Grey Warden Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Οι κλασσικές γενικολογίες των γνωστών haters. Και φυσικά πετάνε και το κλισε «το δοκίμασα σε κινητό φίλου» όταν πραγματικά η μόνη τους εμπειρία είναι τα βίντεο του YT και το Public . Πες μας ποιες εφαρμογές σου λείπουν και ποίες free χρησιμοποιείς στο Android και δεν υπάρχουν στα wp. Βέβαια εσύ έχεις κολλήσει με το 1 euro των angry birds. Τραγικό όταν δίνουμε εκατοντάδες ευρώ για ένα κινητό. Και ακόμη πιο αστείο είναι ότι τόσο κάνει και στο Android εκτός και αν θες να σου σπάνε τα νεύρα οι διαφημίσεις. Παλιότερα είχα ποστάρει link που έδειχνε πως αναλογικά στο store των wp υπάρχουν περισσότερες free εφαρμογές από αυτό του android. Αλλά όχι αφού το τσέκαρες εσύ από το κινητό του κολλητού έτσι πρέπει να είναι. P.S.: 15 λεπτά είναι πολύ λίγος χρόνος για να τσεκάρεις μια εφαρμογή. Πόσο μάλλον ένα παιχνίδι. Ωραία ας κάτσω να εξηγήσω τα αυτονόητα. By the way όντως έχω περάσει πολύ ώρα με το 920 και δεν είναι ψέμα. Ας ξεκινήσω από το βασικότερο που είναι οι launchers που μ αρέσει να δοκιμάζω κατα καιρούς και συγκεκριμένα ο Nova που έχω standard. Μ' αρέσει να αλλάζω wallpapers και εικονίδια όποτε θέλω ανανεώνοντας το κινητό μου και να μην βλέπω το ίδιο πράγμα. Μέχρι και τα πλακάκια βάζω κατα καιρούς. Δεν θα προσθέσω τα αμέτρητα live wallpapers που βάζω είτε στο κινητό είτε στο τάμπλετ. Λοιπόν έχω το 1Weather για τον καιρό το οποίο δεν υπάρχει στο windows market. Υπάρχουν σαφώς άλλες εφαρμογές free στο market αλλά με ρώτησες ποιες εφαρμογές χρησιμοποιώ. Angry birds σε ολες τις εκδόσεις που μπορεί να ακούγεται χαζό για κάποιους αλλά επειδή γουστάρω να τα παίζω στο ταμπλετ μου και μπορώ να τα έχω free, δεν δέχομαι να με χρεώνουν 0.99 δολλάρια για το καθένα. Πληκτρολόγιο μπορώ να αλλάξω; Anysoft keyboard που έχω στο τάμπλετ γιατί με βολεύει μπορώ να βάλω; Πρόγραμμα για να σπάω εργοστασιακούς κωδικούς wifi? Greek Wpa Finder... δεν θα το βρει κανεις πλέον ούτε στο google store όταν το βρήκα εγώ γιατί... δουλεύει. Μπορείς όμως να το βάλεις με πολλούς τρόπους αφού το λειτουργικό σου δίνει αυτή την ελευθερία. Airdroid; Μπορώ να συνδέσω την συσκευή μου στο pc χρησιμοποιώντας απλά το wifi χωρίς να συνδέσω καλώδια; Και να εγκαταστήσω είτε εφαρμογές μέσω .apk ή να περάσω ό,τι αρχεία θέλω με ένα απλό drag n drop; Πάμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια; Beach Buggy Blitz Air Patriots Can Knockdown Cat War 2 Bridge Constructor Subway Surfers Crazy Snowboard Despicable me (παιχνιδάρα, όποιος έχει android να το κατεβάσει άμεσα) Cut the Rope (στα wp πρέπει να πληρώσω 0.99 πάλι) Dragon, Fly! Flick shoot Extreme Road Trip 2 Fruit Devil Fruit Ninja (πρέπει να πληρώσω 0.99) Grabatron GRAVITY PROJECT Hill Climb Racing Jewels Pro Jewels Star 2 Major Mayhem Mega Jump Pool Billiards Pro Sector Strike Ski Safari Speed Night Super Penguins Super Stickman Golf 2 Tetris από την EA (!!!) Υπάρχει στα wp free μια μπούρδα με το όνομα blitz αν θυμάμαι καλά και ένα επι πληρωμή αλλά όχι αυτό. The Simpsons™: Tapped Out World of Goo (το πασίγνωστο παιχνίδι σε pc, έχεις την δυνατότητα να το αγοράσεις στο android, στο market δεν υπάρχει καν) World War™ Αυτά είναι ορισμένα (!) από τα παιχνίδια (όλα με βαθμολογίες άνω του 4 στα 5) που έχω σε ταμπλετ και κινητό τα οποία δεν θα μπορούσα να τα έχω στα wp. Ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό. Είτε σας αρέσει είτε όχι η εικόνα του windows market είναι απελπιστική. Σε πολλές εφαρμογές μάλιστα ψάχνεις με το τουφέκι κριτικές χρηστών. Να αναφέρω και εφαρμογές τύπου Zedge; Μx Player που χρησιμοποιώ για ταινίες στο τάμπλετ; Opera browser? Flipboard; (θα μπει έμαθα σχετικά σύντομα στα wp) Handcent SMS; Θα ξημερώσουμε πραγματικά αλλά κάθισα και έγραψα μερικά γιατί νομίζετε οτι το όποιο κράξιμο στα wp γίνεται μόνο επειδή κάποιοι είδαν videos στο youtube (προσωπικά δεν έχω δει και δεν είναι αστείο, τώρα το συλλογίστηκα προσπαθώντας να θυμηθώ αν έχω δει έστω και ένα review ή hands on από wp) ή μόνο από wp στα καταστήματα. Τα έχω δει και στο 920 του φίλου μου το οποίο βρίσκω εξαιρετικό κινητό για όποιον θέλει απλά πράγματα, πολύ καλή κάμερα και δεν χρειάζεται τον πλούτο εφαρμογών του google store. Τα ίδια ισχύουν πάνω κάτω και για τα υπόλοιπα wp. ΥΓ. Αρκεί να περάσει κανείς μια βόλτα από συζητήσεις άλλου forum για το τι γράφουν χρήστες wp στα ΄΄δικά τους΄΄ τοπικς και θα καταλάβει. Σε άρθρα ΄΄δημόσια΄΄ παρουσιάζονται όλα μια χαρά.
ektor7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Ωραία ας κάτσω να εξηγήσω τα αυτονόητα. By the way όντως έχω περάσει πολύ ώρα με το 920 και δεν είναι ψέμα. Ας ξεκινήσω από το βασικότερο που είναι οι launchers που μ αρέσει να δοκιμάζω κατα καιρούς και συγκεκριμένα ο Nova που έχω standard. Μ' αρέσει να αλλάζω wallpapers και εικονίδια όποτε θέλω ανανεώνοντας το κινητό μου και να μην βλέπω το ίδιο πράγμα. Μέχρι και τα πλακάκια βάζω κατα καιρούς. Δεν θα προσθέσω τα αμέτρητα live wallpapers που βάζω είτε στο κινητό είτε στο τάμπλετ. Λοιπόν έχω το 1Weather για τον καιρό το οποίο δεν υπάρχει στο windows market. Υπάρχουν σαφώς άλλες εφαρμογές free στο market αλλά με ρώτησες ποιες εφαρμογές χρησιμοποιώ. Angry birds σε ολες τις εκδόσεις που μπορεί να ακούγεται χαζό για κάποιους αλλά επειδή γουστάρω να τα παίζω στο ταμπλετ μου και μπορώ να τα έχω free, δεν δέχομαι να με χρεώνουν 0.99 δολλάρια για το καθένα. Πληκτρολόγιο μπορώ να αλλάξω; Anysoft keyboard που έχω στο τάμπλετ γιατί με βολεύει μπορώ να βάλω; Πρόγραμμα για να σπάω εργοστασιακούς κωδικούς wifi? Greek Wpa Finder... δεν θα το βρει κανεις πλέον ούτε στο google store όταν το βρήκα εγώ γιατί... δουλεύει. Μπορείς όμως να το βάλεις με πολλούς τρόπους αφού το λειτουργικό σου δίνει αυτή την ελευθερία. Airdroid; Μπορώ να συνδέσω την συσκευή μου στο pc χρησιμοποιώντας απλά το wifi χωρίς να συνδέσω καλώδια; Και να εγκαταστήσω είτε εφαρμογές μέσω .apk ή να περάσω ό,τι αρχεία θέλω με ένα απλό drag n drop; Πάμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια; Beach Buggy Blitz Air Patriots Can Knockdown Cat War 2 Bridge Constructor Subway Surfers Crazy Snowboard Despicable me (παιχνιδάρα, όποιος έχει android να το κατεβάσει άμεσα) Cut the Rope (στα wp πρέπει να πληρώσω 0.99 πάλι) Dragon, Fly! Flick shoot Extreme Road Trip 2 Fruit Devil Fruit Ninja (πρέπει να πληρώσω 0.99) Grabatron GRAVITY PROJECT Hill Climb Racing Jewels Pro Jewels Star 2 Major Mayhem Mega Jump Pool Billiards Pro Sector Strike Ski Safari Speed Night Super Penguins Super Stickman Golf 2 Tetris από την EA (!!!) Υπάρχει στα wp free μια μπούρδα με το όνομα blitz αν θυμάμαι καλά και ένα επι πληρωμή αλλά όχι αυτό. The Simpsons™: Tapped Out World of Goo (το πασίγνωστο παιχνίδι σε pc, έχεις την δυνατότητα να το αγοράσεις στο android, στο market δεν υπάρχει καν) World War™ Αυτά είναι ορισμένα (!) από τα παιχνίδια (όλα με βαθμολογίες άνω του 4 στα 5) που έχω σε ταμπλετ και κινητό τα οποία δεν θα μπορούσα να τα έχω στα wp. Ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό. Είτε σας αρέσει είτε όχι η εικόνα του windows market είναι απελπιστική. Σε πολλές εφαρμογές μάλιστα ψάχνεις με το τουφέκι κριτικές χρηστών. Να αναφέρω και εφαρμογές τύπου Zedge; Μx Player που χρησιμοποιώ για ταινίες στο τάμπλετ; Opera browser? Flipboard; (θα μπει έμαθα σχετικά σύντομα στα wp) Handcent SMS; Θα ξημερώσουμε πραγματικά αλλά κάθισα και έγραψα μερικά γιατί νομίζετε οτι το όποιο κράξιμο στα wp γίνεται μόνο επειδή κάποιοι είδαν videos στο youtube (προσωπικά δεν έχω δει και δεν είναι αστείο, τώρα το συλλογίστηκα προσπαθώντας να θυμηθώ αν έχω δει έστω και ένα review ή hands on από wp) ή μόνο από wp στα καταστήματα. Τα έχω δει και στο 920 του φίλου μου το οποίο βρίσκω εξαιρετικό κινητό για όποιον θέλει απλά πράγματα, πολύ καλή κάμερα και δεν χρειάζεται τον πλούτο εφαρμογών του google store. Τα ίδια ισχύουν πάνω κάτω και για τα υπόλοιπα wp. ΥΓ. Αρκεί να περάσει κανείς μια βόλτα από συζητήσεις άλλου forum για το τι γράφουν χρήστες wp στα ΄΄δικά τους΄΄ τοπικς και θα καταλάβει. Σε άρθρα ΄΄δημόσια΄΄ παρουσιάζονται όλα μια χαρά. Ωραια εκανες την συγκριση σου android vs wp και ευχαριστηθικες!Επειδή μιλησες για tablets,θελεις να κανουμε μια σύγκριση android vs windows8 tablet,να δεις ποσο αχριστο και limit ειναι το android σε σχεση με τα windows? Και ομως ο κοσμος μπορει να δωσει μεχρι και 500€ γι'αυτα τα αχριστα μηχανιματα χωρι να τον νοιαζουν οι τεραστιες αδυναμιες και περιορισμοι του android! Οποτα κοψε το vs και αφησε τους ανθρωπους να επιλεξουν αυτο που τους αρεσει,ασχετα αν το θεωρεις εσυ ή εγω,υποδιεστερο απο καποιο αλλο προιον!
Grey Warden Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Ωραια εκανες την συγκριση σου android vs wp και ευχαριστηθικες! Επειδή μιλησες για tablets,θελεις να κανουμε μια σύγκριση android vs windows8 tablet,να δεις ποσο αχριστο και limit ειναι το android σε σχεση με τα windows? Και ομως ο κοσμος μπορει να δωσει μεχρι και 500€ γι'αυτα τα αχριστα μηχανιματα χωρι να τον νοιαζουν οι τεραστιες αδυναμιες και περιορισμοι του android! Οποτα κοψε το vs και αφησε τους ανθρωπους να επιλεξουν αυτο που τους αρεσει,ασχετα αν το θεωρεις εσυ ή εγω,υποδιεστερο απο καποιο αλλο προιον! Δεν βλεπω απαντηση στον privateer, android boys Alex για ποιον λόγο να πέσουν μηνύσεις; Οι κλασσικές γενικολογίες των γνωστών haters. Και φυσικά πετάνε και το κλισε «το δοκίμασα σε κινητό φίλου» όταν πραγματικά η μόνη τους εμπειρία είναι τα βίντεο του YT και το Public . Πες μας ποιες εφαρμογές σου λείπουν και ποίες free χρησιμοποιείς στο Android και δεν υπάρχουν στα wp. Βέβαια εσύ έχεις κολλήσει με το 1 euro των angry birds. Τραγικό όταν δίνουμε εκατοντάδες ευρώ για ένα κινητό. Και ακόμη πιο αστείο είναι ότι τόσο κάνει και στο Android εκτός και αν θες να σου σπάνε τα νεύρα οι διαφημίσεις. Παλιότερα είχα ποστάρει link που έδειχνε πως αναλογικά στο store των wp υπάρχουν περισσότερες free εφαρμογές από αυτό του android. Αλλά όχι αφού το τσέκαρες εσύ από το κινητό του κολλητού έτσι πρέπει να είναι. P.S.: 15 λεπτά είναι πολύ λίγος χρόνος για να τσεκάρεις μια εφαρμογή. Πόσο μάλλον ένα παιχνίδι. Απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω οτι δεν γράφω αερολογίες και δεν ήθελα να αφήσω κανένα παραπονεμένο. Δεν έχω άλλα πράγματα να γράψω για το συγκεκριμένο θέμα. Όποιος θέλει, βλέπει και κρίνει.
ektor7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω οτι δεν γράφω αερολογίες και δεν ήθελα να αφήσω κανένα παραπονεμένο. Δεν έχω άλλα πράγματα να γράψω για το συγκεκριμένο θέμα. Όποιος θέλει, βλέπει και κρίνει.Ακριβώς κρινουμε και αγοραζουμε με βαση τις ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ αναγκες και ΟΧΙ των ΑΛΛΩΝ!Και καλυτερα να σταματησουμε εδω το οποιοδηποτε VS! Υ.Γ.Ολα αυτα που αναφερες πιο πανω,δε τα χρησιμοποιησα ποτε στο nexus7,γιατι δε τα χρειαζομαι.Το τραγικο ειναι οτι αυτα που πραγματικα χρειάζομαι επι καθημερινής βασης δεν μπορω να τα εχω,γιατι πολυ απλα δε μπορει το android προς το παρον να μου τα παρεχει!
Grey Warden Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Ακριβώς κρινουμε και αγοραζουμε με βαση τις ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ αναγκες και ΟΧΙ των ΑΛΛΩΝ! Και καλυτερα να σταματησουμε εδω το οποιοδηποτε VS! Υ.Γ.Ολα αυτα που αναφερες πιο πανω,δε τα χρησιμοποιησα ποτε στο nexus7,γιατι δε τα χρειαζομαι.Το τραγικο ειναι οτι αυτα που πραγματικα χρειάζομαι επι καθημερινής βασης δεν μπορω να τα εχω,γιατι πολυ απλα δε μπορει το android προς το παρον να μου τα παρεχει! Συμφωνώ απόλυτα σε όσα γράφεις. Ρωτήθηκα, απάντησα.
ektor7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Συμφωνώ απόλυτα σε όσα γράφεις. Ρωτήθηκα, απάντησα.Θα ακουσεις πολλα πραγματα που δεν ισχυουν οταν μπαίνεις σε διαδικασία κοντρας,γι'αυτο αστο!Ξερουμε οτι τα wp εχουν αρκετες ελλειψεις και φυσικα θελουμε να καλυφθούν!Το θεμα ειναι μεχρι να καλυφθουν υπαρχουν ατομα που προτιμουν το συγκεκριμενο λογισμικο για τα τηλεφωνα τους,λογο μιας πιο κοντα σ'αυτα που ζητουν,λειτουργιας που εχει! Δεν ειναι οπως το android&ios,ειναι πολυ διαφορετικο απο αυτα και εχει τη δικη του χαρη,παρ'ολες τις ελειψεις και τους περιορισμου του! Η ms δε προκειται να το αφησει τοσο κλειστο.Σιγουρα θα δωσει με το καιρο περισσοτερες δυνατοτητες παραμετροποιησης!Απλα ξεκινησε αντιστοφα αυτη η φορα σε σχεση με τα windows&windows mobile,δινοντας περισσοτερη βαση στη σταθεροτητα και στη ταχυτητα!
Windows8 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Συμφωνώ απόλυτα σε όσα γράφεις. Ρωτήθηκα, απάντησα.Οκ λοιπον lets end it. Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι οσοι εχουν Windows Phone δεν τους ενδιαφερει να αλλαξουν πληκτρολογιο η launchers η οτιδήποτε άλλο, γιατι από μονο του το λειτουργικο κανει τελεια την δουλεια του, κατι που δεν κανει το 80% των συσκευών αντροιντ. Η κοντρα με τα παιχνίδια και τα apps είναι απλα ανοητη γιατι αμα το παμε ετσι αρχιζω να λεω και γω: Που είναι οι here maps που είναι Free? το here drive? το halo? bing weather? skype χωρις sign in κάθε φορα που το χρησιμοποιω? εξυπνη ληψη? SongArc? 3D Photo Camera? 6tag? MyTube? AudioCloud? Cocktail Bar? Data Sense? Fantasia? Glance Background? Here epxplore? Here transit? InNote? Internet Explorer? Glam Me? OFFICE? Bing Translator? (που μεταφραζει ολοκληρα κειμενα με την καμερα) YouMusic? Απλα υπαρχουν παρομοιες εφαρμογες με αλλα ονόματα σε όλα τα λειτουργικα. Πχ, υπαρχουν αρκετα παιχνίδια που δεν ξερεις επειδή δεν τα εχει το android, και το αντιθετο. Επισης αν βαλεις για χωρα την USA το στορ εχει αμέτρητα κομμεντς και rates, άλλο που ο φιλος σου όπως οσοι γνωριζω στην ελλαδα εχουν βαλει χωρα "ελλαδα" γιαυτο και εχουν μικροτερα rates οι εφαρμογες του store. Επισης αν μας ενδιεφερε να αλλαζουμε wallpaper δεν θα περναμε WP. Βαζουμε εικονες μας στο Glance Screen, και στην Lock Screen. (+ ότι βαζεις ένα μεγαλο tile της "εικονες" και εχεις εναλλαγη των αγαπημενων σου εικονων στην αρχικη οθονη) Και απλα αλλαζουμε το χρωμα του background. Και επισης το μέγεθος των εφαρμογών στα tiles. Α, και το χρωμα των tiles ειτε για να βαλουμε κατι με την διαθεση μας, ειτε για να είναι ασορτυ με τα ρουχα (το κανουν ολες οι κοπελες που ξερω με wp, damn womens! lol) ειτε για να μην μας κουραζει και μας φενετε μια βαρετη οθονη όπως στα αλλα λειτουργικα. Καλημέρα man
ektor7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μην εισαι σίγουρος οτι ολα αυτα που λειπουν απο τα wp,δε μας ενδιαφερουν!Απλα δεν ειναι πρωτα στη λιστα προτεραιοτητας και ετσι περιμενουμε ποτε θα φιλοτιμηθουν να γεμιζουν τα κενα στις επομενες αναβαθμησεις του λογισμικου!
privateer Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Ωραία ας κάτσω να εξηγήσω τα αυτονόητα. By the way όντως έχω περάσει πολύ ώρα με το 920 και δεν είναι ψέμα. Ας ξεκινήσω από το βασικότερο που είναι οι launchers που μ αρέσει να δοκιμάζω κατα καιρούς και συγκεκριμένα ο Nova που έχω standard. Μ' αρέσει να αλλάζω wallpapers και εικονίδια όποτε θέλω ανανεώνοντας το κινητό μου και να μην βλέπω το ίδιο πράγμα. Μέχρι και τα πλακάκια βάζω κατα καιρούς. Δεν θα προσθέσω τα αμέτρητα live wallpapers που βάζω είτε στο κινητό είτε στο τάμπλετ. Λοιπόν έχω το 1Weather για τον καιρό το οποίο δεν υπάρχει στο windows market. Υπάρχουν σαφώς άλλες εφαρμογές free στο market αλλά με ρώτησες ποιες εφαρμογές χρησιμοποιώ. Angry birds σε ολες τις εκδόσεις που μπορεί να ακούγεται χαζό για κάποιους αλλά επειδή γουστάρω να τα παίζω στο ταμπλετ μου και μπορώ να τα έχω free, δεν δέχομαι να με χρεώνουν 0.99 δολλάρια για το καθένα. Πληκτρολόγιο μπορώ να αλλάξω; Anysoft keyboard που έχω στο τάμπλετ γιατί με βολεύει μπορώ να βάλω; Πρόγραμμα για να σπάω εργοστασιακούς κωδικούς wifi? Greek Wpa Finder... δεν θα το βρει κανεις πλέον ούτε στο google store όταν το βρήκα εγώ γιατί... δουλεύει. Μπορείς όμως να το βάλεις με πολλούς τρόπους αφού το λειτουργικό σου δίνει αυτή την ελευθερία. Airdroid; Μπορώ να συνδέσω την συσκευή μου στο pc χρησιμοποιώντας απλά το wifi χωρίς να συνδέσω καλώδια; Και να εγκαταστήσω είτε εφαρμογές μέσω .apk ή να περάσω ό,τι αρχεία θέλω με ένα απλό drag n drop; Πάμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια; Beach Buggy Blitz Air Patriots Can Knockdown Cat War 2 Bridge Constructor Subway Surfers Crazy Snowboard Despicable me (παιχνιδάρα, όποιος έχει android να το κατεβάσει άμεσα) Cut the Rope (στα wp πρέπει να πληρώσω 0.99 πάλι) Dragon, Fly! Flick shoot Extreme Road Trip 2 Fruit Devil Fruit Ninja (πρέπει να πληρώσω 0.99) Grabatron GRAVITY PROJECT Hill Climb Racing Jewels Pro Jewels Star 2 Major Mayhem Mega Jump Pool Billiards Pro Sector Strike Ski Safari Speed Night Super Penguins Super Stickman Golf 2 Tetris από την EA (!!!) Υπάρχει στα wp free μια μπούρδα με το όνομα blitz αν θυμάμαι καλά και ένα επι πληρωμή αλλά όχι αυτό. The Simpsons™: Tapped Out World of Goo (το πασίγνωστο παιχνίδι σε pc, έχεις την δυνατότητα να το αγοράσεις στο android, στο market δεν υπάρχει καν) World War™ Αυτά είναι ορισμένα (!) από τα παιχνίδια (όλα με βαθμολογίες άνω του 4 στα 5) που έχω σε ταμπλετ και κινητό τα οποία δεν θα μπορούσα να τα έχω στα wp. Ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό. Είτε σας αρέσει είτε όχι η εικόνα του windows market είναι απελπιστική. Σε πολλές εφαρμογές μάλιστα ψάχνεις με το τουφέκι κριτικές χρηστών. Να αναφέρω και εφαρμογές τύπου Zedge; Μx Player που χρησιμοποιώ για ταινίες στο τάμπλετ; Opera browser? Flipboard; (θα μπει έμαθα σχετικά σύντομα στα wp) Handcent SMS; Θα ξημερώσουμε πραγματικά αλλά κάθισα και έγραψα μερικά γιατί νομίζετε οτι το όποιο κράξιμο στα wp γίνεται μόνο επειδή κάποιοι είδαν videos στο youtube (προσωπικά δεν έχω δει και δεν είναι αστείο, τώρα το συλλογίστηκα προσπαθώντας να θυμηθώ αν έχω δει έστω και ένα review ή hands on από wp) ή μόνο από wp στα καταστήματα. Τα έχω δει και στο 920 του φίλου μου το οποίο βρίσκω εξαιρετικό κινητό για όποιον θέλει απλά πράγματα, πολύ καλή κάμερα και δεν χρειάζεται τον πλούτο εφαρμογών του google store. Τα ίδια ισχύουν πάνω κάτω και για τα υπόλοιπα wp. ΥΓ. Αρκεί να περάσει κανείς μια βόλτα από συζητήσεις άλλου forum για το τι γράφουν χρήστες wp στα ΄΄δικά τους΄΄ τοπικς και θα καταλάβει. Σε άρθρα ΄΄δημόσια΄΄ παρουσιάζονται όλα μια χαρά. ΟΚ πέρα από την αδιάφορη λίστα με τα παιχνίδια που σου βρίσκω αντίστοιχα στο WP Store (κανένα δεν φτάνει το Halo) και την αναφορά σε weather app lol (μεταξύ των εκατοντάδων που υπάρχουν σε όλα τα stores) η μόνη έλλειψη που θα μπορούσα να συμφωνήσω είναι αδυναμία να βάλεις ένα swype. Που και εδώ το πληκτρολόγιο των wp είναι το καλύτερο οπότε μικρό το κακό. Μιλάς ότι δεν θες να βλέπεις τα ίδια πράγματα στο κινητό σου. Εδώ φαίνεται ότι δεν έχεις δουλέψει wp. Το έχουμε ξαναπεί. Τα Wp είναι all about personalization και όχι τόσο customization. Π.χ. εγώ έχω το tile με τους φίλους μου που ανανεώνεται με τα τελευταία posts και φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα, το tile του καιρού με το back να δείχνει την πρόβλεψη για τις επόμενες ημέρες. Το tile του TVshow που δείχνει τι σειρά παίζεται σήμερα και το back τις επόμενες. Το tile του instagram με τις τελευταίες φωτογραφίες των φίλων μου. To tile του ΥΤ με τα τελευταία subscription videos κτλ. Και να μην αναφερθώ σε αυτά που είπε ο Windows8. Όλα αυτά ανανεώνονται συνέχεια και τα βρίσκω πιο ενδιαφέροντα από το να έχω ένα wallpaper. Που και wallpaper έχεις βέβαια εκεί που πρέπει. Ένα wallpaper πίσω από τα tiles δεν έχει νόημα. Από εφαρμογές που ανέφερες φαίνεται ότι πια μιλάμε για niche περιπτώσεις και είναι αυτό που λέμε τόσο καιρό. (Zedge styl εφαρμογή υπάρχουν δεκάδες, για Browser τα έχουμε ξαναπεί βαριέμαι να τα γράφω πάλι, αν δεν σε ικανοποιεί ο ΙΕ που αμφιβάλλω υπάρχουν επιλογές, handsend sms? really? στην εποχή του whatsapp/skype/viber?) Για τον μέσο χρήστη το store των WP έχει τα πάντα πια. Ναι υπάρχουν ακόμη ελλείψεις αλλά σε καμία περίπτωση στο βαθμό που θέλουν να τα παρουσιάζουν οι γνωστοί haters/trolls. @ektor7 η σύγκριση που έκανε είναι της κακίας ώρας και φαίνεται ότι δεν έχει δουλέψει σοβαρά με το λειτουργικό. 2
disqualified Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 όντως το wallpaper στα WP ειναι εκει που πρεπει να ειναι αλλιως αποσυντονιζει απο τον πραγματικο σκοπο της χρησης του κινητου 1
ektor7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 @ektor7 η σύγκριση που έκανε είναι της κακίας ώρας και φαίνεται ότι δεν έχει δουλέψει σοβαρά με το λειτουργικό.Εκανα καποια σύγκριση και δε το καταλαβα???Ποια ειναι αυτη,που δειχνει μάλιστα οτι δε εχω ασχοληθει σοβαρα με το λογισμικο? Αν εννοείς το θεμα αναπτυξης και πορειας των windows σε σχεση με τα wp,δεν ειναι συγκριση,αλλα διαπίστωση!
ektor7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 έκανε Δεν μιλάω για εσένα. Λαθος διαβασα!Γραψε λαθος!
Grey Warden Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Στο android υπάρχουν κάτι πράγματα που λέγονται widgets. Τέλοσπάντων, η μπάλα πήγε στην εξέδρα απ ο,τι κατάλαβα οπότε δεν έχει και νόημα.
Windows8 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Στο android υπάρχουν κάτι πράγματα που λέγονται widgets. Τέλοσπάντων, η μπάλα πήγε στην εξέδρα απ ο,τι κατάλαβα οπότε δεν έχει και νόημα.Τα ξέρουμε, σχεδόν όλοι android είχαμε πριν τα WP. Widgets εχουν λίγες εφαρμογές, ενώ τα tiles μεγάλου μεγέθους με πολλές πληροφορίες εχουν όλα. +εφαρμογές που βαζεις στην λοκ σκριν, όπως weather, nasa, Bing wallpapers, κλπ κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα