ParhsG Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Εκανα αιτηση να παω σε Forthnet double play σταθερά απο το απλο internet Forthnet που ημουν. Βεβαια εχει ενεργοποίηση 34 ευρώ λεει και μπορει να μη παρω αλλο router . Ειχα το cl110 που ειχε και thread εδω που χαλαγε σε ολους. Δεν εχω υπογραψει ακομα τα χαρτια και εχω 3 ανησυχιες Γινεται καπως να παρω νεο ρουτερ η να μη πληρωσω ενεργοποιηση Αξιζει το ρισκο να παω σε αλλο παροχο ,ακυρωνοντας την αιτηση η μπορει να γινει μπερδεμα Μπορει πηγαινοντας στο δικτυο της forthnet και το τηλεφωνι να γινει καμια ζημια και να εχω προβληματα; Προς το παρον ειναι σταθερο το Internet στα 15mbps. Ηταν 22 οταν πρωτοεβαλα. Ειχα κανει το λαθος να το αναφερω μετα απο κανα χρονο και ειχε ως αποτελεσμα να με πανε στα 10 αλλα ευτυχως μου το εφτιαξε τεχνικος της forthnet μετα απο καιρο
tig Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 αξιζει η forthnet γτ έχει και καλό δικτύο και έχει και πολύ φθηνό πακέτο double play
ParhsG Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 προς το παρων το ακυρωσαμε λογω τελους ενεργοποίησης
poulinos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 το τελος ενεργοποιησης δεν μου πολυστεκει αφου εισαι ηδη σε forthnet και απλα αλλαζεις προγραμμα.ακομα και αλλαγη οριου να χρειαστει δεν στεκουν τα 34 ευρω.
ParhsG Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 μα δεν εχω τηλεφωνο στη forthnet ισως για αυτο. Ειμαι σε ΑΡΥΣ προφανως.
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 μα δεν εχω τηλεφωνο στη forthnet ισως για αυτο. Ειμαι σε ΑΡΥΣ προφανως. αν μπορεις να μπεις στο ιδιοκτητο οποιοδηποτε παροχου τοτε μπες.ειναι πιο φτηνο απο arys.δηλαδη και 30 ευρω να πληρωσεις καντο γιατι θα τα γλυτωσεις μετα στους λογαριασμους.arys δεν συμφερει καθολου.τωρα επειδη κανεις νεο συμβολαιο και σε δεσμευουν για ενα χρονο οσο ξερω παιρνεις ρουτερ.
anpetsalis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Σε οποια εταιρια και να πας εχει τελος ενεργοποιησης 35 ευρα! οποτε δεν τα γλιτωνεις οπου και να πας! εκτος αν μεινεις εκει που εισαι!Αν πας σε καινουργιο παροχο με internet τοτε δικαιουσε καινουριο router!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα