Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας γεια σας...

Λοιπόν βάλαμε DSL στο σπίτι αλλά η εγκατάσταση είναι από αρχαία χρόνια. Ένα καλώδιο χοντρό σχετικά έρχεται στο σπίτι και από μέσα βγάζει 3 καλωδια. Ένα κόκκινο ένα πράσινο και ένα που δεν είναι μάλλον καλώδιο. Είναι χρώματος ασήμι χωρίς περίβλημα όπως τα αλλά δυο. Δεν είναι χάλκινο τέλος πάντων. Πήρα μια εξωτερική πρίζα και έκανα τις δοκιμές μου χωρίς αποτέλεσμα. Πως θα συνδέσω τα καλωδια με την πρίζα που έχει και rj11??? ένας απελπισμενος!!

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι τα έβαλα το καθένα στο αντίστοιχο χρώμα αλλά μόνο παράσιτα έχω στη γραμμή.σημα δεν μου δίνει καθόλου. Τα τυλίγω δηλαδή μέσα στην εξωτερική πρίζα; Έχουν βίδες που βγαίνουν αυτά μέσα στην πρίζα

Δημοσ.

Κατι κανεις λαθος, βγαίνοντας απο την κεντρική πρίζα του σπιτιού βαζεις ενα φιλτρο και μετά το τηλέφωνο, απο την κεντρική πριζα πάλι παράλληλα άλλα δυο σύρματα και πας στον ρουτερ,

Όπως δηλαδή ειναι το παραπάνω σχέδιο.

Δημοσ.

Μάλλον δεν έγινα κατανοητος. Εγώ θέλω μόνο να μάθω πως θα συνδέσω τα 2 καλωδιακια κόκκινο και πράσινο στο εξωτερικό πριζακι. Δεν είναι χωνευτο! Τις υπόλοιπες συνδέσεις ξέρω να τις κάνω.

Δημοσ.

Έβγαλα τις βίδες έκανα τις ενώσεις αλλά πάλι σήμα γιοκ! Μόνο παράσιτα και τίποτα άλλο!

Οι ενώσεις που κάνεις στο πριζακι ειναι άσχετες με τα παράσιτα, αν τα παράσιτα ειναι απο το adsl (και δεν ειναι απο βλάβη) τοτε μονο το φίλτρο τα αφαιρεί.

Δημοσ.

Έβαλα και το φίλτρο έκανα και τις ενώσεις αλλά τα ίδια.μονο παράσιτα. Αν καλέσω τις βλάβες Οτε λέτε να βοηθήσουν η να πάρω ηλεκτρολογο;

Δημοσ.

το ενδεχομενο αυτο το καλωδιο να εχει προβλημα το σκεφτηκε κανεις?αν δεν πιανουν τα χερια σου να το δοκιμασεις εσυ η να το αλλαξεις η να κανεις δοκιμες στον κατανεμητη /χωνευτη μετα θελει ηλεκτρολογο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...