littlelouievegos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 γιατι πας απο το ενα ακρο στο αλλο? ποιος ειπε οτι "σιχαινονται" το design της? δεν υπαρχει μονο ασπρο-μαυρο, υπαρχει και ο πολυς κοσμος που απλα το θεωρει "οκ" και το αγοραζει. δεν χρειαζεται να ειναι εργο τεχνης ενα κινητο για να πουλησει και ξερω πολλους που απλα παιρνουν galaxy επειδη αυτο γνωριζουν, αυτο τους ειπαν οτι ειναι καλο χωρις να ξερουν κατι συγκεκριμενο για το μοντελο που αγοραζουν (και για να σε προλαβω, οχι δεν ειναι market research οι 10-15 φιλοι-γνωστοι που το κανουν αυτο) απο την αλλη οι 2-3 φιλοι μου που εχουν HTC για παραδειγμα, οταν τους ρωτησα γιατι το πηραν, ειπαν συγκεκριμενα πραματα, ηξεραν τι ειναι το sense, τους αρεσε πραγματικα το design της htc. Ε οχι ρε αδελφε εμενα προσωπικα παροτι εχω δουλεψει αρκετο καιρο σε καταστημα κινητης τηλεφωνιας αυτο δεν συνεβαινε σχεδον ποτε! Δεν ειναι ενας επεξεργαστης, ουτε μια καμερα για να πεις οκ το δεχομαι. Ειναι κατι που το βλεπεις καθε μερα αν δεν σου κανει δεν το περνεις. Εδω ειναι ασπρο μαυρο, παροτι υποκειμενικο. Δεν ερχοταν κανεις να μου πει οκ δεν μου αρεσει και τοσο σαν κινητο αλλα επειδη μου ειπαν οτι ειναι καλο το περνω. Αντιθετως πολλες φορες και συνηθως αυτο συνεβαινε με τις γυναικες, εαν βλεπανε κατι ομορφο επερναν αυτο παροτι ειχε εμφανως κατωτερα και υπερτιμημενα χαρακτηριστικα. Τα αγορακια που τους ελεγα τι ακριβως τους παρεχει η καθε λυση, εαν δεν ηταν περιορισμενης ευθυνης τα εβαζαν ολα κατω και επερναν τις περισσοτερες φορες την λογικη λυση. Το ειπα πριν το εγραψα και προφανως περαστηκε στα ψιλα. Η Sammy ειναι κορυφαια σε product differentiation και market segmentation. Εχει πιασει απο τα @@ ολες τις κατηγοριες απο low end μεχρι high end και βγαζει ενα σωρο μοντελα για ολα τα γουστα, πολλες φορες χωρις καμια σημαντικη διαφορα. Αυτο ομως ειναι που κανει την Samsung να κερδιζει γιατι ο ανταγωνιστης αδυνατει να εχει τοσα μοντελα για καθε προτιμηση, και παροτι ακουγεται αστειο δουλευει! Απο παραξενιες αλλο τιποτα πιστεψε με, ο καταναλωτης δεν μπορεις να φανταστεις τι βιτσια εχει. Και στο κατω κατω το ειπαμε και αλλιως. Για ποιο λογο θα πρεπει να κατσω να πεισω τον οποιοσδηποτε για τα γουστα μου; Γιατι πιστευετε οτι καταπιεζουμε τους εαυτους μας με το να αγοραζουμε Samsung προιοντα ειναι πανω απο τις δυναμεις μου. Τα πραγματα ειναι απλα. Μια σειρα που θεωρειται πληρως επιτυχημενη και αλλαζει εμφανισιακα ΕΛΑΧΙΣΤΑ αλλα παραμενει σε υψηλοτατα νουμερα πωλησεων, δειχνει οτι το συγκεκριμενο ταργκετ γκρουπ, οχι απλα λεει meh παρτο μωρε ενω υπαρχουν αλλες λυσεις, με το δικο μου φτωχο μυαλο,αλλα ΝΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ. Δεν θα κανουμε τωρα το ασπρο μαυρο ειναι απλη λογικη που για λογους ανεξηγητους την τραβατε απο εδω, την φερνεται απο εκει για να κανετε ενα point. Και ταυτοχρονα προσβαλλετε και τα γουστα μας με το να λετε αδιανοητο να σου αρεσουν οι Samsung συσκευες. Συγνωμη κιολας για την επιλογη μου, δεν θα το ξανακανω!
Nikolo1991 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 η πρωτη προταση που λεει περι specs θα επρεπε να αντικατασταθει με την εξης: οταν η συζητηση γινεται fanboyστικη και θεωρουμε καλυτερο ενα κινητο επειδη τρεχει στα 1,9 και οχι στα 1,89Ghz, τοτε ναι...η samsung δεν παιζεται Με 3gb ram, air gestures, s-pen και αλλα τετοια, δε νομιζω οτι συγκρινεται με αλλο κινητο. Ας σκεφτομαστε λιγο τι λεμε. Φωτια ειναι το note 3. 1
littlelouievegos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Με 3gb ram, air gestures, s-pen και αλλα τετοια, δε νομιζω οτι συγκρινεται με αλλο κινητο. Ας σκεφτομαστε λιγο τι λεμε. Φωτια ειναι το note 3. Ναι αλλα παραδεξου το.. Το πηρες για ολα αυτα με σειρα προτιμησης παροτι μισεις το design του!! Καταπιεστηκες και αποτελεις την μειονοτητα, το λενε και τα φορα και τα reviews.. Ε λολ ρε, ελεος..
dimos47ki7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Ε οχι ρε αδελφε εμενα προσωπικα παροτι εχω δουλεψει αρκετο καιρο σε καταστημα κινητης τηλεφωνιας αυτο δεν συνεβαινε σχεδον ποτε! Δεν ειναι ενας επεξεργαστης, ουτε μια καμερα για να πεις οκ το δεχομαι. Ειναι κατι που το βλεπεις καθε μερα αν δεν σου κανει δεν το περνεις. Εδω ειναι ασπρο μαυρο, παροτι υποκειμενικο. Δεν ερχοταν κανεις να μου πει οκ δεν μου αρεσει και τοσο σαν κινητο αλλα επειδη μου ειπαν οτι ειναι καλο το περνω. Αντιθετως πολλες φορες και συνηθως αυτο συνεβαινε με τις γυναικες, εαν βλεπανε κατι ομορφο επερναν αυτο παροτι ειχε εμφανως κατωτερα και υπερτιμημενα χαρακτηριστικα. Τα αγορακια που τους ελεγα τι ακριβως τους παρεχει η καθε λυση, εαν δεν ηταν περιορισμενης ευθυνης τα εβαζαν ολα κατω και επερναν τις περισσοτερες φορες την λογικη λυση. Το ειπα πριν το εγραψα και προφανως περαστηκε στα ψιλα. Η Sammy ειναι κορυφαια σε product differentiation και market segmentation. Εχει πιασει απο τα @@ ολες τις κατηγοριες απο low end μεχρι high end και βγαζει ενα σωρο μοντελα για ολα τα γουστα, πολλες φορες χωρις καμια σημαντικη διαφορα. Αυτο ομως ειναι που κανει την Samsung να κερδιζει γιατι ο ανταγωνιστης αδυνατει να εχει τοσα μοντελα για καθε προτιμηση, και παροτι ακουγεται αστειο δουλευει! Απο παραξενιες αλλο τιποτα πιστεψε με, ο καταναλωτης δεν μπορεις να φανταστεις τι βιτσια εχει. Και στο κατω κατω το ειπαμε και αλλιως. Για ποιο λογο θα πρεπει να κατσω να πεισω τον οποιοσδηποτε για τα γουστα μου; Γιατι πιστευετε οτι καταπιεζουμε τους εαυτους μας με το να αγοραζουμε Samsung προιοντα ειναι πανω απο τις δυναμεις μου. Τα πραγματα ειναι απλα. Μια σειρα που θεωρειται πληρως επιτυχημενη και αλλαζει εμφανισιακα ΕΛΑΧΙΣΤΑ αλλα παραμενει σε υψηλοτατα νουμερα πωλησεων, δειχνει οτι το συγκεκριμενο ταργκετ γκρουπ, οχι απλα λεει meh παρτο μωρε ενω υπαρχουν αλλες λυσεις, με το δικο μου φτωχο μυαλο,αλλα ΝΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ. Δεν θα κανουμε τωρα το ασπρο μαυρο ειναι απλη λογικη που για λογους ανεξηγητους την τραβατε απο εδω, την φερνεται απο εκει για να κανετε ενα point. Και ταυτοχρονα προσβαλλετε και τα γουστα μας με το να λετε αδιανοητο να σου αρεσουν οι Samsung συσκευες. Συγνωμη κιολας για την επιλογη μου, δεν θα το ξανακανω! oκ, εχουμε διαφορετικες αποψεις στο θεμα, και δεν αποκλειεται να εχεις και δικιο, απο τη στιγμη που τα εβλεπες καθε μερα στη δουλεια σου. για το segmentation δεν μπορω να πω κουβεντα, η samsung εχει τα φραγκα και βγαζει οσα κινητα γουσταρει και καλυπτει καθε υποκατηγορια. αυτο ομως, ταυτοχρονα με το φοβερο marketing δεν συμφωνεις οτι επηρεαζει μια μεγαλη μεριδα αγοραστων? οταν εγω σαν αγοραστης θα μπω σε ενα πολυκαταστημα και θα δω ενα ολοκληρο σταντ με 20 μοντελα samsung, ενω τα υπολοιπα ειναι ανακατεμενα μεταξυ τους σε ενα αλλο σταντ, θα επηρεαστω σιγουρα. και οταν εχω και πωλητες να με σπρωχνουν σχεδον στα samsung, ε ενας λογος παραπανω. μου εχει συμβει σε αρκετα μεγαλα καταστηματα, δεν το λεω τυχαια αλλα προσωπικα δεν ειπα ποτε οτι ειναι αδιανοητο να παιρνει καποιος samsung, ή οτι τα samsung ειναι σκουπιδια, αυτο θα ηταν τουλαχιστον αφελες, και ειδικα στο κομματι της εμφανισης... προσωπικα εχω υποστηριξει ακομα και φιλους μου που πηραν iphone, οσο κι αν εγω δεν το συμπαθω ιδιαιτερα, επειδη ηταν συνειδητοποιημενοι και ηξεραν τι επαιρναν, δεν ειμαι φανατισμενος Με 3gb ram, air gestures, s-pen και αλλα τετοια, δε νομιζω οτι συγκρινεται με αλλο κινητο. Ας σκεφτομαστε λιγο τι λεμε. Φωτια ειναι το note 3. ξαναπαντησα σε κατι παρομοιο στην αρχη. πρωτα απο ολα δεν μιλουσα για το note και οχι, τα air gestures δεν ειναι για εμενα κατι το αξιολογο, ουτε φυσικα αυτο που κοιταει τα ματια σου... ενα βιντεο πηγα να δω, και με το που επαιρνα για μισο δευτερολεπτο τα ματια μου απο την οθονη αυτο πηγαινε στο pause... ωραια εφε, και features δεν λεω, αλλα ειναι απλα αυτο...εφε 1
littlelouievegos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Αδελφε τουλαχιστον την εποχη μου κανενας πωλητης ή business advisor δεν εσπρωχνε προς Samsung συσκευες οταν μπορουσες να αγορασεις iphone (οπως και ακομη αν δεν απατωμαι με 1μιση ή 2 χρονια συμβολαιο) σχεδον με διπλασιες επιδοτησεις. Αυτο σημαινε περισσοτερες συνδεσεις και ανανεωσεις εκει ηταν το κερδος για εμας, δεν κερδιζαμε τιποτα απολυτως συνηθως απο συσκευες. Εμεις σπρωχναμε Samsung μονο σε διαγωνισμους που συνεβαιναν μια φορα το χρονο, αλλιως τους πηγαιναμε εκει που θα μπορουσαμε να πουλησουμε. Και οταν οπως ειπα εχεις τοσο μεγαλη γκαμα προιοντων απο την Sammy ε ειναι φυσικο και επομενο οι πιθανοτητες να οδηγηθει καποιος σε μια λυση τετοια να ειναι αυξημενες. Απλα μαθηματικα ειναι. Απο την αλλη οπως ειπα για τα ακριβα μοντελα επρεπε να τα σταξεις ειτε για επιδοτηση ειτε για αγορα με συνδεση. Για να παρεις ενα Galaxy S ή Note π.χ πρεπει να δωσεις πολλα παραπανω απο οτι για ενα iPhone, και αυτο αποτελει ενα παραπανω λογο για να αποδειξει του λογου το αληθες. Τα κινητα αυτα τα θες και τα περνεις δεν σε πιεζει κανεις ουτε κανεις επιλογες νιωθοντας οτι απλα συμβιβαζεσαι. Θα εκπλαγεις απο το ποσος κοσμος ερχοταν για ενα Galaxy και μολις μαθαινε οτι του βγαινει ακριβα πηγαινε στην πανεμορφη Με λενε Ριζο γιατι οπως θελω τα γυριζω και οποιος καταλαβε καταλαβε για τα γουστα των καταναλωτων, που κανουμε και κουβεντα..
