Προς το περιεχόμενο

android apps on Windows Phone 8

mge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας παιδια.

μπορω να εγκαταστησω εφαρμογες android σε windows phone???

αν οχι τι μπορω να κανω για να εχω android apps στα windows phone???

ευχαριστω

Απο οσο ξερω τιποτα εκτος απο το να αγορασεις android smartphone

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι να τις κανει τις αντιστοιχιες?

Λογικα το παλικαρι θελει καποια εφαρμογή και επειδή δεν υπαρχει στο Windows Store νομιζει πως δεν υπαρχει αντιστοιχη.

Πχ μπορει να θελει το Instagram, και μπορω να του προτείνω το 6tag (που είναι και καλυτερο), τοσο απλο. Καταλαβες;

Λογικα το παλικαρι θελει καποια εφαρμογή και επειδή δεν υπαρχει στο Windows Store νομιζει πως δεν υπαρχει αντιστοιχη.

Πχ μπορει να θελει το Instagram, και μπορω να του προτείνω το 6tag (που είναι και καλυτερο), τοσο απλο. Καταλαβες;

Αυτο ακριβως εννοω νιωσε λιγο.Τι να τις κανει τις αντιστοιχες???Το 6tag ειναι καλυτερο για εσενα που εχεις προβληματα εμμονης με τα WIndows ως γνωστον

Αυτο ακριβως εννοω νιωσε λιγο.Τι να τις κανει τις αντιστοιχες???Το 6tag ειναι καλυτερο για εσενα που εχεις προβληματα εμμονης με τα WIndows ως γνωστον

Ασχετα με την εμμονη του @windows8,δε ξερεις αν ειναι καλυτερη ή χειροτερη αυτη η εφαρμογη!

Αν θελει για παιχνιδια δυστυχως δε θα βρει αντιστοιχα apps,αλλα για τα υπολοιπα πιστεψε με μπορεις να βρεις αρκετα,οχι ολα φυσικα και πολυ καλα apps που κανουν το ιδιο καλα τη δουλεια με τα αντιστοιχα του android!

Γι'αυτο καλυτερα να μας πει τι apps θελει να προτινουμε τα αντιστοιχα!

Το 6tag έχει ότι το instagram + παραπάνω features αρα το κάνει καλύτερο. Αρα δεν ειναι εμμονή, και ειναι hating δικο σου γιατι το official instagram σου είναι χειρότερο απο το unofficial δικο μου :)

Το 6tag έχει ότι το instagram + παραπάνω features αρα το κάνει καλύτερο. Αρα δεν ειναι εμμονή, και ειναι hating δικο σου γιατι το official instagram σου είναι χειρότερο απο το unofficial δικο μου :)

Διορθωση εχω και windows phone φιλε μου

Μge, δεν ήξερες δεν ρώταγες; Τι να κάνεις... αναγκαστικά θα βολευτείς με ο,τι έχει το windows market. Τα 3/4 των παιχνιδιών που έχω δεν υπάρχουν στο windows market, ειχα κάνει μια λίστα σε άλλο θέμα οπότε θα ψαχτείς με παρόμοια παιχνίδια. Δυστυχώς ειδικά στο θέμα των παιχνιδιών η κατάσταση είναι τραγική.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...