Leo360 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Κάθε λειτουργικό σύστημα πλέον κατέχει και το δικό του voice assistant, με την Apple να κάνει την αρχή (στα smartphones) με τη γνωστή πλέον Siri. Όμως, αν οι χρήστες τη χρησιμοποιούν, αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα.Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία Intelligent Voice σε πάνω από 2000 Αμερικανούς χρήστες iOS7 συσκευών και με τη χρήση τριών ερωτηματολογίων, το 84.4% των ερωτηθέντων δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ την επιλογή στη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Apple, ενώ μόλις το 12.7% έχει μείνει ικανοποιημένο από τα αποτελέσματα της Siri. Στο τρίτο ερώτημα, αν δηλαδή η Apple έχει διαφημίσει υπερβολικά τις φωνητικές δυνατότητες της Siri, το 46% απάντησε θετικά., αρκετά μεγάλο ποσοστό αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για κύρια λειτουργία. Η έρευνα διήρκεσε επτά ημέρες, στο διάστημα μεταξύ 9 και 16 Οκτωβρίου, ενώ μπορείτε να δείτε τα πλήρη αποτελέσματα στον παρακάτω σύνδεσμο. Να υπενθυμίσουμε πως με την έλευση του iOS7 η εφαρμογή απέκτησε νέα εμφάνιση, καλύτερες επιδόσεις και την επιλογή για ανδρική φωνή. Site: Intelligent Voice
ElectronicMusic007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μόνο σε μένα άρεσε πιο πολύ στο ios 7?
kirileman Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 ενώ μόλις το 12.7% έχει μείνει ικανοποιημένο από τα αποτελέσματα της Siri. Πού το γράφει αυτό; 1
NoisePollution Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Εγώ μπορώ να πω χωρίς έρευνα οτι το 100% αυτών που έχουν χρησιμοποιήσει τη Siri την έχουν ρωτήσει κάτι πρόστυχο. Αποστολή από το ST25i με τη χρήση Insomnia App 11
Vasilisxd Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Για πέταμα είναι , ούτε τα βασικά δεν μπορεί να κάνει με την συσκευή
j11h Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Κάνα ελληνικό θα ακούσουμε ποτέ σε αυτά τα προγράμματα(όχι μόνο στο ios) η να μην ελπίζω; Πάντως ότι αφορά το θέμα της siri δεν πιστεύω ότι είναι γλωσσικό καθώς η γλώσσες που υποστηρίζει καλύπτουν δισεκατομμύρια χρήστες. 2
kirileman Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Για πέταμα είναι , ούτε τα βασικά δεν μπορεί να κάνει με την συσκευή Για πες. 2
j11h Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Για πες. Καφέ και πρωινό δεν κάνει η siri χαχαχα. 1
Snolly Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 και στο δικο μου iPhone οχι απλα δε τη χρησιμοποιω ειναι και disabled. γιατι Α) δε μπορω να μιλαω σα μαλακας αγγλικα Β) ο καταλογος μου ειναι στα Ελληνικα οποτε ουτε να καλεσει καποιον μπορει και Γ) αθλητικα, σινεμα, φαγητο, διασκεδαση κλπ δε βρισκει τιποτα στην Χριστιανικη πλουτοκρατια του Μπανανισταν. 10
SOADNICK Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Αχρηστη μονο να μιλαει ξερει meh... Αφού είναι γυναίκα 1
overpower Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μπορουμε να εχουμε κατι αντιστοιχο με android? Ετσι για την συγκριση.
qsis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μπορουμε να εχουμε κατι αντιστοιχο με android? Ετσι για την συγκριση.Υπάρχει το αντίστοιχο (με λιγότερες δυνατότητες αλλά με μάλλον πιο σωστή λειτουργία σε αυτά που κάνουν και τα δύο ), όμως ούτε κι εκεί το χρησιμοποιεί κανείς Κάποια πράγματα απλά είναι κακές και άχρηστες ιδέες, όπως για παράδειγμα η άλλη χαζομάρα που προσπαθούν να κάνουν μόδα, τα smart watch Τα μόνα πράγματα πάντως που έχουν νόημα για εμάς τους Έλληνες είναι προγράμματα που καταλαβαίνουν και γράφουν ελληνικά στυλ mls ή το παρά πολύ καλό dragon του Swype που εμένα με βολεύει φοβερά στο να γράφω μηνύματα όταν οδηγώ , ή ακόμα και όταν βαριέμαι να γράψω 2
marios_geo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Βρε εγώ να βγάλω στην καφετέρια το iphone μου, και ας μην ξέρω τί δυνατότητες έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα