Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.σκεφτομαι να αλλαξω την 7970ghz μου με μια απο τις gtx 780 Ti  η την νεα radeon 290x.πιστευεται οτι αξιζει η αλλαγη η να περιμενω την επομενη γενια καρτων για αλλαγη? 

Δημοσ.

Οσο παιζεις σε 1080p εισαι μια χαρα,δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις καρτα.. Του χρονου βλεπεις, καλυτερα να πηγαινες στις 20nm, οπου θα υπαρχουν πραγματικες διαφορες με την τωρινή γενια..

• Like 1
Δημοσ.

Την ίδια ακριβώς κάρτα έχω και εγώ και έχω αντίστοιχο δίλλημα. Οι κάρτες που αναφέρεις θα είναι σίγουρα πιο δυνατές. Βέβαια να βλέπουμε τη ρεαλιστική πλευρά. Το πιο βαρύ παιχνίδι μέχρι σήμερα ήταν ίσως το metro LL. Το οποίο βέβαια με ultra ρυθμίσεις δεν πέφτει στην κάρτα μας κάτω απο 30 fps ποτέ. Επομένως η αναβάθμιση για 1080p σε αντίστοιχα παιχνίδια θα είναι ότι οι μίνιμουμ απόδοση θα είναι πχ 38 fps. Στη πράξη δεν θα υπάρχει διαφορά έντονη καθότι οτιδήποτε πάνω απο 30 fps είναι playable. Απλά βλέποντας το pc σαν hobby μπαίνουμε στη λογική της αναβάθμισης.

Δημοσ.

Αν σε καινε τα fps, η καλυτερη λυση ειναι crossfire. Αν πουλησεις αυτη τωρα θα χρειαστει να βαλεις αλλα 300€+ (υποθεση κανω) για να παρεις 290x ενω μπορεις με 250€ να παρεις αλλη μια 7970Ghz ή και απλη και να εισαι πιο γρηγορος απο 290x.

Δημοσ.

Η αναλυση που παιζω ειναι 1920x1200 εχω 16:10 οθονη.βασικα δεν εχω κανενα προβλημα με την καρτα μονο στο crysis 3 ζοριζετε λιγο στο very high παντα, αλλα στα υποποιπα καθολου.η λογικη λεει να μην την αλλαξω το ξερω 5 μηνες την εχω εξαλλου,απλα οπως ειπανε κ ποιο πανω με επιασε τρελα με τις νεες 780 Ti k 290x.βεβαια για να πω την αληθεια κυριως τσιμπησα με την 290x λογω του mantle της amd κ με την 780 ti λογω των νεων flex physics κ του G-sync.περιμενω κ τις επισημες μετρησεις βεβαια να δω ποσο γρηγοροτερες θα ειναι απο την δικια μου.παντος το crossfire γενικα δεν το προτιμω.πρεπει να αλλαξω κ το τροφοδοτικο εξαλλου αν ηταν να κανω cf.650αρι εχω. 

Δημοσ.

Η αναλυση που παιζω ειναι 1920x1200 εχω 16:10 οθονη.βασικα δεν εχω κανενα προβλημα με την καρτα μονο στο crysis 3 ζοριζετε λιγο στο very high παντα, αλλα στα υποποιπα καθολου.η λογικη λεει να μην την αλλαξω το ξερω 3.5 μηνες την εχω εξαλλου,απλα οπως ειπανε κ ποιο πανω με επιασε τρελα με τις νεες 780 Ti k 290x.βεβαια για να πω την αληθεια κυριως τσιμπισα με την 290x λογω του mantle της amd κ με την 780 ti λογω των νεων flex physics κ του G-sync.περιμενω κ τις ςπισημες μετρησεις βεβαια να δω ποσο γρηγοροτερες θα ειναι απο την δικια μου.παντος το crossfire γενικα δεν το προτιμω.πρεπει να αλλαξω κ το τροφοδοτικο εξαλλου αν εκανε cf.650αρι εχω 

Το mandle αξιζει αλλα πιστευω δεν ειναι λογος αγορας...Ακομα δεν υποστηριζεται τιποτα. Μεινε με τη καρτουλα που εχεις, υπερτουμπανο ειναι και οταν στεριωσει η 290x, βλεπεις!

• Like 1
Δημοσ.

Καποιοι περασαν τους drivers της 280χ στην 7970 και την αναγνωρισε ως 280χ χωρις κανενα προβλημα. Η καρτα ειναι η ιδια επομενως οτι ισχυσει για την 280χ θα ισχυσει και για τη δικια μας

Δημοσ.

Καλα σοβαρα τωρα σκεφτεστε να αγορασετε αλλη καρτα ενω εχετε μια απο τις δυνατοτερες τις αγορας??Ακομα και σε 5 μηνες αντικειμενικα ειναι υπερβολη η αλλαγη.Για μενα η καλυτερη επιλογη και οικονομικα και απο αποψεις επιδοσεων μακροχρονια ειναι η αλλαγη της καρτας γραφικων λιγο πριν τελειωσει η εγγυηση της,αν μιλαμε για τοσο δυνατες καρτες.

Δημοσ.

Δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να αλλάξεις την κάρτα σου για να κερδίσεις 10FPS..Περίμενε τα 20nm όπου θα δούμε μεγάλες διαφορές σε σχέση με τις τωρινές κάρτες, να έχουν βγει και μερικά ''next-gen'' παιχνίδια που θα ζητάνε τέτοιες κάρτες.

Δημοσ.

καλα τα λετε,δεν αξιζει να την δωσω τοσο νωρις.να ρωτησω κατι,οι νεες 20nm maxwell τις nvidia λενε οτι θα βγουν σχετικκα νωρις.για φεβρουαριο-μαρτιο του 14.ξερει κανεις κατι αλλο? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...