Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα σας έχω μια εικόνα και θέλω να προσθέσω έτυμη εικόνα κινούμενη που βρήκα στο internet μέσα στην σταθερή πόσο είναι εφικτό και με πιο πρόγραμμα μπορώ να το κάνω.

δεν ζητάω τρελά προγράμματα απλός μια ένωση θέλω να κάνω.

ευχαριστώ  

Δημοσ.

ναι πάλι σε εικόνα σε φορματ .gif που υποστηρίζει animetion εκτός και αν υπάρχει κάποιο άλλο φορματ θέλω να το ανεβάσω σε blog

Δημοσ.

Κατέβασε το PhotoScape πάνε στην καρτέλα κινούμενη gif και άνοιξε το gif που θες,θα σου βγάλει πάνω μια λωρίδα με την κάθε μια φωτογραφία ξεχωριστά,κάνε δεξί κλικ στην πρώτη->αντιγραφή στο πρόχειρο(ctrl+c) και πάνε στην καρτέλα «επεξεργαστής» βρες την εικόνα πάνω στην οποία θες να προσθέσεις την gif και άνοιξε την,

κάτω στα εργαλεία πάνε στην καρτέλα «αντικείμενο» και πάτα το πρώτο, που μοιάζει και με φωτό,επέλεξε το  «Φωτογραφία στο Πρόχειρο» πάτα οκ εδώ και σείρε την εικόνα όπου θες με το ποντίκι, ή βάλε αμέσως της συντεταγμένες όπου θες να εμφανίζεται,τώρα μπορείς να την αποθηκεύσεις.

Αφού κάνεις αυτήν την διαδικασία για κάθε εικόνα του gif μπορείς να πας ξανά στην καρτέλα «κινούμενη gif» διέγραψε της εικόνες από την πάνω μπάρα,βρες τον φάκελο όπου έβαλες όλες της εικόνες που έφτιαξες και φόρτωσε αυτές,της σέρνεις στο κεντρικό πλαίσιο όλες μαζί αν θες.

Από τα δεξιά το «αλλαγή χρόνου» σε ενδιαφέρει αν θες να πάει ποιο αργά ή ποιο γρήγορα.

Είναι λίγο μανίκι αν είναι πολλές εικόνες το gif,οπότε αν θες περίμενε μπας και ξέρει κάποιος κάποιον τρόπο να γίνει αυτόματο το όλο σκηνικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...