KilliK Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Αχρηστη μονο να μιλαει ξερει meh... γυναικα ειναι, τι περιμενες;
haHa Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μπορουμε να εχουμε κατι αντιστοιχο με android? Ετσι για την συγκριση. Yπαρχει το google now για android 4.1 και πανω. Θεωρειται απο τους περισσοτερους ανωτερο/πιο χρησιμο απο το siri. http://www.youtube.com/watch?v=yiQX-_Y0gms#t=144
kifinas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μπα, οι περισσότεροι το θεωρούν το ίδιο άχρηστο. 3
Vasilisxd Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Για πες. Άνοιξε/κλείσε Wifi (και όλα τα υπόλοιπα) , άνοιξε/κλείσε μια εφαρμογή και γενικά κάνε κάτι στην συσκευή δεν υπάρχει. Το να ψάξει κάτι στο Internet δεν το θεωρώ wOw feature , είναι σαν να πηγαίνεις μόνος σου στο Google και να πληκτρολογείς. Επίσης σιγά την Τεχνολογία που κρύβει. Η Samsung με το SVoice μια χαρά την ίδια δουλειά κάνει. Άσε που η Νuance με το Dragon , καταλαβαίνει και Ελληνικά. Απλά η Apple μας ζάλισε τα @@ρια με το Siri και τελικά είναι μια πατάτα.
kirileman Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Άνοιξε/κλείσε Wifi (και όλα τα υπόλοιπα) , άνοιξε/κλείσε μια εφαρμογή και γενικά κάνε κάτι στην συσκευή δεν υπάρχει. Μόλις έκανα όλα τα παραπάνω στο siri!!! Επίσης, τα δοκίμασα και στο Note2. Θες να σου πω ποιό είναι πιο γρήγορο;
VagelisDer Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Ειχε πλακα το Siri ειχα iphone 5 πριν καιρο. Απλα ειναι λιγο too much να θες να βρεις κατι και να μιλας στο τηλεφωνο.
redcom7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Και τότε που είχα iPhone με την Siri και τώρα με svoice νομίζω ότι για Ελλάδα ειδικά είναι μια άχρηστη υπηρεσία...
redcom7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Και τότε που είχα iPhone με την Siri και τώρα με svoice νομίζω ότι για Ελλάδα ειδικά είναι μια άχρηστη υπηρεσία...
codeout Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Καλο χρυσο αλλα δεν την εχουμε πραγματικα αναγκη.
alexatreides Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Έχω iPhone 4 (σκέτο). Δεν έχω Siri, έχω όμως μια άλλη εφαρμογή, την Eli. Μπορείς να τη ρωτήσεις και με φωνή και με κείμενο. Είναι μόνο στα Αγγλικά αλλά μου έχει λύσει τα χέρια. Π.χ. "Where am I?" σου δείχνει το χάρτη. "Drive me to Solonos 129" και σε καθοδηγεί. κλπ. Είναι χρήσιμη. Sent from my iPhone using Insomnia
keepgoing Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μια μούφα είναι όλα αυτά τα virtual assistants. Μια στο τόσο μπορεί αν είναι χρήσιμα (π.χ. την ώρα που οδηγείς) αλλά τις περισσότερες φορές κάνεις τη δουλειά σου ευκολότερα και γρηγορότερα με το χέρι. 1
morphosi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 άλλοι μιλάνε με τα σκυλιά τους, άλλοι με τις γάτες τους, άλλοι με τα λουλούδια τους και η πιο έξυπνοι μιλάνε με το κινητό τους.
morphosi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Πού το γράφει αυτό; Δεν πήρες απάντηση, είδες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα