Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει θέμα με τα full modular?

Είναι ακριβά και κατά την άποψή μου nonsense.Δηλαδή ποιός ο λόγος να μην είναι ενσωματωμένα απο την αρχή τα 2 βασικά καλώδια τροφοδοσίας που χωρίς αυτά δε λειτουργεί ενας υπολογιστής? :P

Δημοσ.

Πάλι εγώ. :)

Ερώτηση. Διάβασα πως η XFX παίρνει τροφοδοτικά απο Seasonic και πως τα Seasonic είναι πολύ ποιοτικά τροφοδοτικά. Λένε πως εσωτερικά είναι ίδια. Ισχύει?

Αν είναι έτσι να πάω σε XFX (όπως κι εσείς άλλωστε μου είπατε..)

Επίσης, τί διαφορά έχει το XFX 850W Pro Series XXX Edition με το XFX 850W Black Edition ? (πέραν του οτι το ένα είναι Full Modular και το άλλο Semi-Modular)

Με λίγα λόγια.. ξεκολλήστε με απο τα Corsair που πιάνουν και κ**ο :P

Δημοσ.

Guys.. βοηθήστε αν μπορείτε.. με το τηλέφωνο στο χέρι είμαι να κάνω παραγγελία.. :)

XFX 850W XXX Edition Semi-Modular ή XFX 850W Black Edition? 110 euros Vs. 150 euros... Bronze vs. Gold... 

UPDATE

Αγόρασα το XFX 850W Black Edition 80+ Gold.

Με τις υγείες μου.. :P

Δημοσ.

Κακη επιλογη κατ εμε μιας και μπορουσες να ειχες αγορασεις και σχεδον 50ευρο φθηνοτερα 

http://www.skroutz.gr/s/312696/XFX-ProSeries-850W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html που ειναι περιπου το 50% της αξιας του αλλα οπως και να εχει καλοριζικο. :-)

Δημοσ.

Κακη επιλογη κατ εμε μιας και μπορουσες να ειχες αγορασεις και σχεδον 50ευρο φθηνοτερα 

http://www.skroutz.gr/s/312696/XFX-ProSeries-850W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html που ειναι περιπου το 50% της αξιας του αλλα οπως και να εχει καλοριζικο. :-)

Είχα και πριν τροφοδοτικό που δεν ήταν modular και η αλήθεια είναι πως εδώ και πολύ καιρό σκεφτόμουν πως όποτε το αλλάξω θα αγοράσω ένα modular (για λιγότερα καλώδια). Αλλά και πάλι οκ, το οτι είναι 80+ Gold Rated με κάνει να νοιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια. 

Τώρα για το οικονομικό πίστεψέ με με πόνεσε.. αλλά για να τα έχω καλά με τον εαυτό μου και να μην με βασανίζει το οτι "ήθελα εκείνο το τροφοδοτικό και πήρα τελικά άλλο" είπα να "θυσιάσω το 50αρικο.. its ok.. :)

Ευχαριστώ! :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...