Προς το περιεχόμενο

Unexpected Shut-Down

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε

Έχω το εξής (μάλλον) περίεργο προβλημα.

Έχω εναν υπολογιστή HP G62-a80sv με τα Windows 8 Pro. Όταν ο υπολογιστής για οποιονδήποτε λόγο κλείσει (π.χ. θερμοκρασια), μετα στο Boot κλείνει πριν μπει στα windows... Ο μόνος τροπος να το αντιμετωπίσω αυτο οταν γίνεται είναι να το αφήσω και να το ανοιξω μετα απο ωρα... Να φτασω στο lock screen και απο εκει να κανω κανονικο shut down και μετα απο λιγο να τον ανοιξω παλι... Αν δεν κανω κανονικα shut down και μεινω λιγο στα windows Παλι κλεινει... Επίσης άλλες φορες που κλεινει είναι οταν τον έχω βαλει να κανει restart. Παλι το ιδιο. Και άλλο ενα... Συμβαίνει πολλες φορες οταν παει να κανει updates... Κλείνει και μετα για να ανοιξει πρεπει να κανω αυτα που ειπα πριν... Για αυτο και εχω απενεργοποιήσει τα updates... Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει??? Είναι θέμα των Windows ή είναι θέμα Hardware? Οποιαδήποτε βοήθεια είναι πολύτιμη... Έχουν σπάσει τα νεύρα μου....

Δημοσ.

Χαίρετε

Έχω το εξής (μάλλον) περίεργο προβλημα.

Έχω εναν υπολογιστή HP G62-a80sv με τα Windows 8 Pro. Όταν ο υπολογιστής για οποιονδήποτε λόγο κλείσει (π.χ. θερμοκρασια), μετα στο Boot κλείνει πριν μπει στα windows... Ο μόνος τροπος να το αντιμετωπίσω αυτο οταν γίνεται είναι να το αφήσω και να το ανοιξω μετα απο ωρα... Να φτασω στο lock screen και απο εκει να κανω κανονικο shut down και μετα απο λιγο να τον ανοιξω παλι... Αν δεν κανω κανονικα shut down και μεινω λιγο στα windows Παλι κλεινει... Επίσης άλλες φορες που κλεινει είναι οταν τον έχω βαλει να κανει restart. Παλι το ιδιο. Και άλλο ενα... Συμβαίνει πολλες φορες οταν παει να κανει updates... Κλείνει και μετα για να ανοιξει πρεπει να κανω αυτα που ειπα πριν... Για αυτο και εχω απενεργοποιήσει τα updates... Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει??? Είναι θέμα των Windows ή είναι θέμα Hardware? Οποιαδήποτε βοήθεια είναι πολύτιμη... Έχουν σπάσει τα νεύρα μου....

κλεινει σαν να το τραβας απο την πριζα η κανει restart;

επισης κατεβασε το hw monitor να τσεκαρουμε θερμοκρασιες.

αν ειναι μονο με μπαταρια κανει παλι το ιδιο;

αν ναι σε ολα τα απο πανω και οι θερμοκρασιες ειναι οκ,κατεβασε μια διανομη λινουξ πχ ubuntu και τρεξτην απο δισκακι ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ να στην κανει εγκατασταση στον δισκο και δες αν συνεχιζεται το προβλημα.

Δημοσ.

Νομίζω ισχύει το "ναι σε ολα"... Εχω ενα προγραμμα που τσεκαρει θερμοκρασιες και δεν κλεινει για τετοια θεματα... Εχω τσεκαρει και το event log... Αυτό με τα linux είναι καλο σαν σκεψη απλα το θεμα ειναι οτι δεν το κανει καθε φορα που το ανοιγω.... Ο μόνος τροπος να τσεκαρω απο Linux είναι να κανω restart απο εκει... Είναι η μονη δοκιμή που μπορω να κανω λογικα... Αν μπει κανονικα σε ubuntu μετα το restart σημαινει οτι εχουν θεμα τα windows??

Δημοσ.

Με λιγα λογια... Να κανω κανονικα shut down τον υπολογιστη... Κανονικο shut down... Οχι να περιμενω να βγαλει παλι το προβλημα... Να μπω στα ubuntu απο cd και μετα να κανω κατι η να δω απλα αν μπαινει?? Αν μπει η οχι τι θα σημαινει μετα??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...