Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.331047&sid=1

Έψαχνα κάρτα για το Link.png Site: κινητό μου και βρήκα αυτή.Αξίζει ή υπάρχει κάτι καλύτερο στα λεφτά της;

Την έχω πάρει και είναι μια χαρά για τα λεφτά της... αρκετά γρήγορη και αξιόπιστη.

Δημοσ.

Την έχω πάρει και είναι μια χαρά για τα λεφτά της... αρκετά γρήγορη και αξιόπιστη.

επειδη ψαχνω microsd αυτο τον καιρο βλεπω οτι οι 16αρες ειναι οι πιο vfm . 

για αυτους που λενε πως χαλανε την εχω παθει και με επωνυμη 32αρα ακριβοπληρωμενη...

απλα ελπιζω!

Δημοσ.

Ακριβως μια χαρα για τα λεφτα της. Την πηρα σε προηγουμενες προσφορες του e-shop στα 12.90 ευρω, στα 10.90 ευρω και φυσικα και τωρα στα 9.99 ευρω. Ολες μεχρι στιγμης ειναι μια χαρα, Εγω παντως παιρνω 16αρες και αποφευγω τις 32αρες.

Δημοσ.

Μια χαρά τιμή είναι ,αλλά στην περίπτωση μου ,που δεν υπάρχει eshop ,δεν συμφέρει λόγω μεταφορικών.

Πάντως γράφει εγγύηση εφ όρου ζωής επομένως δεν νομίζω να καίγονται και τόσο εύκολα ,θα είχε μπει μέσα η εταιρία αν έκανε συνέχεια αντικαταστάσεις

Δημοσ.

Παιδια σκεφτομαι και γω να την παρω για κινητο λοιπον 9.99 εχει μεταφορικα? Αμα την παρω και επιλεξω αντικαταβολη? Η γινεται να παω να την παρω απο το καταστημα? Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

μια χαρά κάρτα είναι, την έχω για το κινητό μου.

Η πρώτη που πήρα ήταν DOA και την άλλαξαν με νέα σε 2 εργάσιμες.

Δημοσ.

Παιδια σκεφτομαι και γω να την παρω για κινητο λοιπον 9.99 εχει μεταφορικα? Αμα την παρω και επιλεξω αντικαταβολη? Η γινεται να παω να την παρω απο το καταστημα? Ευχαριστω εκ των προτερων

αν κάνεις παραλαβή από το κατάστημα ,δεν πληρώνεις μεταφορικά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...