Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως σου είπα και πιο πανω,κοιτα για το wind double play M στα 19,90 , θα έχεις και μέχρι 24 mbps και απέριόριστο σταθερό τηλέφωνο.

Οσο για το χρόνο που κάνουν για να το βάλουν ,σε εμένα κάναν περίπου 15 εργάσιμες μέρες,και όσο αφορά αν είναι σταθερό χωρίς αποσυνδέσεις και απο ταχυτητα, δεν γινεται να σου πουμε με σιγουρια ,γιατι αυτο εξαρτάτε απο την καλοδίωση της πολυκατοικίας που μένεις.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις πολλες απαντησεις !!Οποτε πηγαινω στα 20 ευρω?ποιο ειναι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα χωρις ομως σταθερο!

Δημοσ.

Θες 20 ευρω να σου βγένει το μηνα απο internet και απο το απλο τηλεφωνο του οτέ; Η θές 20 ευρω το μηνα μόνο για το internet;

Δημοσ.

Θελω μονο ιντερνετ δεν θελω να βαλω σταθερο για 1 χρονο ακομα θα σπουδαζω δεν αξιζει απλα χρειαζομαι καλο ιντερνετ και για κατεβασμα και για γρηγορη πλοηγηση!Και αποτι καταλαβαινω αυτα τα φοιτητικα με 8 ευρω δεν θα μου το προσφερουν αυτο!σωστα?οποτε πρεπει να ανεβει η τιμη?

Δημοσ.

Θελω μονο ιντερνετ δεν θελω να βαλω σταθερο για 1 χρονο ακομα θα σπουδαζω δεν αξιζει απλα χρειαζομαι καλο ιντερνετ και για κατεβασμα και για γρηγορη πλοηγηση!Και αποτι καταλαβαινω αυτα τα φοιτητικα με 8 ευρω δεν θα μου το προσφερουν αυτο!σωστα?οποτε πρεπει να ανεβει η τιμη?

Άρα ή πας σε τεχνολογίες 3g αλλά έχουν ογκοχρέωση και δεν θα σε καλύψει.

Ειδάλλως με DSL απλά μπορείς να δανειστείς από τον γείτονα και μισά μισά ειδάλλως αμα πας σε δικιά σου DSL σύνδεση μόνο θες τουλάχιστον ένα χρόνο παραμονή και defacto θα πληρώνεις πάγιο ΟΤΕ.

Καλύτερα να πας σε αυτό το πακέτο που με ένα πάγιο έχεις Internet συν την γραμμή που χρειάζεται για το DSL χωρίς πολλά πολλά από τηλεφωνία. (http://www.hol.gr/GR/home/doubleplay/Pages/default.aspx)

Λόγο ότι είμαι φοιτητής (έστω και στα τελειώματα) και είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα πήρα και εγώ αυτό το πακέτο και όταν ξενοίκιασα το έκοψα και ναι με κάλυψε πλήρως.

Γιατί ποιο ακριβά θα σου πάει το φοιτητικό πακέτο. Και εξάλλου ένας χρόνος είναι μετά το κόβεις όποτε θές.

Τέλος έλεγξε ότι η υποδομή των πριζών του τηλεφώνου με ηλεκτρολόγο γιατί την έχω πατήσει έτσι. Και εξάλλου λές ένα χρόνο αλλά δεν ξέρεις πόσο θα σου κρατήσει η σχολή (λόγο ότι μπορεί να μείνεις σε χ μάθηματα. (όπου χ ένας θετικός ακέραιος αριθμός)

Δημοσ.

Λοιπόν κοπελιά τα πακέτα με τις πιο πάτο τιμές είναι αυτά:

1). Hol Adsl Internet (24άρι ίντερνετ μόνο χωρίς τηλέφωνο) στα 15 ευρώ/μήνα και δωρεάν τέλος ενεργοποίησης για αιτήσεις μέχρι 31/10 (τώρα αν επεκτείνουν την ημερομηνία μετά τις 31 δε το ξέρω, πολλές φορές το κάνουν όμως)

2). Hol Double Play Plus (24άρι ίντερνετ και σταθερό χωρίς δωρεάν κλήσεις) στα 16 ευρώ/μήνα και πληρώνεις κανονικά το τέλος ενεργοποίησης 36 ευρώ (κι αν δεν υπάρχει εγκατεστημένη γραμμή στο σπίτι, το τέλος εγκατάστασης νέας τηλ. γραμμής 50 ευρώ)

3). Το "φοιτητικό" της HOL στα 17 ευρώ/μήνα (πας στο Hol Double Play Plus - στο 2ο λινκ αυτό από πάνω - και εκεί πατάς το tab προσφορές) και τέλος ενέργοποίησης 36 ευρώ (το τέλος εγκατάστασης νέας τηλ. γραμμής , αν χρειάζεται, σου το κάνει δώρο). Σε χαρακτηριστικά είναι ίδιο με το Hol Double Play Plus, 24άρι ίντερνετ και σταθερό χωρίς δωρεάν κλήσεις.

4). WIND Double Play S (24άρι ίντερνετ και σταθερό χωρίς δωρεάν κλήσεις) στα 17 ευρώ/μήνα και τέλος ενεργοποίησης 36 ευρώ (ή 72 ευρώ αν είναι νέα τηλ. γραμμή)

Forthnet δεν έβαλα γιατί είπες ότι δε θες. Πάντως κι οι υπόλοιπες εταιρίες, μη νομίζεις ότι θα σου φέρουν τη γραμμή στο σπίτι στο τσακ μπαμ. Wind δε ξέρω πόσες μέρες παίρνει, αλλά η HOL συνήθως κάνει κανένα 20μέρο. Εμένα πριν 7-8 μήνες τόσο μου πήρε.

Για το σταθερό που λες ότι δε θες, δε καταλαβαίνω γιατί σε απασχολεί. Αμα θες το χρησιμοποιείς, δε σε αναγκάζει κάποιος ούτε πληρώνεις κάτι παραπάνω όπως βλέπεις απ' τις παραπάνω τιμές. Στην τελική, άμα θες, δε συνδέεις καν τηλεφωνική συσκευή κι έχεις μόνο το router.

Επίσης πρέπει να κοιτάξεις αν χρειάζεται εγκατάσταση νέας τηλ. γραμμής (που δε το κόβω αλλά τέσπα).

Και τέλος τα πακέτα 2) και 3) της HOL παίρνουν κι άλλη μείωση 3 ευρώ, αν έχεις κινητό με σύδεση Vodafone (και 10% μείωση στο λογαριασμό του κινητού) και αυτό της Wind 5 ευρώ μείωση, αν έχεις σύνδεση Wind. Οπότε αν έχεις σύνδεση σε καμιά απ' τις 2, πες το. Εννοείται και στις 2 περιπτώσεις, πρέπει να είναι στο ίδιο όνομα-ΑΦΜ οι συνδέσεις κινητής και σταθερής-ίντερνετ.

edit: Α τώρα που το θυμήθηκα στη HOL παίζει επιπλέον κι αυτή η μείωση 1 ευρώ αν σε ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Eχω whatz up δεν εχω συνδεση θα κοιταξω αυτα που ειπατε της hol .Σας ευχαριστω πολυ.Πηρα στην hol μου ειπε 16 Ε το μηνα 35Ε η γραμμη σε 2 βδομαδες και στην περιοχη που ειμαι θα πιανω περιπου 15 ταχυτητα!

Δημοσ.

Eχω whatz up δεν εχω συνδεση θα κοιταξω αυτα που ειπατε της hol .Σας ευχαριστω πολυ.Πηρα στην hol μου ειπε 16 Ε το μηνα 35Ε η γραμμη σε 2 βδομαδες και στην περιοχη που ειμαι θα πιανω περιπου 15 ταχυτητα!

μολις ενεργοποιηθεις σε Hol ζητα να σου κατεβασουν το margin απο το 11 στο 9 για να πετυχεις καλυτερη ταχυτητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...