IKARIWTHS Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 καλημερα παιδια,εχω ενα φακελο με μουσικη,αυτος εχει μεσα χιλιαδες υποφακελους,υπαρχει καποιο ππρογραμμα που να κοιταξει μεσα σε ολους αυτους τους φακελους και να μου βρει τα μπ3 τα flv ta m4a ktl? Αυτο που θελω ειναι να βρω κατι ηχογραφησεις,που δε θυμαμαι σε τι φορμα ειναι ,αλλα σιγουρα δεν ειναι μπ3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) καλημερα παιδια,εχω ενα φακελο με μουσικη,αυτος εχει μεσα χιλιαδες υποφακελους,υπαρχει καποιο ππρογραμμα που να κοιταξει μεσα σε ολους αυτους τους φακελους και να μου βρει τα μπ3 τα flv ta m4a ktl? Αυτο που θελω ειναι να βρω κατι ηχογραφησεις,που δε θυμαμαι σε τι φορμα ειναι ,αλλα σιγουρα δεν ειναι μπ3 ΑΝ κάνεις search στο φάκελο από τον finder δε σου βγάζει τα είδη? Mιλάω για το search του finder(δεξιά πάνω στο παράθυρο το finder) και οχι το spotlight. Εγώ για παραδειγμα έγραψα .mp3 στο search και μου έβγαλε επιλογή στην αναζήτηση kind mp3. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2013 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 οπως εγραψα και πιο πανω δε θυμαμαι το ειδος του αρχειου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 οπως εγραψα και πιο πανω δε θυμαμαι το ειδος του αρχειου Θυμάσαι μηπως recording date? Στο all my files υπάρχει η επιλογή αυτή, στα search criteria. Πατα το γραναζάκι για να σου τα δείξει,αν δεν στα εμφανίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 oxi,αυτο που χρειαζομαι ειναι συγκεκριμενο,θελω ενα προγραμμα στο οποιο θα δωσω ολο το φακελο του itunes θα τον σκαναρει και θα μου πει σοα και ποια ειναι τα μπ3 ποσα και ποια τα μ4υ κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 DiskInventoryX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα