Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεχρι να βαλει και την 2η θα τρεχει χωρις dual channel, με οτι αυτο συνεπαγεται για την ταχυτητα της ενσωματωμενης. Εξαιρετα τα APUs δεν λεω (εχω ενα a10) αλλα μιλαμε για μεγαλο boost αναλογα την μνημη. Απο 1600 σε 1866 στο hitman, το 23avg στο ingame bench εφτασε 28-29! (1680x1050) Φανταζομαι κανει λιγη "κοιλιτσα" απο κει και πανω η αυξηση, αλλα σιγουρα βελτιωνεται κιαλλο.

Γενικα ομως η λυση με discrete (αυτη του Aten) φαινεται πολυ ανωτερη. Θα την προτιμουσα με κλειστα τα ματια αν μιλαμε ακομα και για 20-50Ε διαφορα.

Εγώ έλεγα με το σκεπτικό ότι θα πάρει και άλλη μια αργότερα,και θα έχει και dual channel και 1866,καλύτερα δεν είναι από το να πάρει αμέσως dual αλλά μόνο στα 1600;;;;

Δημοσ.

Εγώ έλεγα με το σκεπτικό ότι θα πάρει και άλλη μια αργότερα,και θα έχει και dual channel και 1866,καλύτερα δεν είναι από το να πάρει αμέσως dual αλλά μόνο στα 1600;;;;

Σιγουρα, αλλα καλυτερα να παει μια και εξω σε dual, ειτε 1600 ειτε 1866, παρα να παρει τα μισα σε επιδοσεις και να απογοητευτει μεχρι να βαλει το 2ο dimm. Περιπου +15-20% ειναι η διαφορα (ακριβως οσο απεχουν τα 1600 και 1866 σαν νουμερα, και το ειδα live στο hitman) 

Δημοσ.

Αν είναι να βάλεις μόνο μια μνήμη και αν θα είσαι με τα γραφικά του επεξεργαστή τότε εννοείτε η 1866.

Ε ναι αφου λογικα με αυτο το συστημα θα καταληξω θα ρωτησω και και τον φιλο μου, οποτε οι καρτες μνημης οκ ε ?

Δημοσ.

Αφού λέμε, εννοείται.

οποτε το μονο θεμα ειναι η μητρικη που ομως μπορει σε λιγο καιρο να ερθει στο eshop

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...