Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εχω ένα 4αρι και όταν το βαζω στο αυτί δεν κλείνει η οθόνη του με αποτέλεσμα να πατιούνται διάφορα κουμπιά. Φταίει η μπροστά κάμερα δηλαδή το ματάκι ή έχει να κάνει με αισθητήρα?

Δημοσ.

Με τον αισθητηρα εχει να κάνει. Πάνω απο την κάμερα έχει εναν ακομα αισθητήρα που καταλαβαίνει οταν το εχεις στο αυτι σου και κλεινει την οθονη, μπορεις να το δεις αν το βαλεις στον ηλιο.

Δημοσ.

Ειναι μαζι με το power button.Οποτε βγαζεις τελειως την οθονη και μετα βγαζεις και το φλεξ για το power button[παει ολο μαζι]και βαζεις το καινουργιο.Δες βιντεακια στο youtube,αν θες καποια βοηθεια και κολλησεις γραψε εδω να σου πω.

Δημοσ.

Παιδιά εχω ένα 4αρι και όταν το βαζω στο αυτί δεν κλείνει η οθόνη του με αποτέλεσμα να πατιούνται διάφορα κουμπιά. Φταίει η μπροστά κάμερα δηλαδή το ματάκι ή έχει να κάνει με αισθητήρα?

Αισθητήρα θέλει, αλλάξαμε πρόσφατα σε μια φίλη και κοστισε κανα 30 κάτι. 

Δημοσ.

Αισθητήρα θέλει, αλλάξαμε πρόσφατα σε μια φίλη και κοστισε κανα 30 κάτι.

Έχει στο ebay πολύ πιο φθηνά. Από ό,τι είδα.

Δημοσ.

Έχει στο ebay πολύ πιο φθηνά. Από ό,τι είδα.

Nαι με τη διαφορά ότι θα πρέπει να το βάλεις μόνος σου :) Προσωπικά δε θα το έκανα με τίποτα μόνη μου. Εγώ μιλάω συν την εργασία. 

Ασε που δεν είσαι ποτέ σίγουρος 100 τοις εκατό τί θα πάρεις από το ebay. Την έχω πατήσει με οθόνη iphone 4s, και πήγανε τσάμπα τα χρήματα (υπόψιν την εβαλε ο τεχνικός όχι εγώ αλλά βγήκε μούφα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...