Iris_89 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Χαχα σίγουρα θα έχω το νου μου. Bye! Τσιριμπίμ Τσιριμπόμ
Unforgiven21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 καλημερα φιλε...χθες μολις περασα το λογισμικο και αφησα τ κντ ολο τ βραδυ ανοιχτο και χωρις σιμ.,.τ πρωι τ βρηκα κλειστο και δεν ανοιγε με τιποτα..μονο οταν εβαζα τ καλωδιο στν υπολογιστη και δεν ανοιγε κανονικα...μονο το μηλο εβγαζε...τι να κανω φιλε.βοηθησε με..τι να επαθε τωρα;;;;;...να ξαναπερασω τ λογισμικο;;;τι;;;;
Iris_89 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό :/ Μπορείς να ρωτήσεις άτομα που έχουν περισσότερες γνώσεις σε θέματα iOS. Εκτός κι αν έσβησε από μπαταρία αλλά δεν το νομίζω.. Για κάτι άλλο, μπορείς να ρωτήσεις εδώ http://www.insomnia.gr/forum/45-apple-hardware/
iMarilina Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 καλημερα φιλε...χθες μολις περασα το λογισμικο και αφησα τ κντ ολο τ βραδυ ανοιχτο και χωρις σιμ.,.τ πρωι τ βρηκα κλειστο και δεν ανοιγε με τιποτα..μονο οταν εβαζα τ καλωδιο στν υπολογιστη και δεν ανοιγε κανονικα...μονο το μηλο εβγαζε...τι να κανω φιλε.βοηθησε με..τι να επαθε τωρα;;;;;...να ξαναπερασω τ λογισμικο;;;τι;;;; Δοκίμασε να το βάλεις στην πρίζα, και κράτα πατημένα ταυτόχρονα και τα δυο κουμπιά (home + power button) μέχρι να ανάψει.
iMarilina Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Το ξαναπροσπαθείς όση ώρα μπορείς, και άστο με το ρεύμα.
Unforgiven21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 καποιος ρε παιδια μπορει να απαντησει;
iMarilina Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 <p>καποιος ρε παιδια μπορει να απαντησει;</p> Δυστυχώς καλύτερα να δει κάποιος τεχνικός το τηλέφωνο γιατί δε βγάζουμε άκρη έτσι. Αν είσαι Αθήνα και θες να σου προτείνω κάποιον καλό στείλε μου πμ.
Unforgiven21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 ενας μου ειπες θελει 40 ευρω για αποδιαβρωση..κατι τετοιο...θα διορθωθει το τηλεφωνο;;
iMarilina Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 <p>ενας μου ειπες θελει 40 ευρω για αποδιαβρωση..κατι τετοιο...θα διορθωθει το τηλεφωνο;;</p> Δεν ξέρω αν θα διορθωθεί, εξαρτάται από το μέγεθος της ζημιάς. Δεν ξέρω για τα 40 ευρώ που σου είπε αυτός που στο είπε, ειδικά αν δεν το έχει δει. Μπορεί να διορθώνεται μπορεί και οχι.
Unforgiven21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 αυτος το ανοιξε και ειδε την ταινια που ειναι κοκκινη..μονο αυτο...τι λετε;;;να το παω;
iMarilina Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 αυτος το ανοιξε και ειδε την ταινια που ειναι κοκκινη..μονο αυτο...τι λετε;;;να το παω; Πήγαινέ το. Αν τον εμπιστεύεσαι αυτόν και τον ξέρεις. Γιατί πολλές βλακείες έχω δει να γίνονται.
iMarilina Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 τι μπορει να κανει δηλαδη; Δε μπορώ να σου πω συγκεκριμένα. Έχω ακούσει πχ σε ipad το οποίο πήγε κάποιος να του φτιάξουν κάποιο πρόβλημα που είχε οτι το πήρε και συνέχισε να το έχει και το ανοιξε με ένα φίλο του και είδαν πίσω μέχρι και σελοτέιπ σε κάποιο σημείο που δεν εφάρμοζε κάτι σωστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα