Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχω πει και το ξανάλεω μετά απο 2 μήνες χρήσης του Lumia 920. Ως πρώην κάτοχος πολλών android smartphones (12 στο συνολο)τα τελευταία μου ήταν τα s4 Kai one. Δεν έχω μετανοιωσει ούτε ένα λεπτό τη μετάβαση μου στο 920. Απλα είναι το τι θες να κάνεις. Εγώ θέλω πολύ καλή κάμερα και βιντεοκάμερα, gps ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ!! πρώτη φορά στη ζωή μου έχω κινητό που δεν έχω κάνει restart ούτε μια φορά...αν θέλετε κάτι λιτό με αξιοπιστία χωρίς κολλήματα αλλα και,χωρίς customιες και απειρες εφαρμογες τότε τα windows είναι τα καλύτερα. Αλλιως android η ios. Γνωμη μου παντα

Fixed

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

φανατικη ειναι μπορω να πω απλα χωρις προφιλ ...η περιγραφη των εμπειριων μιας συσκευης ειναι η μεταφραση των charts που διαβαζετε σε αυτο το τοπικ...οποτε κατεμε δεν ειναι και τοσο off topic οπως καποιοι  νομιζετε. ... τεσπα αν το post μου βοηθησε εστω και εναν με μετρια τσεπη, ειμαι ευχαριστημενος...

παρεξηγησες φιλε μια χαρα ηταν το ποστ σου το δικο μου ηταν οφ τοπικ γι αυτο και το εγραψα

Δημοσ.

Τα WP φαίνεται οτι αρχίζουν να πιάνουν. Και δίκαια γιατί είναι ενα αρκετά καλό λειτουργικό που βέβαια έχει ακόμα κάποιες ελλείψεις.

Δημοσ.

Τη μόστρα την επιδειξιομανία και τις μάρκες που τις είδες ρε μεγάλε? Τελευταία τιμή του nexus 4 ήταν $199 στο google play και το Ativ S 180€...

Σου παραθέτω την εμπειρία χρήσης απο δύο λειτουργικά συστήματα, και ναι είναι πολύ ον-τοπικ γιατι η άνοδος πωλήσεων στα λούμια είναι και άνοδος στο μερίδιο αγοράς των WP8.

Τώρα αν θές να αγοράσεις smartphone για να παίρνεις απλά τηλέφωνο... και το WP8 καλό είναι. Σε οτιδήποτε "smart" έχει πολύ δρόμο ακόμη... 

1. Eπιδειξιομανία γιατί παρουσιάζεις κάτι δικό σου για καλό και όλα τα άλλα είναι για τα μπάζα (off topic)

2 . H μεγαλύτερη βλακεία που έχω ακούσει  "τώρα αν θές να αγοράσεις smartphone για να παίρνεις απλά τηλέφωνο... και το WP8 καλό είναι"

Σε πληροφορώ ότι έχω άμεσα τα email μου , έχω τα έγγραφά μου στο skydrive με άμεση πρόσβαση , έχω free navigator για όλο τον κόσμο, συγχρονίζω το κινητό αυτόματα με το zune , και πολλά άλλα . Πες μου τι να την κάνω την παραμετροποίηση και τα χιλιάδες apps του playstore . Ξέρεις πόσες από αυτές είναι χρήσιμες;

3. Nexus 4 το 16άρι στο Skroutz 290€ , και άσε τα χαζά.

Όπως βλέπεις είσαι ημιμαθής , εγωιστής και ιδιώτης.

Υποδείξεις δεν χρειάζομαι από κανένα ... μα...κίες κάνω και μόνος μου.

Δημοσ.

Το έχω πει και το ξανάλεω μετά απο 2 μήνες χρήσης του Lumia 920. Ως πρώην κάτοχος πολλών android smartphones (12 στο συνολο)τα τελευταία μου ήταν τα s4 Kai one. Δεν έχω μετανοιωσει ούτε ένα λεπτό τη μετάβαση μου στο 920. Απλα είναι το τι θες να κάνεις. Εγώ θέλω πολύ καλή κάμερα και βιντεοκάμερα, gps ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ!! πρώτη φορά στη ζωή μου έχω κινητό που δεν έχω κάνει restart ούτε μια φορά...αν θέλετε κάτι λιτό με αξιοπιστία χωρίς κολλήματα αλλα και,χωρίς customιες και απειρες εφαρμογες τότε τα windows είναι τα καλύτερα. Αλλιως android η ios BlackBerry. Γνωμη μου παντα

Fixed

Revised

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...