JohnViper Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Παιδια θελω να αγορασω ενα νεο smartphone και πιστευω το xperia e ειναι μια καλη επιλογη..Στα 100 ευρω στο skroutz το χω βρει..εσεις τι πιστευετε και τι γνωριζετε για το κινητο...ειναι γρηγορο? και γενικα μειονεκτηματα κ πλεονεκτηματα
disqualified Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 κάνε λίγη οικονομία ακόμα αν είνα ευκολο, αξίζει με το παραπάνω
JohnViper Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 εχω ενα θεμα ομως με τα windows 8...το lumia δν κολλαει??
disqualified Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 το θεμα θα το εχεις με το xperia E αναμφίβολα
disqualified Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 ειναι ενα φτηνό android η οθονη του ειδικα δε θα σε βολεψει καθολου αν θες κατι παραπανω απο περιστασιακη αντληση πληροφοριας απο τι Internet
JohnViper Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 ειχα το alcatel one touch 903D..το xperia σιγουρα θαναι πιο γρηγορο ετσι? βασικα το θελω για facebook και οσον παιχνιδια τυπου temple run...
tig Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 ειχα το alcatel one touch 903D..το xperia σιγουρα θαναι πιο γρηγορο ετσι? βασικα το θελω για facebook και οσον παιχνιδια τυπου temple run... το xperia e θα είναι σίγουρα πιο γρήγορο από το alcatel και με καλύτερη ανάλυση οθόνης αλλά και πιο γρήγορο στις εφαρμογές
8-bitMUSIC Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Απλά μην το πάρεις το εχει φίλος τα παιχνίδια ξεχνά τα..!! Εγω ειμαι της άποψης πως γιατι να μην δώσεις κατι παραπάνο για κάτι πολύ καλύτερο οχι μόνο στα κινητά αλλα γενικά.. Γιατί να μην μαζέψεις αλλά 50€ για κάτι παρά πολύ καλύτερο?? Παντός το xperia e δεν αξίζει με τίποτα ακομα και με 20€ παραπάνο βρίσκεις αρκετά καλύτερο.. Sent from my iPad using Insomnia
JohnViper Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 ξερεις μηπως μπορω να το βρω φθηνοτερα απο 100 ευρω? και για το tipo τι αποψη εχετε?
disqualified Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μην ασχολείσαι με αυτές τις συσκευές, κανε λιγο ακομα οικονομια να πάρεις ενα καλυτερο android που θα σε εξυπηρετει καλυτερα
8-bitMUSIC Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Ρε φίλε σου είπαμε καλύτερα να δώσεις 50€ παραπάνο για κάτι ΠΟΛΥ καλύτερο... Τώρα θα μπορείς να μπαίνεις fb κτλ αλλα υτα παιχνίδια θα κολλάνε κοιτά εγω είχα το xperia u μια χαρά έπεζαν όλα τα παιχνίδια αλλα δεν στο πρωτεινω λογο sar. Sent from my iPad using Insomnia
Millennium Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Όπως σου παν τα παιδιά μάζεψε κάτι παραπάνω για να πάρεις ένα σχετικά πιο αξιοπρεπές Android κινητό (αφού δε θες να πας και σε Windows Phone).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα