AfterForever Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα. Ίσως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε στην access. Έχω 3 πίνακες : πελάτες, παραγγελίες και λεπτομέρειες παραγγελιών. Φτιάχνω ερώτημα που συμπεριλαμβάνω ΌνομαΠελάτη, order_id & από τις λεπτομέρειες παραγγελιών ένα καινούργιο πεδίο τελική_τιμή=ποσότητα*τιμή_μονάδος - έκπτωση. Τέλοσπαντων η ουσία είναι ότι μου βγάζει αποτελέσματα ως εξής: ΟΝΟΜΑ ΑΡ.ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΚΩΣΤΑΣ ΧΧΧΧΧΧΧ1 €100 ΚΩΣΤΑΣ ΧΧΧΧΧΧΧ2 €121 ΚΩΣΤΑΣ ΧΧΧΧΧΧΧ3 € 36 ΜΗΤΣΟΣ ΥΥΥΥΥΥ1 €220 ΜΗΤΣΟΣ ΥΥΥΥΥΥ2 €198 ΜΗΤΣΟΣ ΥΥΥΥΥΥ3 €178 Το ερώτημά μου είναι πως τα ομαδοποιώ, σε φάση ΟΝΟΜΑ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΚΩΣΤΑΣ €257 ΜΗΤΣΟΣ €596 Ο Αρ. Παραγγελίας προφανώς και δε με ενδιαφέρει. Αυτό που χρειάζομαι είναι ερώτημα διασταύρωσης; Προσπάθησα και με τον οδηγό και χωρίς και μπερδεύτηκα εκεί με τις στήλες. Πως το κάνω ρε παιδιά; Ευχαριστώ.
astroman Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημιουργείς τους πίνακες σου, και μετά φτιάχνεις την φόρμα που θέλεις να σου εμφανίζεται. Στην φόρμα βάζεις μόνο αυτά που θέλεις να φαίνονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα