Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά καλημερα

θέλω να κουβεντιάσουμε ένα θέμα που έμενα προσωπικά μου κάνει πολύ άσχημα !!

βλέπω της τελευταίες μέρες το lg g να το πουλάνε μεταχειρισμένο στα 350+ ενώ σίγουρα το έχουν αγοράσει πολύ ποιο φτηνά !! βλέπω στο σκρουτζ και έχει πάει η τιμή στα 410 από 330 δεν ξέρω για ποιο λόγο !!

το θεωρώ απαράδεκτο και μου θυμίζει μαυραγορίτες !!! δηλαδή έλεος ρε παιδιά τόσο φτήνια πια ??

Δημοσ.

φίλε αυτό ισχύει και θα σου αναφέρω παράδειγμα απο εμενα έχοντας ένα  lumia 800

το αγόρασα όταν ειχε βγει μεταχειρισμένο 380 ευρω και σε 4 μήνες το πούλησα 180 στην ίδια άψογη κατάσταση που το παρέλαβα.

το ίδιο δυστυχώς κάνουν και οι κάτοχοι του 920 που οι τιμές του όταν βγήκε έφταναν τα 700 ευρω

γενικά οταν εχει βγει μεταγενέστερο η τιμες πέφτουν, εκτός απο τα iphone που ναι μεν πέφτουν αλλα οχι σε τέτοιο χάλι και αυτο ειναι φυσιολογικό μιας και βγάζουν κινητά καθε χρόνο. 

απο την αλλη τα android συναγωνίζονται και μεταξύ τους, οπότε θα υπάρχει και διαμάχη τιμής και φυσικά θεμα ζήτησης.

αν ειναι να επιλέξεις android κινητό καλύτερα nexus.

Δημοσ.

Δλδ τη σε ενοχλεί τωρα γιατι μπερδευτικα που πουλάνε πχ. Το iphone 5 16 gb 500€ Στης αγγελίες? Αν ναι εχεις απόλυτο δίκιο έλεος πόσο χαζοί μπορεί να είναι αυτοί οι άνθρωποι? Με ποια λογική ρε φιλε πας και το πουλάς 500€ Ενο με αλλα 10€ περνεις καινούργιο?

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

φίλε μου με ενοχλεί ότι το έχουν αγοράσει 320 και μόλις ανέβηκε η τιμή το πουλάνε 350-360 μεταχειρισμένο !! αυτά τα παιδάκια  είναι δυστυχώς για κλάματα ::!!!

• Moderators
Δημοσ.

Το θεμα εχει συζητηθει πολλακις. Το θεμα δεν εχει να κανει με τις συσκευες κινητης τηλεφωνιας αλλα με τους νομους προσφορας και ζητησης, (αν ο αγοραστης δινει το ποσο για το Χ αντικειμενο το αγοραζει, αν οχι παει παρακατω). Επισης ο σχολιασμος των αγγελιων δεν επιτρεπεται.

Ως εκ τουτου το νημα κλειδωνεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...