Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι οτι δεν φημιζονται για τα υλικα τους και το design τους. 

Αν επιμένεις σε αυτό, λυπάμαι, είσαι εκτός πραγματικότητας. Είναι σα να υποστηρίζω εγώ ότι οi iPhone users αγοράζουν iPhone γιατί γουστάρουν μικρές οθόνες και κλειδωμένα λειτουργικά και αυτό αποδεικνύεται λόγω των υψηλών πωλήσεων. No! 

Σε παραπέμπω στο 1ο ποστ του τόπικ σταρτερ και μετά πες μου "oh, the internet".

Όταν η συζήτηση πάει σε specs και επιπρόσθετες λειτουργίες σε Android smartphones, τίποτα δε μπορεί να φτάσει κοντά σε αυτά που προσφέρει η Samsung, όμως όταν μιλάμε για ποιότητα κατασκευής, εκεί η εταιρεία έχει μείνει πολύ πίσω και πιθανόν θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο.

Και επειδή προφανώς δε μπορώ να σε πείσω για το πόσο εκτός πραγματικότητας είσαι στο συγκεκριμένο θέμα, είμαι υποχρεωμένος να παραθέσω reviews (oh, the internet).

http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/samsung-galaxy-note-3-1178226/review

We desliked:

Samsung is sticking by plastic, for now, and while that's not a terrible thing to do we have taken issue with the rather tacky faux-leather rear of the Note 3. While from the front and the side it looks like a premium device, it's really let down by the finish on the back.

http://mobilesyrup.com/2013/10/21/samsung-galaxy-note-3-review/

That’s really the main continuing issue with Samsung smartphones in general: there are too many shortcuts and diversions taken to reach the higher margins shareholders care about. Though the Note 3 is the most solid Samsung flagship to date, with nary a creak or groan to speak of, I wish the company would opt for better materials and higher quality assurance; like Android Police, I found the Note 3′s home button to wobble and at times nearly dislodge from its housing.

http://reviews.cnet.com/samsung-galaxy-note-3/

The bad: The Note 3 is expensive, large, and its faux-leather styling is crafted from cheap plastic.

The bottom line: Though its plastic skin doesn't do its high price justice, Samsung's Galaxy Note 3 makes the most compelling case yet for a supersize phone.

http://www.trustedreviews.com/samsung-galaxy-note-3_Mobile-Phone_review

This is not a deal-breaker, but don’t approach the Note 3 thinking Samsung has revolutionised its approach to hardware design – it hasn’t. 

If anything, the new stylistic tweaks are likely to polarise opinion more than the old phones. 

As well as a leather-effect rear, the sides of the phone are ribbed chrome effect plastic, clearly intended to look like metal. And it ends up looking a bit naff. Moreover, the white version has a less convincing feeling than the black.

http://www.t3.com/reviews/samsung-galaxy-note-3-review

Hate: Cheap faux leather back

http://www.laptopmag.com/review/smartphones/samsung-galaxy-note-3-verizon.aspx

In a market where both Apple and HTC sell phones with attractive aluminum chassis, Samsung still uses plastic on high-end handsets such as the Galaxy Note 3.

http://www.theverge.com/2013/10/1/4787994/samsung-galaxy-note-3-review

The Note 3 is still plastic, and Samsung’s silly faux-stitches around the back edge won’t fool anyone, but it feels a million times better when you touch it than any recent Samsung smartphone I can think of. It’s also a lot easier to handle, just because it doesn’t feel quite as eager to slide right out of your hands. It’s not as nice as an HTC One or iPhone 5S, but it’s a step forward for Samsung’s design department. A baby step.

Δημοσ.

