billkosyf Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Εχω το xbox360 και εχω αρκετα περιφεριακα extra (πχ kinect,guitarband κτλ). Μηπως γνωριζετε αν αυτα ειναι συμβατα με το xbox one?
jek20 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δεν λεγετε xbox 720 αλλα xbox one, και τα περιιφεριακά του 360 μάλλον δεν θα παίζουν στο one
guardianx71 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Υπόψιν ότι το one έχει στο πακέτο το καινούριο kinect , οπότε το παλιό σίγουρα δεν θα το υποστηρίζει
billkosyf Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Εχει ενα προβλημα το δικο μου το 360 και δεν ξερω αν φτιαχνεται ή αν αξιζει τον κοπο οικονομικα να το φτιαξω. Γι'αυτο με νοιαζουν τα extra του. Το προβλημα ειναι οτι μετα απο κανα 20λεπτο που παιζω ξαφνικα παγωνει η εικονα και γεμιζει τελίες (χιόνια). μου ειπαν οτι εχει να κανει με την καρτα γραφικων και μπορει να μην φτιαχνεται, γιατι ειναι απο τα πρωτα xbox360. Γνωριζει κανεις κατι αλλο?
Vole Maulder Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Αν κρίνουμε από το ιστορικό της MS ως τώρα, μην περιμένεις να είναι συμβατό κανένα περιφερειακό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα