Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω να αγορασω ενα νεο smartphone και πιστευω το xperia e ειναι μια καλη επιλογη..Στα 100 ευρω στο skroutz το χω βρει..εσεις τι πιστευετε και τι γνωριζετε για το κινητο...ειναι γρηγορο? και γενικα μειονεκτηματα κ πλεονεκτηματα

Δημοσ.

ειχα το alcatel one touch 903D..το xperia σιγουρα θαναι πιο γρηγορο ετσι? βασικα το θελω για facebook και οσον παιχνιδια τυπου temple run...

Δημοσ.

ειχα το alcatel one touch 903D..το xperia σιγουρα θαναι πιο γρηγορο ετσι? βασικα το θελω για facebook και οσον παιχνιδια τυπου temple run...

το xperia e θα είναι σίγουρα πιο γρήγορο από το alcatel και με καλύτερη ανάλυση οθόνης αλλά και πιο γρήγορο στις εφαρμογές

Δημοσ.

Απλά μην το πάρεις το εχει φίλος τα παιχνίδια ξεχνά τα..!! Εγω ειμαι της άποψης πως γιατι να μην δώσεις κατι παραπάνο για κάτι πολύ καλύτερο οχι μόνο στα κινητά αλλα γενικά.. Γιατί να μην μαζέψεις αλλά 50€ για κάτι παρά πολύ καλύτερο?? Παντός το xperia e δεν αξίζει με τίποτα ακομα και με 20€ παραπάνο βρίσκεις αρκετά καλύτερο..

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Ρε φίλε σου είπαμε καλύτερα να δώσεις 50€ παραπάνο για κάτι ΠΟΛΥ καλύτερο... Τώρα θα μπορείς να μπαίνεις fb κτλ αλλα υτα παιχνίδια θα κολλάνε κοιτά εγω είχα το xperia u μια χαρά έπεζαν όλα τα παιχνίδια αλλα δεν στο πρωτεινω λογο sar.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Όπως σου παν τα παιδιά μάζεψε κάτι παραπάνω για να πάρεις ένα σχετικά πιο αξιοπρεπές Android κινητό (αφού δε θες να πας και σε Windows Phone).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...