Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσό που διαθέτουμε :δεν ξέρω οτι χρειαστεί για ένα vfm htpc για την χρήση που το θέλω

Χρήση υπολογιστή : ελαφρύ (νομίζω ) gaming , κανα pro κανα ραλάκι αντε και που και που κανα Αssasins creed και αλλα παιχνίδια αυτου του είδους και ταινιες .

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: κανένα 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. θα συνδεθεί σε αυτήν την τηλεόραση Link.png Site: TOSHIBA 32TL933G η οποία υπάρχει πιθανότητα να αλαχθεί στο μέλλον με μεγαλύτερη 40-48 .

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?
οχι 

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? 

απο διαφορετικά 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

θα το στήσω εγώ 

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

οχι 

Για αναβάθμιση υπολογιστή

corsair tx 650w
mobo:gigabyte ga-g31m-s2l
http://www.gigabyte....mb/ga-g31m-s2l/

ram:2 gb ddr2 στα 800

cpu:intel E 6700 3.2
http://ark.intel.com...20-ghz-1066-fsb

vga:Gigabyte GeForce GTX460 1GB Overclock

υπάρχουν αυτά τα κομμάτια τα οποία θα πουλήσω εκτός αν χρησιμεύσει κάποιο απο αυτά.

θα αναζητήσω κομμάτια που θα χρειαστούν απο μεταχειρισμένα επείσεις για αυτο δεν αναφέρω μπάτζετ. 

Επεξ/σία από KinigosPsixon
Δημοσ.

με τα κομματια που εχεις ηδη φτιαχνεις ανετα htpc ετσι οπως εισαι.μην σου πω καλυτερο απο htpc θα ειναι.

δεν βρισκω λογο να παρεις καινουργια κομματια,παρε ενα μικρο κουτι ομορφο και εναν ssd εαν θελεις να ξοδεψεις.

Δημοσ.

και εγώ θα σου πρότεινα να κρατήσεις  αυτά που έχεις και να πας σε κουτάκι να κάνεις τη δουλειά σου, εγω χρησιμοποιώ έναν pentium 4 με ubuntu και xbmc.

βέβαια δε παίζω games.

σε αυτά που έχεις για να παίζεις και games θες να πας 4 γιγα σε μνήμες και θα είσαι μια χαρά.

Δημοσ.

Βασικά για ταινίες/surfing παίρνεις ,όπως είπε πολύ σωστά ο Thanos, ένα κουτάκι και έναν ssd και θα πάει σφαίρα. Αλλά για games όπως το assassins creed ειδικά το 3 και το 4 έχουν απαιτήσεις. Αν σε ενδιαφέρει το gaming στο htpc καλό θα ήταν να κρατήσεις το τροφοδοτικό και να πας σε ολική αναβάθμιση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οκ λογικα θα μέινω σε αυτά που έχω εκτός αν βρώ καμια καλή περίπτωση στα μεταχειρισμένα 

είδα αυτην την Link.png Site: αγγελία και έλεγα μήπως να πάω σε αυτά + την καρτα γραφικών που έχω + το τροφοδοτικό που έχω +εναν ssd που θα πάρω .

Επεξ/σία από KinigosPsixon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...