Λυπαμαι που θα σε στεναχωρησω αλλα ναι ενα σημαντικο χιπστερικο ποσοστο των iPhone users ειναι αυτο που περιμενει με αντισκηνο εξω απο το Αμερικα Απλ Στορ για να την παρει, οποτε οτιδηποτε αφορα την αποψη και την γνωμη που καταθετουν δεν θελεις να μαθεις ποσο την υπολογιζω :D
Απο εκει και περα και επειδη το θεμα μας δεν ειναι το iPhone εδω αλλα η ενδεχομενη ποιοτητα κατασκευης του S5, θα προτεινα να κρατησουμε τις αποψεις μας σχετικα με τα γουστα μας για τον εαυτο μας σε αυτο το topic, αρκετα βγηκαμε O/T..

Ποσως με ενδιαφερει η αποψη του τοπικ σταρτερ και ποσως με ενδιαφερει η αποψη μερικων reviewers.Αλλα τοσα fanboyικα απο android πλευρα μπορω να σου δειξω και εγω που λενε το αντιθετο τι θα κανουμε τωρα θα ανακαλυψουμε teh internet? Δεν ειμαι ουτε χθεσινος, ουτε εχω μαθει να ακουω τις αποψεις των αλλων για να σχηματισω αποψη. Τα ειπαμε τα ξαναειπαμε τι προσπαθεις να πεις δεν καταλαβαινω, μην το κουραζουμε αλλο..

Aσε με εμενα λοιπον εκτος πραγματικοτητας που ειμαι οπως λες και τραβηξτε μπροστα στον δρομο που σας επιτασσουν οι επιταγες της μοδας και του design. Εαν δεν εχεις καταλαβει ή μαλλον αν αρνεισαι να καταλαβεις οτι υπαρχει ενα σημαντικοτατο ποσοστο που του αρεσει παρα πολυ η εμφανιση των Galaxy οπως ειναι τοτε απλα δεν θα το δεχθεις ποτε, οποτε προσωπικα βαρεθηκα να το συζηταω αλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Εαν δεν εχεις καταλαβει ή μαλλον αν αρνεισαι να καταλαβεις οτι υπαρχει ενα σημαντικοτατο ποσοστο που του αρεσει παρα πολυ η εμφανιση των Galaxy οπως ειναι τοτε απλα δεν θα το δεχθεις ποτε, οποτε προσωπικα βαρεθηκα να το συζηταω αλλο.

Αυτο ακριβως.Δεν μπορω να καταλαβω το κολλημα που εχουν μερικοι που επειδη δεν τους αρεσει ο σχεδιασμος ενος κινητου το βγαζουν κακασχημο αλλα δεν το κρατανε για τον εαυτο τους,αντιθετως προσπαθουν να σε πεισουν οτι ειναι κιολας.Και κλασσικα οποιανου του αρεσει τον βαφτιζουν κακογουστο.

Τι λετε ρε παιδια.Κουμαντο και στα γουστα μας θα κανετε;Απο ποτε η εμφανιση εγινε αντικειμενικο πραγμα και δεν το εμαθα;Και εμενα μου αρεσει η εμφανιση των galaxy και δεν μου αρεσει η εμφανιση των xperia ας πουμε(θα ελεγα και Iphone αλλα θα παει αλλου το πραγμα).Δηλαδη ντε και καλα να βαλουμε καρτελες στα κινητα "ομορφο-ασχημο";Ομορφο-ασχημο συμφωνα με ποιον;

Μου θυμιζει πολυ αυτο που γινεται τελευταια στο τοπικ με τις ταινιες.Βγαινει ο καθε δηθενακιας ψαγμενος no lifer και επειδη δεν του αρεσε καποια ταινια αμεσως βαφτιζει οσους τους αρεσε οτι ειναι κακογουστοι θεατες και αλλες τετοιες μπουρδες.Δεν ηξερα οτι πρεπει να μας αρεσουν τα ιδια πραγματα.

Δημοσ.

Συγγνωμη αλλα το ντιμπειτ μεταξυ πλαστικου και αλουμινιου ειναι τελειως ξεπερασμενο!

Ειναι γνωστο πλεον οτι το μελλοντικο υλικο κατασκευης high end συσκευων ειναι το ξυλο...

• Like 1
Δημοσ.

Can't we all just get along ? :)

Πάντως η απομίμηση δέρματος είναι...κάπως, δεν ξέρω αν θα ήθελα το κινητό/tablet/phablet/laptop/οτιδήποτε να προσπαθεί να δείξει κάτι που δεν είναι....

"Φοράς" πλαστικό ή rubberized πλαστικό ? Το έκανες από επιλογή και όχι από ανάγκη, άρα μην προσπαθείς να το καμουφλάρεις ως κάτι άλλο...προφανές, n'est ce pas ?

Δημοσ.

Ηθελα πραγματικα να ηξερα ποσοι απο ολους οσους συμμετεχουν στην συζητηση εχουν πιασει το leather feel plastic στο Note III να δουν ποσο ωραιο ειναι και στην αφη και στην εμφανιση. Και επειδη και σχεδον κανενα τηλεφωνο ειδικα με αλουμινιο δεν το αφηνεις χωρις θηκη, ποσοι το εχουν δει με μια s-view cover ή flip case θηκη και διατεινονται οτι δειχνει "φθηνο". Πραγματικα ομως ακουω μονο τα καλυτερα εξω, ΕΝΑΣ δεν εχει βρεθει να μου πει τι ωραιο κινητο ρε φιλε αλλα απατη ποιοτητα υλικων. 9/10 δεν καταλαβαινουν καν οτι δεν ειναι leather feel plastic, ε λολ.
Μια απορια απλη, κατα τα αλλα περι ορεξεως.. Γουστα ειναι αυτα ειπαμε..

Δημοσ.

Ποσως με ενδιαφερει η αποψη του τοπικ σταρτερ και ποσως με ενδιαφερει η αποψη μερικων reviewers.Αλλα τοσα fanboyικα απο android πλευρα μπορω να σου δειξω και εγω που λενε το αντιθετο τι θα κανουμε τωρα θα ανακαλυψουμε teh internet?

Δε σε ενδιαφέρει η άποψη του ts. Δε σε ενδιαφέρει η άποψη του συνομιλητή σου. Δε σε ενδιαφέρει τί γράφουν τόσα τεχνολογικά sites γιατί υπάρχουν άλλα φίλια προς το android -λες και αυτά που παρέθεσα είναι apple sites- που λένε ίσως το αντίθετο...ε, δεν υπάρχει λόγος συζήτησης, έχεις δίκιο. Προφανώς το δικό σου το στατιστικό δείγμα -φίλοι, γνωστοί που είδαν τη συσκευή σου- είναι ισχυρότερο και σοβαρότερο από τη γνώμη δεκάδων εξειδικευμένων sites στο διαδίκτυο και από τις απόψεις εκατοντάδων μελών τεχνολογικών φόρα, κάτοχοι android ή μη.

Δημοσ.

Δε σε ενδιαφέρει η άποψη του ts. Δε σε ενδιαφέρει η άποψη του συνομιλητή σου. Δε σε ενδιαφέρει τί γράφουν τόσα τεχνολογικά sites γιατί υπάρχουν άλλα φίλια προς το android -λες και αυτά που παρέθεσα είναι apple sites- που λένε ίσως το αντίθετο...ε, δεν υπάρχει λόγος συζήτησης, έχεις δίκιο. Προφανώς το δικό σου το στατιστικό δείγμα -φίλοι, γνωστοί που είδαν τη συσκευή σου- είναι ισχυρότερο και σοβαρότερο από τη γνώμη δεκάδων εξειδικευμένων sites στο διαδίκτυο και από τις απόψεις εκατοντάδων μελών τεχνολογικών φόρα, κάτοχοι android ή μη.

Δεν σε ενδιαφερει σε τι υπερεχει το τηλεφωνο αυτο του ανταγωνισμου σε θεματα ασφαλειας απο το αλουμινιο. Δεν σε ενδιαφερει να ακουσεις αποψεις χρηστων που πραγματικα εχουν την συσκευη και μπορουν να δωσουν αληθινο feedback και οχι απο "εξειδικευμενα" sites που στην συντριπτικη πλειοψηφια τους πλην 3-4 μεγαλων αναμασανε τα ιδια και τα ιδια που διαβαζουν ολοι στα reviews. Δεν σε ενδιαφερει ποτε να κανεις διαλογο εχεις μια ροτα και τραβας οσο και αν προσπαθεις να την μασκαρεψεις ως κοινως αποδεκτη αποψη εκατονταδων χρηστων (say what??), ενω στην πραγματικοτητα αγνοεις επιδεικτικα την γνωμη αλλων τοσων ανθρωπων, επειδη δεν ειναι συμφωνη με την δικη σου. Εγω σου ειπα. Δεχομαι οτι μπορει να μην σου αρεσει; Εσυ τι ακριβως δεν καταλαβαινεις οταν σου λεω οτι η αποψη μου που θες σκοπιμα να την παρουσιασεις σαν μοναδικη ενω ξερεις πολυ καλα οτι την ενστερνιζεται ενα πολυ μεγαλο ποσοστο χρηστων, ειναι αυτη και αν σου αρεσει; FFS ΔΗΛΑΔΗ. I rest my case.

Δημοσ.

Εαν δεν εχεις καταλαβει ή μαλλον αν αρνεισαι να καταλαβεις οτι υπαρχει ενα σημαντικοτατο ποσοστο που του αρεσει παρα πολυ η εμφανιση των Galaxy οπως ειναι τοτε απλα δεν θα το δεχθεις ποτε, οποτε προσωπικα βαρεθηκα να το συζηταω αλλο.

λιγο πιο πανω με "ειρωνευτικες" οτι βγαζω αυθαιρετα συμπερασματα για τους λογους που πουλαει η samsung, οταν ειπα οτι πουλαει λογω μοδας και κεκτημενης ταχυτητας.

τωρα ομως βγαζεις τα ιδια αυθαιρετα συμπερασματα λεγοντας οτι υπαρχει σημαντικοτατο ποσοστο που τους αρεσει το design της...αυτο που το βασιζεις? σε market research κι εσυ?

κι ομως εγω εξακολουθω να θεωρω τα πραγματα απλα...εκτος απο ενα μικρο ποσοστο αγοραστων που ψαχνονται, διαβαζουν reviews βλεπουν κριτικες και specs, η πλειοψηφια αγοραζει κατι πολυ απλα επειδη πουλαει και το ακουνε απο φιλους-γνωστους και διαφημισεις

απο ποτε γιναμε συνειδητοποιημενοι και ψαγμενοι  καταναλωτες και δεν το καταλαβα?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σε ενδιαφερει σε τι υπερεχει το τηλεφωνο αυτο του ανταγωνισμου σε θεματα ασφαλειας απο το αλουμινιο. Δεν σε ενδιαφερει να ακουσεις αποψεις χρηστων που πραγματικα εχουν την συσκευη και μπορουν να δωσουν αληθινο feedback και οχι απο "εξειδικευμενα" sites που στην συντριπτικη πλειοψηφια τους πλην 3-4 μεγαλων αναμασανε τα ιδια και τα ιδια που διαβαζουν ολοι στα reviews. Δεν σε ενδιαφερει ποτε να κανεις διαλογο εχεις μια ροτα και τραβας οσο και αν προσπαθεις να την μασκαρεψεις ως κοινως αποδεκτη αποψη εκατονταδων χρηστων (say what??), ενω στην πραγματικοτητα αγνοεις επιδεικτικα την γνωμη αλλων τοσων ανθρωπων, επειδη δεν ειναι συμφωνη με την δικη σου. Εγω σου ειπα. Δεχομαι οτι μπορει να μην σου αρεσει; Εσυ τι ακριβως δεν καταλαβαινεις οταν σου λεω οτι η αποψη μου που θες σκοπιμα να την παρουσιασεις σαν μοναδικη ενω ξερεις πολυ καλα οτι την ενστερνιζεται ενα πολυ μεγαλο ποσοστο χρηστων, ειναι αυτη και αν σου αρεσει; FFS ΔΗΛΑΔΗ. I rest my case.

Πρώτον, ξεχνάς ότι έχω Note 2. B)

Δεύτερον, υπάρχει μια παρανόηση εδώ. Εγώ από την αρχή υποστηρίζω ότι η πλειονότητα των χρηστών δε συμφωνεί με τις επιλογές της Samsung σε ό,τι αφορά στη σχεδίαση και τα υλικά. Δε γουστάρει βρε παιδί μου την κατασκευή και το design τους αλλά τα αγοράζει για άλλους λόγους! Και προσπαθώ να το αποδείξω παραθέτοντας σειρά reviews. Εσύ από την άλλη με μόνο αποδεικτικό στοιχείο τους φίλους σου, μας λες το αντίθετο.

Στην αρχή, όμως, έλεγες άλλα.

Σε καποιους απο εμας οχι απλα ειναι αποδεκτη αλλα και προτιμητεα η επιλογη σχεδιασμου και υλικων που χρησιμοποιει η εταιρεια.

Υπέροχα ως εδώ, "σε κάποιους από εσάς", σεβαστό. :-)

Ξαφνικά, όμως, μας τα χαλάς και αρχίζεις να μας λες ότι δεν ερμηνεύουμε σωστά τα δεδομένα της αγοράς!

Βλεπω λαθος ερμηνευση των δεδομενων της αγορας απο πλευρας σου.Θα επρεπε να γνωριζεις οτι μια αγορα με τοσες επιλογες δεν συγχωρει "λαθη" ποσο μαλλον οταν αυτα επαναλαμβανονται κατα την διαρκεια της σειρας galaxy και οι πωλησεις παραμενουν σε υψηλοτατο επιπεδο. Αρα μαλλον αυτες οι φωνες ειναι η μειοψηφια και οχι η πλειοψηφια.

Μέσα σε μια σελίδα, οι "κάποιοι από εσάς" έγιναν ... "πλειοψηφία" και όσοι διαφωνούν, έγιναν μειοψηφία και ερμηνεύουν λάθος τα δεδομένα της αγοράς. Μάλιστα... :X

Στη συνέχεια λες αυτό:

Αυτος που περνει Note III δεν το περνει πρωτιστως ουτε για την ομορφια του, ουτε για την χιπστερια του, ουτε για να φαινεται το φαγωμενο μηλαρακι και ο αψογος σχεδιασμος του.

Κάπου εδώ αρχίζω να πιστεύω ότι βγάλαμε επιτέλους άκρη! :-D Παραδέχτηκε, είπα μέσα μου, ότι η σχεδίαση και τα υλικά δεν είναι τα δυνατά τους σημεία.

Έκανα λάθος!... :mad:

Εγω ειπα οτι ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ (και το εγραψα και με κεφαλαια προς αποφυγιν παρεξηγησεως και λαθος ερμηνευσης) προτιμαει καποιος να παρει Note III για τους προανεφερθεντες λογους. Οχι οτι δεν φημιζονται για τα υλικα τους και το design τους.

Και ερωτώ:

Ειλικρινά, πιστεύεις ότι τα Galaxy φημίζονται για τα υλικά και το design τους; Αν έχεις το Θεό σου δηλαδή!!!

Μετά από όοοοοοοοοοοολη αυτή την κουβέντα, ακόμα υποστηρίζεις ότι τα Samsung φημίζονται για τα υλικά και το design τους; :mellow:

...Δηλαδή, φημίζονται για όλα τα άλλα (όπως έγραψες), αλλά φημίζονται και για αυτό;

...Για τα υλικά και το design τους; :fear:

...Τα Samsung goddamnit???? :blink:

...Οκ!

ΥΓ. Το iPhone φημίζεται για την ελευθερία παραμετροποίησης και το ξεκλείδωτο λειτουργικό. Επίσης, τα Windows Phone φημίζονται για τον πλούτο των διαθέσιμων apps στο Store.

Δημοσ.

Εντάξει, λογικό μου ακούγεται να θέλουν να κάνουν το ίδιο και στο S5. Τζάμπα πήγε το Red Dot award;

Δημοσ.

Πρώτον, ξεχνάς ότι έχω Note 2. B)

Δεύτερον, υπάρχει μια παρανόηση εδώ. Εγώ από την αρχή υποστηρίζω ότι η πλειονότητα των χρηστών δε συμφωνεί με τις επιλογές της Samsung σε ό,τι αφορά στη σχεδίαση και τα υλικά. Δε γουστάρει βρε παιδί μου την κατασκευή και το design τους αλλά τα αγοράζει για άλλους λόγους! Και προσπαθώ να το αποδείξω παραθέτοντας σειρά reviews. Εσύ από την άλλη με μόνο αποδεικτικό στοιχείο τους φίλους σου, μας λες το αντίθετο.

Στην αρχή, όμως, έλεγες άλλα.

Υπέροχα ως εδώ, "σε κάποιους από εσάς", σεβαστό. :-)

Ξαφνικά, όμως, μας τα χαλάς και αρχίζεις να μας λες ότι δεν ερμηνεύουμε σωστά τα δεδομένα της αγοράς!

Μέσα σε μια σελίδα, οι "κάποιοι από εσάς" έγιναν ... "πλειοψηφία" και όσοι διαφωνούν, έγιναν μειοψηφία και ερμηνεύουν λάθος τα δεδομένα της αγοράς. Μάλιστα... :X

Στη συνέχεια λες αυτό:

Κάπου εδώ αρχίζω να πιστεύω ότι βγάλαμε επιτέλους άκρη! :-D Παραδέχτηκε, είπα μέσα μου, ότι η σχεδίαση και τα υλικά δεν είναι τα δυνατά τους σημεία.

Έκανα λάθος!... :mad:

Και ερωτώ:

Ειλικρινά, πιστεύεις ότι τα Galaxy φημίζονται για τα υλικά και το design τους; Αν έχεις το Θεό σου δηλαδή!!!

Μετά από όοοοοοοοοοοολη αυτή την κουβέντα, ακόμα υποστηρίζεις ότι τα Samsung φημίζονται για τα υλικά και το design τους; :mellow:

...Δηλαδή, φημίζονται για όλα τα άλλα (όπως έγραψες), αλλά φημίζονται και για αυτό;

...Για τα υλικά και το design τους; :fear:

...Τα Samsung goddamnit???? :blink:

...Οκ!

ΥΓ. Το iPhone φημίζεται για την ελευθερία παραμετροποίησης και το ξεκλείδωτο λειτουργικό. Επίσης, τα Windows Phone φημίζονται για τον πλούτο των διαθέσιμων apps στο Store.

Sweet Jesus.. Ooookkk !! /hopeless

λιγο πιο πανω με "ειρωνευτικες" οτι βγαζω αυθαιρετα συμπερασματα για τους λογους που πουλαει η samsung, οταν ειπα οτι πουλαει λογω μοδας και κεκτημενης ταχυτητας.

τωρα ομως βγαζεις τα ιδια αυθαιρετα συμπερασματα λεγοντας οτι υπαρχει σημαντικοτατο ποσοστο που τους αρεσει το design της...αυτο που το βασιζεις? σε market research κι εσυ?

κι ομως εγω εξακολουθω να θεωρω τα πραγματα απλα...εκτος απο ενα μικρο ποσοστο αγοραστων που ψαχνονται, διαβαζουν reviews βλεπουν κριτικες και specs, η πλειοψηφια αγοραζει κατι πολυ απλα επειδη πουλαει και το ακουνε απο φιλους-γνωστους και διαφημισεις

απο ποτε γιναμε συνειδητοποιημενοι και ψαγμενοι  καταναλωτες και δεν το καταλαβα?

Α οκ οχι το αγοραζουν γιατι παροτι το σιχαινονται το σχεδιο και ενω υπαρχουν ενα σωρο λυσεις εκει εξω στο android αυτοι σαν γνησιοι μαζοχες και επειδη εχουν ποσοστα απο την Sammy περνουν συσκευες της! Αυτο πρεπει να ειναι, ναι ειναι ενα αυθαιρετο συμπερασμα που εβγαλα χωρις καμια απολυτως λογικη που απλα προκυπτει αν βουτηξουμε λιγο την γλωσσα στο μυαλο μας. Αλλα οκ για να σε καλυψω οχι δεν εκανα market research αρα παιζει και αυτο το ενδεχομενο.

Για τα υπολοιπα θα με συγχωρεσεις αλλα αν διαβασεις καλα θα δεις οτι εχω απαντησει. Εαν καποιος δεν ειναι συνειδητοποιημενος μπορει να χωρεσει στην τελευταια παραγραφο που ειπα οτι συμφωνω μαζι σου.  Η πλειοψηφια παντως που θελεις να περιγραψεις οπως και να το κανουμε παροτι υπαρχει παντου περιγραφει συγκεκριμενο ταργκετ γκρουπ. Ονοματα και καταστασεις δεν θιγουμε για λογους ευνοητους.

Δημοσ.
Α οκ οχι το αγοραζουν γιατι παροτι το σιχαινονται το σχεδιο και ενω υπαρχουν ενα σωρο λυσεις εκει εξω στο android αυτοι σαν γνησιοι μαζοχες και επειδη εχουν ποσοστα απο την Sammy περνουν συσκευες της! Αυτο πρεπει να ειναι, ναι ειναι ενα αυθαιρετο συμπερασμα που εβγαλα χωρις καμια απολυτως λογικη που απλα προκυπτει αν βουτηξουμε λιγο την γλωσσα στο μυαλο μας. Αλλα οκ για να σε καλυψω οχι δεν εκανα market research αρα παιζει και αυτο το ενδεχομενο.

Για τα υπολοιπα θα με συγχωρεσεις αλλα αν διαβασεις καλα θα δεις οτι εχω απαντησει. Εαν καποιος δεν ειναι συνειδητοποιημενος μπορει να χωρεσει στην τελευταια παραγραφο που ειπα οτι συμφωνω μαζι σου.  Η πλειοψηφια παντως που θελεις να περιγραψεις οπως και να το κανουμε παροτι υπαρχει παντου περιγραφει συγκεκριμενο ταργκετ γκρουπ. Ονοματα και καταστασεις δεν θιγουμε για λογους ευνοητους.

γιατι πας απο το ενα ακρο στο αλλο? ποιος ειπε οτι "σιχαινονται" το design της? δεν υπαρχει μονο ασπρο-μαυρο, υπαρχει και ο πολυς κοσμος που απλα το θεωρει "οκ" και το αγοραζει. δεν χρειαζεται να ειναι εργο τεχνης ενα κινητο για να πουλησει και ξερω πολλους που απλα παιρνουν galaxy επειδη αυτο γνωριζουν, αυτο τους ειπαν οτι ειναι καλο χωρις να ξερουν κατι συγκεκριμενο για το μοντελο που αγοραζουν (και για να σε προλαβω, οχι δεν ειναι market research οι 10-15 φιλοι-γνωστοι που το κανουν αυτο)

απο την αλλη οι 2-3 φιλοι μου που εχουν HTC για παραδειγμα, οταν τους ρωτησα γιατι το πηραν, ειπαν συγκεκριμενα πραματα, ηξεραν τι ειναι το sense, τους αρεσε πραγματικα το design της htc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...