Hyphen Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά λοιπόν ανοίγω το pc το πρωί και δεν έκανε boot...βγάζει αυτό.... Δεν κάνει ούτε format τίποτα...δεν bootarei ούτε με τον hdd που εχω ο οποίος έχει και αυτός windows. Βοήθεια !!!
Hawk7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Προφανως μιλαμε οτι το προβλημα σου το βγαζει ο vertex450. Βγαλτον,και αν εχεις καπου αλλου να τον δοκιμασεις να δουλευει,καντο. Ολους τους αλλους δισκους(αν εχεις),το bios τους βλεπει;οτιδηποτε εχεις συνδεδεμενο στα sata;
Hyphen Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Εχω έναν wd caviar blue sata 3. Ναι βλέπει τον wd αλλά μου βγάζει αυτό το μήνυμα ΒΟΟΤMGR is missing Press crtl+alt+del to restart
Hawk7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Εχω έναν wd caviar blue sata 3. Ναι βλέπει τον wd αλλά μου βγάζει αυτό το μήνυμα ΒΟΟΤMGR is missing Press crtl+alt+del to restart Το λειτουργικο,σε ποιον δισκο το εχεις; Αυτο ειναι κλασικο μηνυμα το bootloader,και αδυναμια να μπουταρει.Δυο μπορει να συμβαινουν. -Να θελει fix.(bootloader). -Nα εχασε τις ρυθμισεις το bios,και να προσπαθει να ξεκινησει απο δισκο χωρις τον δισκο του λειτουργικου. Ωπα.Τωρα το ειδα. Εχεις 2 λειτουργικα;εχεις δηλαδη dual boot; Αν ναι,τοτε θελει να κανεις fix τον bootloader.
Hyphen Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Εχουν λειτουργικό και οι δυο δίσκοι. είχα first boot τον ssd.Μπορουσα να boot με όποιον θέλω απο τους 2. Τώρα δοκιμαζω CMOS reset. TΙ έννοιες με το bootloader fix???
Hawk7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 TΙ έννοιες με το bootloader fix??? Nα εχει "αλλοιωθει",να εχει αλλαξει,και αδυνατει να μπουταρει. Το παθαινα συχνα,οταν καποτε ειχα και'γω dual boot.Με το dvd των windows φτιαχνεται γρηγορα. Μπορεις εναλλακτικα να κανεις ενα δισκακι μεσα απο τα windows,για να το χρησιμοποιεις αν,και οποτε σου βγαζει αυτο το προβλημα. Εννοω να κανεις αυτο, ή κανεις οτι σου δειχνει,ή startup and repair(αυτοματα).
Hyphen Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Οπως βλέπω το μήνυμα το βγάζει στον ssd. Μετά το CMOS reset προσπάθησα μα μπουταρω με τον hdd έδειξε να προχωράει και μου ζήτησε μα κάνω κάτι στο bios. Πάντως αν πάω να κάνω boot ssd βγάζει το μήνυμα του πρώτου πόστο. Μπορείς να μου δώσεις κάποιο guide πως να συνεχίσω;;; Τώρα μόνο στον hdd βγάζει το μήνυμα Bootmgr is missing. Στν ssd βγάζει το μήνυμα του πρώτου πόστ
Hyphen Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Συγνώμη δεν το εμφάνισε αμέσως γιαυτο ρώτησα για οδηγό. Το είδα αυτό θα το κάνω στον hdd έτσι;;γιατί στον ssd δεν πατάει next...λέει κάτι για partition ενώ δεν βλέπω πουθενά partition.
Orpheas1992 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Ο ssd φαινεται στο bios? Γιατι αν δεν, παει για αλλαγη.EDITΠροφανως και θα φαινεται, τωρα προσεξα τις φωτο.
Hawk7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Tι λειτουργικα εχεις εγκατεστημενα,και που; οι δισκοι φαινονται ολοι στο bios;οτι εχεις εγκατεστημενο;
Hyphen Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μου τους δειχνει και τους δυο αλλα στον ssd βγαζει το μήνυμα το πρώτου ποστ. Και οι2 εχουν windows 7 64bit ultimate. Να ακολουθησω το video στον hdd για να καβω repair; Στον ssd δεν μπορω να το κανω αυτο γιατι δεν προχωραει στο next μου λεει κατι για τον χωρο και για καποιο παρτισιον το οποίο δεν ξερω απο που προέκυψε...
Hawk7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Το μηνυμα που σου βγαζει στον ssd,νομιζω αφορα bad sectors(corrupted drive).Αλλα ποτε δεν ξερεις. Οποτε εφοσον εχεις και στα 2 το ιδιο λειτουργικο(το'χω μια μικρη απορια),προχωρησε με τον HDD,και εφοσον φτιαξει ο loader,μετα βλεπεις,αν προσπαθησεις να μεταβεις στον ssd λειτουργικο τι θα σου βγαλει,και μας λες. Ποσο καιρο εχεις τον ssd;
Hyphen Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Για να καταλαβεις ο hdd ηταν ο βασικός μου και ειχε το λειτουργικό. Πριν 2 μηνες και λιγορερο πηρα τον ssd. Στον οποιο εβαλα παλι τα win 7 64bit ultimate. Επειδη δεν μπορουσα να κανω φορματ τον hdd για λογους οτι δεν ειχα εξωτερικο τον αφησα οπως τον ειχα. Απλα εβαλα τα win 7 ulti στον ssd και τον εβαλα 1st boot. Χτες κοιταξα τους δίσκους με hd sentinel διοτι το εχω αγορασμενο και ειναι μονιμα ανοιχτο και ηταν και οι 2 δισκοι 100% χωρις bad sectors.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα