Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος ο λόγος παιδιά να πάρετε τωρα Xbox ; Η πλειοψηφία των παιχνιδιών υπάρχουν σε PC πολύ πιο φθηνά και παίζουν άψογα με φθηνές κάρτες.

Δημοσ.

Ποιος ο λόγος παιδιά να πάρετε τωρα Xbox ; Η πλειοψηφία των παιχνιδιών υπάρχουν σε PC πολύ πιο φθηνά και παίζουν άψογα με φθηνές κάρτες.

καλα δεν στηνεις pc που να παιζει τα παιχνιδια σε αυτη την αποδοση οπως το xbox..

μονο ποντικι πληκτρολογιο και gamepad να πας να παρεις της ξεφτιλας θες τα 30-50 ευρω απο τα 150 του xbox.

σκεψου να στησεις και τον πυργο.

• Like 1
Δημοσ.

καλα δεν στηνεις pc που να παιζει τα παιχνιδια σε αυτη την αποδοση οπως το xbox..

μονο ποντικι πληκτρολογιο και gamepad να πας να παρεις της ξεφτιλας θες τα 30-50 ευρω απο τα 150 του xbox.

Κοίτα συνήθως ένα pc υπάρχει, ότι cpu και να έχει επάνω με μια 650 ή μια 7770 παίζεις άνετα τα πάντα όσα υπάρχουν σε κονσόλες. 

Δημοσ.

Κοίτα συνήθως ένα pc υπάρχει, ότι cpu και να έχει επάνω με μια 650 ή μια 7770 παίζεις άνετα τα πάντα όσα υπάρχουν σε κονσόλες. 
Ναι αλλα θες πιο πολλά χρήματα. 300++
Δημοσ.

Αν και είμαστε εκτός θέματος και η προσφορά του τίτλου ΔΕΝ ισχύει, να πω και γω την ταπεινή μου γνώμη! Έχω και εγώ ένα ψιλοτούμπανο PC με βαρβάτη κάρτα γραφικών, αλλά ΚΑΜΙΑ σχέση με το console gaming! Πρώτα απ' όλα στο PC δεν είναι όλα ρόδινα, μιας και κάθε παιχνίδι θέλει και 5-6 διορθωτικά αρχεία για να στρώσει (patches) --> για παράδειγμα , θέλει ν' αναβαθμίζεις τους drivers της κάρτας γραφικών, μερικές φορές και των άλλων υποσυστημάτων (όπως του ήχου) για να παίξει ένα παιχνίδι σωστά.... και αν!!!!

Με την κονσόλα, στα φρύδια σου τα παραπάνω... χώνεις το δισκάκι και ξέρεις πως θα φυσάει το παιχνίδι!!! :-)

• Like 2
Δημοσ.

<p>Αν και είμαστε εκτός θέματος και η προσφορά του τίτλου ΔΕΝ ισχύει, να πω και γω την ταπεινή μου γνώμη! Έχω και εγώ ένα ψιλοτούμπανο PC με βαρβάτη κάρτα γραφικών, αλλά ΚΑΜΙΑ σχέση με το console gaming! Πρώτα απ' όλα στο PC δεν είναι όλα ρόδινα, μιας και κάθε παιχνίδι θέλει και 5-6 διορθωτικά αρχεία για να στρώσει (patches) --> <a data-ipb='nomediaparse' href='http://megagames.com/game-content/patches/all/all'>για παράδειγμα</a> , θέλει ν' αναβαθμίζεις τους drivers της κάρτας γραφικών, μερικές φορές και των άλλων υποσυστημάτων (όπως του ήχου) για να παίξει ένα παιχνίδι σωστά.... και αν!!!!</p>

<p>Με την κονσόλα, στα φρύδια σου τα παραπάνω... χώνεις το δισκάκι και ξέρεις πως θα φυσάει το παιχνίδι!!! :-)</p>

Ακριβώς. ..και γλυτώνεις και τα ευρω της αγοράς του υπολογιστή. Επίσης οι κονσόλες έχουν και " συγγενείς" για όσους κατάλαβαν. ....:)

Δημοσ.

Αν και είμαστε εκτός θέματος και η προσφορά του τίτλου ΔΕΝ ισχύει, να πω και γω την ταπεινή μου γνώμη! Έχω και εγώ ένα ψιλοτούμπανο PC με βαρβάτη κάρτα γραφικών, αλλά ΚΑΜΙΑ σχέση με το console gaming! Πρώτα απ' όλα στο PC δεν είναι όλα ρόδινα, μιας και κάθε παιχνίδι θέλει και 5-6 διορθωτικά αρχεία για να στρώσει (patches) --> για παράδειγμα , θέλει ν' αναβαθμίζεις τους drivers της κάρτας γραφικών, μερικές φορές και των άλλων υποσυστημάτων (όπως του ήχου) για να παίξει ένα παιχνίδι σωστά.... και αν!!!!

Με την κονσόλα, στα φρύδια σου τα παραπάνω... χώνεις το δισκάκι και ξέρεις πως θα φυσάει το παιχνίδι!!! :-)

Οντως στα PC ειναι πιο μπερδεγουει το θεμα. Ειδικα σε πρωταρηδες, συστηνεται η κονσολα ετσι κ αλλιως.

Για τα patches, θα σε διορθωσω:

Πολλα απο αυτα, διορθωνουν και θεματα του παιχνιδιου, κατι που δεν γινεται στην κονσολα με τα δισκακια.

Δηλ. ειναι πλεονεκτημα για τον χρηστη, οχι μειονεκτημα.

(Σημ. Πολλοι προτιμουν το steam για να γινονται ολα αυτα αυτοματα. Εξαιρεσεις παντα υπαρχουν).

Δημοσ.

Και οι κονσόλες έχουν patches και updates πλέον, τα οποία περνάνε αυτόματα από το net.

Γενικά το PC gaming είναι περισσότερο hype και λιγότερο value for money, αν συγκρίνουμε ένα gaming PC με τις νέες κονσόλες που θα βγουν τώρα, για βελτίωση 10% στα γραφικά πρέπει να δώσει κάποιος 400% επιπλέον χρήματα για τη σύνθεση του PC, χωρίς να έχει καμμία εγγύηση πως όλοι τίτλοι θα τρέχουν απροβλημάτιστα.

• Like 3
Δημοσ.

Και οι κονσόλες έχουν patches και updates πλέον, τα οποία περνάνε αυτόματα από το net.

Γενικά το PC gaming είναι περισσότερο hype και λιγότερο value for money, αν συγκρίνουμε ένα gaming PC με τις νέες κονσόλες που θα βγουν τώρα, για βελτίωση 10% στα γραφικά πρέπει να δώσει κάποιος 400% επιπλέον χρήματα για τη σύνθεση του PC, χωρίς να έχει καμμία εγγύηση πως όλοι τίτλοι θα τρέχουν απροβλημάτιστα.

Thanks για την πληροφορια για τα update στις κονσολες, δεν το ειχα υπ'οψιν.

Στα PC ομως μπορεις να βρεις απειρα εργαλεια για modding στα παιχνιδια, σε τσακωσα :-)

Τρεχουν οι τιτλοι, αλλα οντως μπορει να θελουν εμπειρο χρηστη για τις ρυθμισεις τους.

Τωρα για τα χρηματα, σχετικο ειναι και αυτο, ακομη και 400% επιπλεον χρηματα να ειναι, η διαφορα βγαινει μολις με 10 παιχνιδια, μιας και στα PC μπορεις να βρεις τρελλες προσφορες. 

Ισως μια καλη σκεψη (με δεδομενο την καλη εμπειρια χρησης στα PC), να ηταν η εξης:

Για λιγα παιχνιδια, παρε κονσολα.

Για πολλα παιχνιδια, παρε PC.

Για οσους περισσευουν χρηματα, παρτε και τα 2 και μην μπειτε σε διλημμα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...