Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, περασα χθες το μεσημερι απο stock σε CyogenMod 10.1 στο Samsung Galaxy Mini 2 που εχω.

Το φορτισα full χθες το απογευμα και τωρα που ξυπνησα ειχε πεσει στο 45%.

Ειναι φυσιολογικο αυτο?
Μπορω να κανω κατι?

Και αν θελω να περασω παλι σε stock, που μπορω να βρω μια ελληνικη ROM, χωρις πολλα bloatware?

Φανταζομαι στο Odin, επιλεγω να γινει update το PDA, σωστα?

Δημοσ.

Γεια σου φίλε, από σύμπτωση το πέρασα και 'γω προχθες το CyanogenMod 10.1 σε S3mini. Έχω κλείσει/διαγράψει οτιδήποτε έχει να κάνει με google που έτρεχε στο παρασκήνιο, αλλά και πάλι η μπαταρία φεύγει για πλάκα. Σκέψου πριν 8ώρες ήμουν στο 52%, και το ξυπνητήρι δεν χτύπησε καν στις 8, το κινητό είχε ήδη κλείσει.. Το φορτίζω και ξαναγυρίζω σε official rooted Rom προσωπικά.

Για τα άλλα ερωτήματα δεν ξέρω να σου απαντήσω, πέρνα μία και από το διπλανό φόρουμ με τα τηλέφωνα.

Δημοσ.

καντε 2-3 κυκλους φορτιση-αποφορτιση τελείως. συνήθως στρώνει. αλλιως διαβαστε feedback στο xda να δειτε αν συμβαινει και σε αλλους...

ίσως να στρώνει, ίσως να θέλει κι άλλο ψάξιμο. προσωπικά διάβασα πάρα πολλά θέματα και από xda και από αλλού, συμβαίνει σε αρκετό κόσμο γενικά. είναι ωραίο ρε γαμώτο, αλλά τόσες πολλές ώρες και tweaking και να μη στρώνει με τίποτα; σε μένα υποτίθεται ήταν και σε deep sleep το βράδυ, και πάλι τα ίδια. στην δική μου περίπτωση δεν αξίζει να διαθέσω κι άλλο χρόνο. καλά τα features του και πανέμορφο εμφανισιακά, αλλά..

τουλάχιστον έμαθα αρκετά πράγματα σχετικά με το android. Ας μας πει και ο TS αν βρει τίποτα άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...