vagelis81 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Εψαξα στο forum μα δε βρηκα παρομοια ερωτηση.Αν τυχον υπαρχει ας σβηστει.Η ερωτηση φυσικα ειναι απλη και δε χρειαζεται να διαβασεις το κειμενο,καταλαβαινεις τι ζηταει αυτο το topic μονο απο το τιτλο. Ζηταει απο τους gamer, που προτιμουν και που συμφερει τους ιδιους να παιζουν τα παιχνιδια τους,σε pc η σε παιχνιδομηχανη.Βεβαια πολλοι gamers εχουν τη δυνατοτητα να κατεχουν και τα 2 ,οποτε για να αποκτησει η ερωτηση νοημα ας υποθεσουμε οτι αφορα μονο αυτους που μπορουν να εχουν μονο το ενα.Φυσικα η απαντηση θα πρεπει να τεκμηριωνεται. Απαντηση απο μενα:Pc Για τον απλο λογο οτι τα περισσοτερα παιχνιδια τα φερνει ο "θειος"¨(ο,τι υπαρχει στις κονσολες,συνηθως βγαινει και το pc) και επισης οτι ο υπολογιστης σαν Hardware αργει να "παλιωσει".Δηλαδη αγορασα τον υπολογιστη μου πριν 2 χρονια και μπορω να πω οτι τρεχει ανετα παιχνιδια της κλασης xbox360 και ps3 και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δε θα αντιμετωπισω προβλημα και στα παιχνιδια της νεας γενιας. Αυτα απο μενα.Περιμενω τις δικες σας απαντησεις
Xristaras12 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 με την κονσολα δεν εχεις θεματα "γηρανσης" οπως ειπες κ εσυ,ακομα και τωρα βγαινουν παιχνιδια για κονσολες που στα pc επειδη ειναι αθλια Ports τρωμε ζορια(μιλαω ως πρωην console gamer και νυν pc gamer)για να τρεξουνε σωστα. βαλε τις τιμες των παινχιδιων των κονσολων,βαλε επισης οτι ερχονται νεες κονσολες οποτε δεν ξερεις για ποσο θα υποστηριζονται τα ps360 κλπ. το ζητουμενο ειναι τι θες και τι εχεις διαθεση εσυ να δωσεις. Για να στησεις σωστο και αξιοπρεπες gaming pc(και μιλαω ΜΟΝΟ για πυργο θες καπου 600-900 ευρω στην καλυτερη)και τα παιχνιδια ολα απο θειο.Στην κονσολα ειναι το αναποδο(μιας κ δεν νομιζω οτι τα τελευταια μοντελα σπανε-πλην του 360)
Fulgore1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Για να καταλαβω καλα,ανοιξες ενα θεμα στον τομεαν PC Games και γνωμες/αποψεις για Pc gaming vs console gaming??? Απλα αυτο εδω http://www.youtube.com/watch?v=TUhdL-ITG-M Και ενα αλλο ενα παρομοιο video που δειχνει πως να πας σε ενα φτηνο αλλα καλο gaming pc. http://www.youtube.com/watch?v=nvpMv52JTqQ 2
Liakos10 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 pc φυσικα διοτι πρωτον με αυτο μεγαλωσα οποτε δεν το αποχωριζομαι για κανεναν λογο και δευτερον αν εχεις gaming pc, εχεις ταυτοχρονα τουμπανο pc για οποιαδηποτε αλλη χρηση αρα 2 σε 1, ασε που το pc εχει και alt+tab 1
vlgeor Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Και εγω πρωην console gamer και νυν pc. Αν και βεβαια πλεον δεν υπαρχει χρονος για gaming αλλα ειναι ενα hobby το να χτιζεις ενα pc... Για ενα βασικο gamer η κονσολα ειναι πιο ενδεδειγμενη. Και η εμπειρια εδειξε οτι ολες οι κονσολες αργα η γρηγορα σπανε. Το pc εχει αλλα πλεονεκτηματα αλλα γενικα ειναι ακριβο hobby. Πχ αν θελεις να παιζεις σε μεγαλες αναλυσεις μονοδρομος ειναι το pc. Επισης πολλοι gamers θελουν να παιζουν τα games με ποντικι αρα μονοδρομος και παλι το pc. Επιπλεον το xbox30 controller εχει πληρη λειτουργια με το pc οπως και πολλα αλλα περιφερειακα των κονσολων.
mdr21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 PC gaming.Δεν αντεχω τα controllers των κονσολων και επιπλεον συνηθως παιζω strategy games. Ειλικρινα πιστευω ενα γερο χτυπημα στο pc gaming θα ηταν να βγαλουν οι κονσολες controller τυπου πληκτρολογιο+mouse. Απορω τοσα χρονια γιατι δεν το κανουν.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Και εκεί που νόμιζα ότι μια mascot είναι αρκετή... 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Και εκεί που νόμιζα ότι μια mascot είναι αρκετή... Που φοράει μωβ και έχει λεπίδες; Μου αρέσει που πρώτος λόγος για "υποστήριξη" είναι το 'Για τον απλο λογο οτι τα περισσοτερα παιχνιδια τα φερνει ο "θειος"¨'. Οκ... 4
vagelis81 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μου αρέσει που πρώτος λόγος για "υποστήριξη" είναι το 'Για τον απλο λογο οτι τα περισσοτερα παιχνιδια τα φερνει ο "θειος"¨'. Οκ... Γιατι δε θα επρεπε να ηταν πρωτος λογος;Εγω δε θα μπορουσα να σκαω 50ευρα για να αγορασω παιχνιδια.
Fulgore1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Γιατι δε θα επρεπε να ηταν πρωτος λογος;Εγω δε θα μπορουσα να σκαω 50ευρα για να αγορασω παιχνιδια. Steam Summer Sales,GoG, προσφορες Steam,amazon κλπ.Υπαρχει ολοκληρο θεμα με προσφορες σε Pc games με προσφατα παραδειγματα Batman AC Goty 5ευρο οταν στο Skroutz εχει 20,και RE6 με 5.5 περιπου ευρο οταν στο skroutz εχει 20. Και με τα λεφτα που κερδιζεις απο τις προσφορες στα παιχνιδια αναβαθμιζεις την καρτα γραφικων στο Pc,για να μην αναφερω οτι τα controllers των κονσολων λειτουργουν κανονικοτατα και στο Pc(εχει επιβεβαιωθει και για ps4 και XboxOne Controllers αυτο)
mdr21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Ειτε κανοντας υπομονη περιμενεις προσφορες (σιγα την υπομονη δηλαδη, αγοραζεις καποιο παλιοτερο κ περιμενεις να πεσει η τιμη του καινουριου και να γλιτωσεις και τα bugs) , ειτε με τα steam keys πλεον αγοραζεις παιχνιδια με 5-30Ε που νομιζω ειναι λογικες τιμες. Και κρατας το pc σου "καθαρο..." και εχεις αμεση υποστηριξη και το βασικοτερο παιζουν σωστα και απροβληματιστα. Το τελευταιο το εχω τσεκαρει σε πειρατικο κ μετα αγορασμενο παιχνιδι. Επισης δεν χρειαζεται να αγοραζεις καθε βλακεια που βγαινει. Αγοραζεις αυτα που πραγματικα σου αρεσουν και ετσι απο την μια κανεις οικονομια στην τσεπη σου και απο την αλλη με το πορτοφολι σου οδηγεις την βιομηχανια να παραγει τιτλους στα γουστα σου...
RedPanda Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Για τον απλο λογο οτι τα περισσοτερα παιχνιδια τα φερνει ο "θειος" Μην ξανακούσω κλαψούρισμα για το πότε θα βγει στο PC το GTA και το Metal Gear Rising στο PC. 1
Liakos10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 εσεις που κραζετε τον "θειο" ή αυτους που παιζουν μεσω του "θειου", εχετε σκεφτει οτι λογικα καποιοι τιτλοι μπορει να εχουν γινει γνωστοι λογω του "θειου"; και φυσικα δεν μιλαω για ΑΑΑ τιτλους. ΔΕΝ το κρινω σωστο, ΔΕΝ το κανω (πλεον) αλλα ΔΕΝ κρινω αυτους που το κανουν. ασε κιολας που δεν αποκλειεται οι εταιριες να αφηνουν εσκεμενα ξεκλειδωτες πορτες ωστε να εισβαλει ο "θειος" (λεω, ποτε δεν ξερεις)
Fulgore1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Σε οποιες εταιριες δεν τους αρεσει να βγαζουν τα παιχνιδια στο Pc λογω πειρατιας, ας δουν τι εκανε η Blizzard με το Diablo 3 στο pc και τι με την εκδοση για κονσολες(και πως αντεδρασαν ολοι με την Pc εκδοση).Και για να μην φευγουμε εκτως θεματος οπως ανεφερα παραπανω το http://www.youtube.com/watch?v=TUhdL-ITG-M εξηγει τους λογους γιατι το pc αξιζει περισσοτερο.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Τι σας ρωτάει ο τύπος ρε; Τα μισά να μου ρώταγε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα