Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σορρυ για το νεο ποστ αλλα σημερα πληρωσα τα κομματια απο γερμανια k τα περιμενω μες την εβδομαδα,ακυροσα τις ballistix απ το digital master λογω του οτι η ψυχτρα μου καβαλαει το 1ο σλοτ κ με βαση το σκαριφημα που βρηκα στο ιντερνετ θελει 34 χιλιοστα καρτα.ρωτησα κ μου ειπαν να παω σε λοου προφαιλ...παρακαλω αν εχει καποιος τις γνωσεις κ την καλοσυνη ας μου προτεινει καποιες.

ευχαριστω :)

post-262181-0-92780200-1382368353_thumb.jpg

Δημοσ.

φιλε σε ευχαριστω για το ενδιαφερον, 2 τοπικ ανοιξα οσο αφορα τις ραμ κ απαντηση δεν πηρα. απλα περιμενω τα πραγματα κ εχω αγχωθει με τις ραμ γιάυτο κ ρωταω για πολλοστη φορα εδω για να βοηθησει καποιος. τι προσφορες να κοιταξω? ολες οι ραμ ταιριαζουν σε ολες τις μητρικες ή αλλαζει για amd και intel? ρωταω γιατι αν ηξερα δεν θα σας ζαλιζα μια βδομαδα τωρα. κ κατι τελευταιο, ποια ειναι η καλυτερη επιλογη για μενα στα 1600,1866 ή 2133?

:wacko:

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις τις φθηνότερες low profile 2x4 1600 1.5v που θα βρεις.Απέφυγε μόνο τις corsair vengeance καλού-κακού.Aν ασχοληθείς με OC μπορεί να σε βολέψουν και οι 1866.

• Like 1
Δημοσ.

ok σημερα εκανα την παραγγελεια απ το γαλλικο αμαζον για τις Link.png Site: μνημες ραμ

και μεχρι την αλλη εβδομαδα θα τις εχω....ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας :-D 

οταν με το καλο συναρμολογησω το πισι θα σας δειξω φωτο

Δημοσ.

και οτι αλλο χρειαστεις εδω,και αν δεν παιρνεις απαντηση να επιμενεις..ακομα και με pm

οκ φιλε μου,στο στησιμο του πισι μαλλον θα σας ζαλησω λιγο.... :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...