dj.disquo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα παίδες! Μια ερώτηση. Θέλω να κάνω unroot και επαναφορά σε stock firmware το s3 mini με το odin. Αν ξέρει κανείς πρώτα φλασάρω το kernel η πρώτα το firmware? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 http://www.droidgator.com/unroot-samsung-galaxy-s3-mini-i8190/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj.disquo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 ναι είδα τετοιο tutorial αλλα λενε μονο να περασεις τη firmware.. το αρχειο κερνελ ( περιπου 6mb ειναι) δε χρειαζεται ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 κερνελ γιατι να αλλαξεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj.disquo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 γιατι ειναι custom . αυτο δε σημαινει οτι ειναι rooted? δεν ειμαι και μαστερ του είδους, εγω για να το φλασαρω σε custom πρώτα εβαλα custom kernel και μετα firmware οποτε υποθέτω οτι πρεπει να περάσω και official kernel.. στο σιτε τησ samsung για τα official firmwares δινει λινκ και για firmware και για kernel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 το root δεν σημαινει απαραιτητα και custom rom ..μπορει να γινει και σε official ......αλλα ολες οι custom ειναι Prerooted. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj.disquo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Ok φιλε μου χιλια ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα