tsotrilos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Παιδες εχω δει αυτο το case και εχω αρρωστησει. Site: Carbide Series® Air 540 High Airflow ATX Cube Case Αξίζει λετε τα λεφτα του; Με ψηνει πολυ το γεγονος οτι χωριζει Motherboard - Vgas απο hdds και psu και πρεπει να εχει τρελες δυνατοτητες cable management. Εχω εναν i5 3570k στα 5,5ghz με h100i και δυο gtx 460 σε sli. Πως το βλεπετε; λεφτα; ψυξη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Πολυ καλο κουτι και θα στο επιβεβαιωσουν και οσοι το εχουν. Χωραει τα παντα μεσα (ή σχεδον τα παντα ) και εχει πολυ καλη ψυξη. Στα 5.5Ghz τι θερμοκρασιες εχεις?? 95+ ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Υπάρχουν μερικές φωτογραφίες εδώ και εδώ και ένα ωραιότατο review απ'την karmen1983 στο thelab.gr Για αερόψυκτο SLI/CF δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερο στα λεφτά του. Όσο για το Cable management ? Τι είν΄ τούτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsotrilos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Πολυ καλο κουτι και θα στο επιβεβαιωσουν και οσοι το εχουν. Χωραει τα παντα μεσα (ή σχεδον τα παντα ) και εχει πολυ καλη ψυξη. Στα 5.5Ghz τι θερμοκρασιες εχεις?? 95+ ?? Σε full load βγαζει 70c... γιατι να εχει 95? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Εεε...γιατι 70C στα 5,5ghz στην h100i φαινονται λιγα... Ειναι delided? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα