Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3  motherboard και πανω εχω βαλει εναν Samsung SSD 830.Τρεχοντας το Magician γραφει AHCI Mode Deactivated.Πως μπορω να το διορθωσω;

Δημοσ.

ναι αν το γυρισεις σε achi θα φας bsod σε περιπτωση που ηταν ide,ξεχασα να το πω :-D

χρειαζεται 1 αλλαγη στη registry για να παιξει σωστα.

Δημοσ.

ναι αν το γυρισεις σε achi θα φας bsod σε περιπτωση που ηταν ide,ξεχασα να το πω :-D

χρειαζεται 1 αλλαγη στη registry για να παιξει σωστα.

το γυριζω σε ACHI πριν την εγκατασταση των windows;Και πως γινεται χωρις λειτουργικο αυτο ;

Δημοσ.

Αν το κάνεις πριν την εγκατάσταση, δεν χρειάζεται κάποια ρύθμιση στα Windows.

Ρύθμιση κάνεις αν θες να το γυρίσεις σε ACHI μετά την εγκατάσταση.

Με λίγα λόγια συνεχίζεις να βάζεις Windows κανονικά. :)

• Like 1
Δημοσ.

Πριν την εγκατάσταση των win μπαίνεις στο bios βάζεις AHCI, ρυθμίζεις να βλέπει 1ο drive το σιντι και επανεκκίνηση  βάζεις το σιντι για εγκατάσταση των windows και κάνεις κανονικά εγκατάσταση.

Δημοσ.

τωρα που εκανα την αλλαγη,ενω ειχα περασει τα windows τι γινεται;

http://www.sevenforums.com/hardware-devices/17876-enable-ahci-windows-7-a.html

1. Exit all Windows-based programs. 2. Click Start, type regedit in the Start Search box, and then press ENTER. 3.If you receive the User Account Control dialog box, click Continue. 4. Locate and then click the following registry subkey: HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Msahci

5. In the right pane, right-click Start in the Name column, and then click Modify. 6. In the Value data box, type 0, and then click OK. 7. On the File menu, click Exit to close Registry Editor

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια δυστυχως δεν το βρισκω το HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Msahci.Τι κακανω τωρα τα ξαναπερναω απο την αρχη παλι ωχ ρε μανα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα αποτελεσματα ειναι καλα;

post-55125-0-02671500-1382379896_thumb.png

Επεξ/σία από gkpapad
Δημοσ.

Παιδια δυστυχως δεν το βρισκω το HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Msahci.Τι κακανω τωρα τα ξαναπερναω απο την αρχη παλι ωχ ρε μανα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα αποτελεσματα ειναι καλα;

attachicon.gifas-ssd-bench SAMSUNG SSD 830 21.10.2013 21-23-39.png

Το screen δείχνει πάντως AHCI mode ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...