Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπερα μου σε ολους-ες σας σημερα μου ηρθε η εγκατασταση των windows 8.1 στο store και ξεκινησα να το κατεβαζω σιγα σιγα. Θα ηθελα να ρωτησω καποιες ανησυχικες ερωτησεις που εχω.

1) Θα χαθει το Recovery Διαμερισμα (το εχω αντιγραψει σε USB απο την πρωτη χρηση του φορητου υπολογιστη αλλα ρωτω πληροφοριακα για να μην γινει καμια μαλακια και την πατησω και τρεχω μετα.) ή θα τροποποιηθει ;

2) Θα μου ζητηση κωδικο ενεργοποιησης ;

3) θα μπορω μετα αν θελω να επιστρεψω στα Windows 8 ;

4) Σχετικα με το πακετο δυνατοτητων τι γινεται που θα βρω σεριαλ ;

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας και τον χρονο σας.

Δημοσ.

1) Ουτε θα χαθει, ουτε θα τροποποιηθει .

2) Οχι, αν παρολαυτα ζητησει, κανε αναζητηση στο ιντερνετ γιατι παρουσιαστηκαν καποια προβληματα με την αναγνωριση του Key (original).

3) Μεσω του recovery partition, θα πρεπει να "ξαναστησεις" το μηχανημα. Δεν ειναι απλο update για να μπορεσεις να του κανεις απεγκατασταση.

4) Δεν καταλαβα τι ρωτας......

• Like 1
Δημοσ.

1) Ουτε θα χαθει, ουτε θα τροποποιηθει .

2) Οχι, αν παρολαυτα ζητησει, κανε αναζητηση στο ιντερνετ γιατι παρουσιαστηκαν καποια προβληματα με την αναγνωριση του Key (original).

3) Μεσω του recovery partition, θα πρεπει να "ξαναστησεις" το μηχανημα. Δεν ειναι απλο update για να μπορεσεις να του κανεις απεγκατασταση.

4) Δεν καταλαβα τι ρωτας......

Ελα φιλε μου την καλημερα μου σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις να σαι καλα. στο 4 ρωτω σχετικα με το media center πως θα μπορουσα να το περασω χωρις να αγορασω τον κωδικο προσβασης ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...