Nikolo1991 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Κατ'αρχας εχω το S4 και θεωρω κοροϊδια να το αλλαξω για οτιδηποτε που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη. Το περιμενα καιρο το note 3. Οταν ανακοινωθηκε μπορω να οτι τρελαθηκα, αλλα οταν πηγα και το ειδα απο κοντα και το επιασα στα χερια μου, απογοητευτηκα. ΠΛΗΡΩΣ. Ειδικα οταν διπλα του βρισκοτα το G2. Η ποιοτητα κατασκευης και το "δερμα" στο πισω μερος μου δινουν την εντυπωση (και το τονιζω ΕΜΕΝΑ, μην αρχισει κανενας και λεει τιποτα) οτι ειναι η προχειροδουλεια στο μεγαλειο της. Απο specs δεν το συζητω, αψογο, αλλα σε καμια περιπτωση καλυτερο απο Z1 και G2 (και ας εχει 500mb ram παραπανω). Ακομη και ο επεξεργαστης γραφικων του που ειναι ο πρωτος με 512mb(!) δεν κανει τη διαφορα. Κινητα πρεπει να αλλαξουμε οταν θα ερθουν με 64-bit cpu και >4GB ram. Μεχρι τοτε S4 με πλασικο και ολα τα πλην που εχει.
Nikolo1991 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 oκ, εχουμε διαφορετικες αποψεις στο θεμα, και δεν αποκλειεται να εχεις και δικιο, απο τη στιγμη που τα εβλεπες καθε μερα στη δουλεια σου. για το segmentation δεν μπορω να πω κουβεντα, η samsung εχει τα φραγκα και βγαζει οσα κινητα γουσταρει και καλυπτει καθε υποκατηγορια. αυτο ομως, ταυτοχρονα με το φοβερο marketing δεν συμφωνεις οτι επηρεαζει μια μεγαλη μεριδα αγοραστων? οταν εγω σαν αγοραστης θα μπω σε ενα πολυκαταστημα και θα δω ενα ολοκληρο σταντ με 20 μοντελα samsung, ενω τα υπολοιπα ειναι ανακατεμενα μεταξυ τους σε ενα αλλο σταντ, θα επηρεαστω σιγουρα. και οταν εχω και πωλητες να με σπρωχνουν σχεδον στα samsung, ε ενας λογος παραπανω. μου εχει συμβει σε αρκετα μεγαλα καταστηματα, δεν το λεω τυχαια αλλα προσωπικα δεν ειπα ποτε οτι ειναι αδιανοητο να παιρνει καποιος samsung, ή οτι τα samsung ειναι σκουπιδια, αυτο θα ηταν τουλαχιστον αφελες, και ειδικα στο κομματι της εμφανισης... προσωπικα εχω υποστηριξει ακομα και φιλους μου που πηραν iphone, οσο κι αν εγω δεν το συμπαθω ιδιαιτερα, επειδη ηταν συνειδητοποιημενοι και ηξεραν τι επαιρναν, δεν ειμαι φανατισμενος ξαναπαντησα σε κατι παρομοιο στην αρχη. πρωτα απο ολα δεν μιλουσα για το note και οχι, τα air gestures δεν ειναι για εμενα κατι το αξιολογο, ουτε φυσικα αυτο που κοιταει τα ματια σου... ενα βιντεο πηγα να δω, και με το που επαιρνα για μισο δευτερολεπτο τα ματια μου απο την οθονη αυτο πηγαινε στο pause... ωραια εφε, και features δεν λεω, αλλα ειναι απλα αυτο...εφε Το αρθρο οπως και οι περισσοτεροι(μαζι και εγω που εχω S4) δε λεει για χρησιμα features. Λεει οτι η Samsung προσφερει Ο,ΤΙ ακριβως χρειαζεσαι, με την καλυτερη ποιοτητα (μιλαω για οθονη, αυτονομια, χρονισμους και ταχυτητες-χωρητικοτητες RAM) συν και αλλες μπουρδες για να κανει τη διαφορα και να σου τρωει τη μπαταρια. Δεν ειναι θεμα fanboyσμου, απλα εμπλουτισε το Android και με το παραπανω!
Arisyo13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Θα γελάνε και οι πέτρες αν η σειρά F πουλήσει περισσότερο από ότι η σειρα S. Και αυτό το λέω γιατί ένας λόγος που όσοι προτιμάνε Samsung είναι το ανθεκτικότατο πλαστικό τους!
dimos47ki7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Το αρθρο οπως και οι περισσοτεροι(μαζι και εγω που εχω S4) δε λεει για χρησιμα features. Λεει οτι η Samsung προσφερει Ο,ΤΙ ακριβως χρειαζεσαι, με την καλυτερη ποιοτητα (μιλαω για οθονη, αυτονομια, χρονισμους και ταχυτητες-χωρητικοτητες RAM) συν και αλλες μπουρδες για να κανει τη διαφορα και να σου τρωει τη μπαταρια. Δεν ειναι θεμα fanboyσμου, απλα εμπλουτισε το Android και με το παραπανω! ε σε αυτο διαφωνω εγω...απλα δεν θεωρω εμπλουτισμο το φορτωμα με bloatware που lagαρουν το κινητο, το θεωρω κινηση εντυπωσιασμου, και δεν αντιλεγω, πιανει. επι της ουσιας ομως δεν προσφερει κατι περισσοτερο απο τον ανταγωνισμο 1
Meraklis56 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Θα γελάνε και οι πέτρες αν η σειρά F πουλήσει περισσότερο από ότι η σειρα S. Και αυτό το λέω γιατί ένας λόγος που όσοι προτιμάνε Samsung είναι το ανθεκτικότατο πλαστικό τους! Γνωρίζεις οτι το πόσο θα πουλήσει η σειρά F εξαρτάται απο χίλιους παράγοντες; Και όχι,μπορεί μετά απο σχεδον 2 χρόνια που έχω συνηθίσει το πλαστικό δεν ξέρω πως θα αντιδράσω ΑΝ υπάρξει σειρά F η οποία είναι με αλουμίνιο.Πόσο βάρος θα έχει,πόσο πιο στιβαρό θα το νιώθω στο χέρι μου,αν θα ναι unibody κλπ
littlelouievegos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Εχμμμ.. http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_selling_far_better_than_expected-news-7043.php Samsung Mobile chief JK Shin has smashed the rumors of poor Galaxy S4 sales by revealing the actual sales figures for the flagship. Speaking to Korean media, Shin said more than 40 million Samsung Galaxy S4 phones have been sold. This puts the rumors of the phone's disappointing sales to rest. It was them in particular which suggested the company is hard at work on announcing the next-gen Galaxy S5 early in 2014. Now that seems far less likely to happen. The Samsung Galaxy S4 reached 10 million sales just one month after its release and double that in the next month. It appear though, that the smartphone's sales campaign hasn't ran out of steam after that as some previous reports suggested. Αλλα ομως αυτα τα 40 εκατομμυρια χαλιουνται ακομη... λολ
Αδιαφορος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Εσεις που μιλατε για αντοχη του πλαστικου σε πτωση, εχετε δει drop test του iphone 5 vs samsung S4? https://www.youtube.com/watch?v=YRQkH1GHJ3Y 4:20 το S4 σπαει για πλακα σε πτωση απο μεσαιο υψος 5:20 το iphone δεν σπαει απο υψος με σηκωμενα χερια 8:00 πεταει το iphone απο την ταρατσα για να το σπασει, και δεν σπαει. 9:00 το παταει με αμαξι και δεν σπαει! where is your god now? 10:20 το βγαζει απτη τσεπη και εχει σχηματιστει το σχημα του Ζορο στη πλατη του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα