Hyphen Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Φιλε μου,εισαι στην κονσολα για εγκατασταση!Προσοχη!Οχι εκει. Απο το dvd μπαινεις εκει που μιλαει για ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ!Δες το βιντεο που σου εβαλα. Δεν εχει πουθενά επιδιόρθωση με την μια με παει στην φωτο που εβαλα...το εκανα εγκατασαση και ανοιξε. Στηβ ουσια έκανα κιαλο partition στον hdd. Καμια ιδεα πως να φτιαξω τον ssd τωρα;
Hawk7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δεν εχει πουθενά επιδιόρθωση με την μια με παει στην φωτο που εβαλα...το εκανα εγκατασαση και ανοιξε. Στηβ ουσια έκανα κιαλο partition στον hdd. Καμια ιδεα πως να φτιαξω τον ssd τωρα; Θες να μου πεις,οτι μετα το "windows is loading files",ΔΕΝ σου βγαζει το dvd αυτο; https://neosmart.net/wiki/wp-content/uploads/sites/5/2013/10/Install-Now-Windows-7.jpg Kατω στα Αγγλικα λεει repair,στα ελληνικα λεει Επιδιορθωση. Εγω νομιζω οτι πατησες Install!Συμφωνα με αυτο που εδειξες. Σου ανοιξε,γιατι εκανες μια ξεχωριστη εγκατασταση λειτουργικου,και φορτωσε αλλον bootloader.Απλα. YΓ:Το dvd ειναι original;
Hyphen Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Θες να μου πεις,οτι μετα το "windows is loading files",ΔΕΝ σου βγαζει το dvd αυτο; https://neosmart.net/wiki/wp-content/uploads/sites/5/2013/10/Install-Now-Windows-7.jpg Kατω στα Αγγλικα λεει repair,στα ελληνικα λεει Επιδιορθωση. Εγω νομιζω οτι πατησες Install!Συμφωνα με αυτο που εδειξες. Σου ανοιξε,γιατι εκανες μια ξεχωριστη εγκατασταση λειτουργικου,και φορτωσε αλλον bootloader.Απλα. YΓ:Το dvd ειναι original; Οχι hawk7 δεν ειμαι και τυφλος ειπαμε. Μπαινει κατευθειαν στο Install δεν παταω κατι. Το dvd δεν ειναι Original...μαλλον γιαυτο. Παμε τωρα απο τον αρχη. Μπορεις να με καθοδηγησεις πως να φτιαξω τον ssd για αρχη?
Hawk7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Το dvd δεν ειναι Original...μαλλον γιαυτο. Δεν σε ειπα τυφλο.Αλλα οτι το θεωρω αδυνατο να μην ειχε κονσολα repair. Ο λογος,ναι ειναι αυτος που ειπες.Ακομη και μεσα απο τα windows να δημιουργησεις δισκακι επιδιορθωσης θα σου το βγαζει. Οποτε...παμε απο την αρχη.Σε παραπανω κοπο μπηκες.Τεσπα. Εκανες partition στον hdd;Αν ναι,μολις μπεις στα windows,πηγαινεις στο partition με τα παλια windows,παιρνεις τι δεδομενα εχεις,και μετα κανεις τα partition ΕΝΑ,μεσα απο την διαχειριση δισκων. ΠΡΟΣΟΧΗ,παρε τα δεδομενα σου πρωτα.
Hyphen Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Eπειδη δεν εχω ιδεα απο partitions και τετοια ψαχνω καποιον οδηγο...περιμενε να δω αν μπορω να βρω. Υ.Γ το pc σερνεται παντως δεν ξερω αν ειναι το οτι εχω καιρο να δουλεψω σκετο HDD αλλα μου φαινεται να κολλαει πολυ.. Στην ουσια για να καταλαβεις κοιτα τι εκανε... εχει κρατησει ολο το παλιο συστημα εδω .old Edit: Δεν μπορω να καταλαβω τι εχω κανει παντως ... Στο disk managment δεν δειχνει κατι... Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2013 από Hyphen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα