ήταν τότε quad όχι τώρα.

Intel Pentium G3420 ~57,86 €

Asus H81M-C ~45€

Corsair Value 4GB DDR3 Non ECC CL11 1600MHz από 35€

Για να μην ξεπεράσεις τα λεφτά βάζεις αυτά

Αν θες και μπορείς βάζεις και άλλα 4gb ή παίρνει μητρική με το νέο stepping c2 αλλά ανεβαίνεις ~40€ σε κάθε περίπτωση.

http://www.skroutz.gr/s/3814360/Asus-H87M-E-C2.html

Εδώ βλέπεις και λίγο της διαφορές που θα έχεις με τον q6600

http://www.cpu-world.com/Compare/498/Intel_Core_2_Quad_Q6600_vs_Intel_Pentium_Dual-Core_G3420.html

Δημοσ.

Θα κοιτάξεις για κάρτα (που θα τη κρατήσεις αν γίνεται),μεταχειρισμένη RAM,και ίσως OC αν σε παίρνει στον επεξεργαστή.Δες και ποιό είναι το τροφοδοτικό αν και οι απαιτήσεις σε σύγχρονες κάρτες της κατηγορίας που σε παίρνει στο budget είναι χαμηλές.

Δημοσ.

Απο τροφοδοτικό είσαι οκ πιστεύω.

Στη θέση σου θα κοιτούσα στα μεταχειρισμένα μητρική για s775 και RAM γύρω στα 60-70 ευρω και θα πουλούσα τη 9800 κάνα 40-50αρι.

Με τα παραπάνω σου περισσεύουν 100+ για 7790 ή κάποια μεταχειρισμένη στα 70-80 ευρω (π.χ gtx 460) και μια ψύκτρα για overclock στον cpu σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...