Προς το περιεχόμενο

κινέζικο galaxy s4 vs original galaxy core

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνομαι εδώ και καιρό για αγορά ενός καινούριου smartphone και έχω καταλήξει σε αυτό και σε αυτό ποίο απο τα δυο να επιλέξω; Το κινέζικο είναι πολύ ανώτερο σε χαρακτηριστικά να το προτιμήσω; Έχει κανείς εμπειρία απο τέτοιου είδους κινητά; Να σημειωθεί οτι έχω έκπτωση στον γερμανό για Samsung Smartphones οπότε μου βγαίνουν σχεδόν ίδια τιμή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

υπαρχουν καλα κινεζικα αλλα θα σου προτεινα να μην πας σε κλωνο. Στο myphone.gr ασχολουνται περισσοτερο με τα κινεζικα κινητα μπες και ρωτα

Δημοσ.

Αν προσφέρουν περισσότερα σε καλύτερη τιμή, γιατί όχι;

Αμα σου παθει τιποτα ομως θα μεινεις με την καλυτερη τιμη !

Δημοσ.

εχει θεματα με το gps ειχα ακουσει χωρις να το εχω. Προσωπικα εχω το Zte v967s σου προτεινω να το παρεις απο το to2c (για το κινητο που εχω λογω καλυτερης προσφορας)

Δημοσ.

ρε πάρτε κινέζο να σωθείται.....και εγώ το 967s έχω τα σπάει αλάνια......μιλάμε τις εφαρμογές και τα παιχνίδια τα κάνει γαργάρες.....αλλά όπως προείπαν και τα παιδιά μακριά απο κλώνους....έχουν θεματάκια.....το χω ακούσει και εγώ......

Δημοσ.

και εγώ το 967s θα έπαιρνα αλλά έχει τον ΜΤΚ6589 ενώ το 

Jiayu G3s έχει τον MTK6589T που τρέχει στα 1.5ghz έναντι στα 1.2 του απλού...
Δημοσ.

Άλλο κινέζικο, άλλο μαϊμού.

Ποτέ μην πάρεις απομίμηση, στο λέω από εμπειρία φίλης μου. Έδωσε 100 ευρώ για "υποτιθέμενο" samsung galaxy s4 και είναι ΑΘΛΙΟ.

Δεν μπαίνει καν στο internet - μόνο αυτό σου λέω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...