stavros34 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά εχω ένα 4αρι και όταν το βαζω στο αυτί δεν κλείνει η οθόνη του με αποτέλεσμα να πατιούνται διάφορα κουμπιά. Φταίει η μπροστά κάμερα δηλαδή το ματάκι ή έχει να κάνει με αισθητήρα?
atomakis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Με τον αισθητηρα εχει να κάνει. Πάνω απο την κάμερα έχει εναν ακομα αισθητήρα που καταλαβαίνει οταν το εχεις στο αυτι σου και κλεινει την οθονη, μπορεις να το δεις αν το βαλεις στον ηλιο.
stavros34 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Αλλάζει έχει στο ebay? Έχεις κανένα σύνδεσμο?
atomakis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR11.TRC1.A0.Xiphone+4+sensor&_nkw=iphone+4+sensor&_sacat=0&_from=R40 έχει πολλά αλλά δεν ξέρω πως πρεπει να τον αλλάξεις και αν χρειάζεται κάποιο συγκεκριμμένο μοντέλο.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Ειναι μαζι με το power button.Οποτε βγαζεις τελειως την οθονη και μετα βγαζεις και το φλεξ για το power button[παει ολο μαζι]και βαζεις το καινουργιο.Δες βιντεακια στο youtube,αν θες καποια βοηθεια και κολλησεις γραψε εδω να σου πω.
iMarilina Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά εχω ένα 4αρι και όταν το βαζω στο αυτί δεν κλείνει η οθόνη του με αποτέλεσμα να πατιούνται διάφορα κουμπιά. Φταίει η μπροστά κάμερα δηλαδή το ματάκι ή έχει να κάνει με αισθητήρα? Αισθητήρα θέλει, αλλάξαμε πρόσφατα σε μια φίλη και κοστισε κανα 30 κάτι.
stavros34 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Αισθητήρα θέλει, αλλάξαμε πρόσφατα σε μια φίλη και κοστισε κανα 30 κάτι. Έχει στο ebay πολύ πιο φθηνά. Από ό,τι είδα.
iMarilina Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Έχει στο ebay πολύ πιο φθηνά. Από ό,τι είδα. Nαι με τη διαφορά ότι θα πρέπει να το βάλεις μόνος σου Προσωπικά δε θα το έκανα με τίποτα μόνη μου. Εγώ μιλάω συν την εργασία. Ασε που δεν είσαι ποτέ σίγουρος 100 τοις εκατό τί θα πάρεις από το ebay. Την έχω πατήσει με οθόνη iphone 4s, και πήγανε τσάμπα τα χρήματα (υπόψιν την εβαλε ο τεχνικός όχι εγώ αλλά βγήκε μούφα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα