mdr21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Ολα τα voice assistances ειναι αχρηστα. Ιδιως για χωρες εκτος US/UK κλπ. Οι περισσοτερες λειτουργιες που προσφερουν αν και θεωρητικα σου λυνουν τα χερια, τελικα στη πραξη βολευει πιο πολυ ο παραδοσιακος χειροκινητος τροπος.
kirileman Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Πού το γράφει αυτό; Δεν πήρες απάντηση, είδες;Πώς δεν είδα; Αποδεικνύεται καθημερινά ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην αξιόλογηση αυτών των ερευνών. Και καλύτερα να μην τις αξιολογούμε καθόλου αν είναι να οδηγούμαστε και να αναπαράγουμε αυθαίρετα συμπεράσματα.Και εδώ ξεκινάει μια τεράστια κουβέντα για το πώς μπορείς να στήσεις μια έρευνα με μια έξυπνα διατυπωμένη ερώτηση και ακόμα πιο πονηρά επιλεγμένες προτεινόμενες απαντήσεις, για να βγάλεις στο τέλος το επιθυμητό αποτέλεσμα...
Fotis13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Ολα τα voice assistances ειναι αχρηστα. Ιδιως για χωρες εκτος US/UK κλπ. Οι περισσοτερες λειτουργιες που προσφερουν αν και θεωρητικα σου λυνουν τα χερια, τελικα στη πραξη βολευει πιο πολυ ο παραδοσιακος χειροκινητος τροπος. Συμφωνω εκτος απο την οδηγηση.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Εχμ μου αρέσει που σχολιάζετε το siri χωρίς να έχετε δει τις τελευταίες αλλάγές που έχουν γίνει. Δεν είναι πλεον beta...
kirileman Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Εχμ μου αρέσει που σχολιάζετε το siri χωρίς να έχετε δει τις τελευταίες αλλάγές που έχουν γίνει. Δεν είναι πλεον beta... Εδώ γράφτηκε ότι το Siri δεν ανοίγει/κλείνει wifi, εφαρμογές κλπ. Γενικά έχει τρομεβή βελτίωση, τόσο σε ταχύτητα όσο και και εγκυρότητα αποτελεσμάτων. Αλήθεια, οι άλλοι "βοηθοί" διαβάζουν τα emails;
Antonis_V Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Όσο ενδιαφέρων και αν είναι, πέρα από : Πες τον Bill ότι του έρχομαι, και Πάρε τηλέφωνο τον Steve, δεν έχει νόημα ακόμα εδώ στην Ελλάδα.
kirileman Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Το πρόβλημα δεν είναι η Ελληνική γλώσσα, το πρόβλημα είναι ότι δεν αναζητά σημεία ενδιαφέροντος στην Ελλάδα.
koularasss Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 την ειχα χρησιμοποιησει το καλοκαιρι σε ipad φιλου και με εξεπληξε μιας και τα καταλαβαινε ολα μα ολα αν και δεν εχω προφορα!!
ADHD Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Σκάει η Cortana! Με lifespan 7 χρόνια για να έχουμε δραματικούς αποχαιρετισμούς??
kifinas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Εχμ μου αρέσει που σχολιάζετε το siri χωρίς να έχετε δει τις τελευταίες αλλάγές που έχουν γίνει. Δεν είναι πλεον beta... Πόσες φορές την ημέρα του μιλάς;
Zandim Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 εμενα με εκνευριζει που ολα τα προγραμματα τυπου voice assistant δουλευον με χρηση data. Εστω οι βασικες εντολες επρεπε να λειτουργουν offline. Εχω 600mb data στο κινητο μου ομως δε θελω να τα χω ολη τηνω ρα ανοιχτα για πολλους λογους. Για την ιστορια το ΝΟΚΙΑ Ν82 που ειχα εκανε φωνητικη κληση σε επαφες γραμμενες στα ελληνικα ...
koularasss Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Για την ιστορια το ΝΟΚΙΑ Ν82 που ειχα εκανε φωνητικη κληση σε επαφες γραμμενες στα ελληνικα ... οντως!!οχι μονο το n82 αλλα και ενα xpress music που ειχα το εκανε αλλα οχι με πολυ ακριβεια,μην ξεχναμε βεβαια οτι ηταν στα ελληνικα 4-5 χρονια πριν!!
Zandim Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 οντως!!οχι μονο το n82 αλλα και ενα xpress music που ειχα το εκανε αλλα οχι με πολυ ακριβεια,μην ξεχναμε βεβαια οτι ηταν στα ελληνικα 4-5 χρονια πριν!! εμενα λειτουργουσε πολυ καλα αρκει να το ελεγα καθαρα. για να μην αναφερω το voice dial που ειναι η πιο απλη λυση και υπαρχει απο το 99 στο Τ28 και παραμενει ανυπαρκτο στα συγχρονα smartphones. Θελω να πατησω παρατεταμενα κλικ στο bluetooth, να πω κωστας, και το τηλεφωνο να κανει κληση στον Κωστα. ΠΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ??? το ειχαμε 10χρονια πριν....
dekaneas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Απο τη στιγμή που δεν εχει πολλές γλώσσες ( και δεν εννοώ μονο ελληνικά) μην περιμένετε να τη χρησιμοποιήσει πολύς κοσμος Sent from my iPad using Insomnia
topdim Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Το ίδιο και παραπάνω πρέπει να είναι το ποσοστό των χρηστών οι οποίοι δεν έχουν ιδέα τι είναι το iPhone και το iTunes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα