halloween84 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Αυτό θα κάνω θα φωνάξω ηλεκτρολογο γιατί δεν παει άλλη χωρίς τηλέφωνο. Αν και μου κάνει εντύπωση που η γραμμή δούλευε τόσα χρόνια και τώρα που μπήκε το DSL γιοκ!!
NikosKallithea Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Οι ενώσεις που κάνεις στο πριζακι ειναι άσχετες με τα παράσιτα, αν τα παράσιτα ειναι απο το adsl (και δεν ειναι απο βλάβη) τοτε μονο το φίλτρο τα αφαιρεί. το ενδεχομενο αυτο το καλωδιο να εχει προβλημα το σκεφτηκε κανεις?αν δεν πιανουν τα χερια σου να το δοκιμασεις εσυ η να το αλλαξεις η να κανεις δοκιμες στον κατανεμητη /χωνευτη μετα θελει ηλεκτρολογο. Εγω
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Αυτό θα κάνω θα φωνάξω ηλεκτρολογο γιατί δεν παει άλλη χωρίς τηλέφωνο. Αν και μου κάνει εντύπωση που η γραμμή δούλευε τόσα χρόνια και τώρα που μπήκε το DSL γιοκ!! μπορει να ειναι καιαπεξω αλλα αμα δεν πιανουν τα χερια σου να τσεκαρεις η φωναζεις ηλεκτρολογο η φωναζεις οτε να τσεκαρει εξω. Εγω εσυ δεν πιανεσαι
halloween84 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Από έξω που δηλαδή. Μπορείτε να βοηθήσετε;;
NikosKallithea Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Το απ' εξω ειναι δουλειά του οτε, δωστο σε βλαβη
halloween84 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Θα το δώσω αν και είμαι σίγουρος ότι από μέσα από το σπίτι είναι η βλάβη. Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας!!
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Από έξω που δηλαδή. Μπορείτε να βοηθήσετε;; Θα το δώσω αν και είμαι σίγουρος ότι από μέσα από το σπίτι είναι η βλάβη. Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας!! το απεξω ειναι απο το σημειο που φευγεις πλεον απο το σπιτι και πατας στο καλωδιο του οτε.αν ειναι απο εκει και πισω τοτε φταιει ο οτε .αν ειναι απο κει και προς τα μεσα τοτε φταις εσυ.στην μια περιπτωση το φτιαχνει ο οτε στην αλλη ο ηλεκτρολογος.αν δεν πιανουν τα χερια σου να κανεις εσυ δοκιμες τοτε ειτε φωναζεις ηλεκτρολογο να δεις αυτος στο σημειο που φερνει την γραμμη ο οτε αν παιζει καλα το τηλεφωνο και αναλογως πραττει η φωναζεις πρωτα τον οτε να τσεκαρει αυτος(ελπιζω να μην σε χρεωσουν) και αμα δει οτι ειναι στο δικο σου κομματι τοτε φερνεις ηλεκτρολογο ειτε να βρει αναπληρωματικο ζευγαρι ειτε να τραβηξει νεο καλωδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα