ennia Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 οπως λεει και ο τιτλος ο σκληρος μου μαλλον ψωφαει...ειναι ενας Western Digital Green 1.5TB. (ακολουθει φωτο) αυτος παίρνει τιποτα ή ειναι για πεταμα?
Xristaras12 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 παιρνεις αμεσα backup σε αλλο δισκο επιτοπου. Μπορεις να κανεις ενα reinitialize disk surface απο το HD sentinel,θελεις την πληρη εκδοση του ομως. Αν εχεις εγγυηση μην το συζητας καθολου,πας αυριο για εγγυηση. Κατεβασε και το διαγνωστικο της WD απο το επισημο site να ειμαστε σιγουροι οτι θα στον δεχτουν για αλλαγη.
thelos257 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 οπως λεει και ο τιτλος ο σκληρος μου μαλλον ψωφαει... ειναι ενας Western Digital Green 1.5TB. (ακολουθει φωτο) αυτος παίρνει τιποτα ή ειναι για πεταμα? Πρεπει να αρχιζεις να σωζεις δεδομενα οσο το δυνατο γρηγοροτερα πιστευω σε αλλο δισκο με καλη αριστη υγεια θα ελεγα.
Kostasd_G21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Και σε εμένα αυτό το πρόγραμμα βγάζει εδώ και δύο χρόνια υγεία σκληρού δίσκου 11%(εκτίμηση διάρκειας ζωής 11 μέρες...εδώ βάζουμε τα γέλια).Ο σκληρός δεν έχει πάθει τίποτα. Πόσα χρόνια τον έχεις ;
ennia Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 μονο τη μουσικη μου μπορω να σωσω σε αλλο δισκο... καπου 500gb ολα τα αλλα δεν εχω που να τα βαλω ταινιες και σειρες. τον δισκο τον πηρα απο ενα φιλο. οταν του ειπα οτι εχω θεμα μου εδωσε ενα ιδιο που ειχε και εκεινος ειχε 9%...χεχεχε εχω κατεβασει το διαγνωστικο της WD αλλα οταν του βαζω να κανει το μεγαλο τεστ δεν το ολοκληρωνει σε κανεναν απο τους 2. μου βγαζει μνμ οτι εχει πολλους κατεστραμμενους τομους. δεν ξερω τι χρονολογιας ειναι οι δισκοι. εγγυηση δεν νομιζω να υπαρχει
suspiria Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Εμενα μου συνεβη το εξης περιεργο.Μεχρι προχθες ο δισκος ηταν 98% σε υγεια και μετα απο 20 ωρες χρησης του Recuva για να επαναφερω καποια αρχεια επεσε η υγεια του στο 83%!!!!WTF????
SPANK Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 μονο τη μουσικη μου μπορω να σωσω σε αλλο δισκο... καπου 500gb ολα τα αλλα δεν εχω που να τα βαλω ταινιες και σειρες. τον δισκο τον πηρα απο ενα φιλο. οταν του ειπα οτι εχω θεμα μου εδωσε ενα ιδιο που ειχε και εκεινος ειχε 9%...χεχεχε εχω κατεβασει το διαγνωστικο της WD αλλα οταν του βαζω να κανει το μεγαλο τεστ δεν το ολοκληρωνει σε κανεναν απο τους 2. μου βγαζει μνμ οτι εχει πολλους κατεστραμμενους τομους. δεν ξερω τι χρονολογιας ειναι οι δισκοι. εγγυηση δεν νομιζω να υπαρχει Αν φτιάξεις ενα account στην western digital και περάσεις τον δίσκο με το serial number θα σου βγάλει κατευθείαν αν ειναι σε εγγύηση η οχι και μεχρι ποτε. Εμενα μου συνεβη το εξης περιεργο.Μεχρι προχθες ο δισκος ηταν 98% σε υγεια και μετα απο 20 ωρες χρησης του Recuva για να επαναφερω καποια αρχεια επεσε η υγεια του στο 83%!!!!WTF????samsung.jpg Μηπως το recuva τον ταρακούνησε λιγάκι
VasKag Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Εμενα μου συνεβη το εξης περιεργο.Μεχρι προχθες ο δισκος ηταν 98% σε υγεια και μετα απο 20 ωρες χρησης του Recuva για να επαναφερω καποια αρχεια επεσε η υγεια του στο 83%!!!!WTF????samsung.jpg ειναι απολυτως φυσιολογικο. οσο χρησιμοποιεις ενα προβληματικο δισκο, τοσο θα μειωνεται η υγεια του. ποσο μαλλον με προγραμματα ανακτησης που τον "δουλευουν" στο 100%
suspiria Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Ε καλα δεν τον λες και προβληματικο εναν δισκο 98% υγειας
VasKag Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 δεν ειπα οτι ειναι για πεταμα, αλλα αμα ο δισκος πεσει απο το 100% ειναι αναποφευκτο οτι οσο τον χρησιμοποιεις η υγεια του θα μειωνεται αναλογως.
doakes Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Εμενα μου συνεβη το εξης περιεργο.Μεχρι προχθες ο δισκος ηταν 98% σε υγεια και μετα απο 20 ωρες χρησης του Recuva για να επαναφερω καποια αρχεια επεσε η υγεια του στο 83%!!!!WTF????samsung.jpg Καταρχας ο δισκος ειναι πολυ δουλεμενος, 991 μερες πραγματικης χρησης δεν ειναι και λιγο! Δευτερον εχει 16 weak sectors τα οποια δεν ειναι απαραιτητα bad, αν αντιγραψεις πρωτα τα αρχεια σου και του κανεις Reinitialize Disk Surface με το HD Sentinel τοτε θα δεις ποσα και ποια ειναι bad και μπορει να ανεβει η υγεια του δισκου.Αν εχουν θεμα οι κεφαλες παντως οσο τον χρησιμοποιεις θα αυξανονται.
άδικος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 ^ αυτό που είπε απλά για να μη τον στρεσσάρεις παραπάνω κάνε write-read test αντί για reinitialize ds.
johnbond Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Είναι θέμα χρονου να σου ψοφήσει ,οποτε κάνε κάτι όσο προλαβαινεις
άδικος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Είναι θέμα χρονου να σου ψοφήσει ,οποτε κάνε κάτι όσο προλαβαινεις μη το δένεις σχοινί-κόμπο
ennia Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 σημερα επεσε στο 5% χωρις να του κανω τιποτα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα