georsev Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Λοιπον σκεφτομε γιατι εδω που μενω δεν ποιανω καναλια ειμαστε στο σκοτος εδω στην σαμο και δεν ξερω ποτε θα ερθει η digea.Σκεφτομαι να βαλω ενα πιατο και καποιον αποκοδοποιητη να πιασω μεσο δορυφορου digea.Αλλα θα ηθελα αν γινετε και ειναι εφικτο να παρω καποιον δεκτη που να μπορω να βλεπω και αλλα καναλια δεν ξερω αν γινετε με τις ιδιες μοιρες που θα βλεπω digea αλλα τουλαχιστον streaming να ειναι...το xbmc καποιος δεκτης το δουλευει? Γιατι εχω καταντησει να βλεπω τηλεοραση στο λαπτοπ μου που δεν παει αλλο....ειμαι εντελος ασχετος γιατι δεν εχω ασχοληθει ποτε με αποκοδοποιητες....αυτοι οι dreambox μου κανουν στην περιπτωση μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Η digea εκπέμπει μέσου bulsat http://www.satleo.gr/cdn/component/content/article/1-satleo/225-hdtv----bulsatcom είναι κλειδωμένα αλλά με πολύ ελαφρύ κλείδωμα οπότε μπορείς να τα ανοίξεις εύκολα. Κάποιοι αποκωδικοποιητές έχουν δυνατότητα να τους στέλνεις βίντεο από τον Η/Υ μέσου του vlc όπως π.χ. ο dreambox που μπορεί να κάνει και το ξεκλείδωμα,πρέπει να πάρεις όμως πραγματικό και όχι κλώνο (μαϊμού) ή έστω να την ψάξεις πρώτα γιατί μερικά κάνουν καλό stream και σε κάποια θα σου σπάει τα νεύρα για να το καταφέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Η digea εκπέμπει μέσου bulsat http://www.satleo.gr/cdn/component/content/article/1-satleo/225-hdtv----bulsatcom είναι κλειδωμένα αλλά με πολύ ελαφρύ κλείδωμα οπότε μπορείς να τα ανοίξεις εύκολα.Κάποιοι αποκωδικοποιητές έχουν δυνατότητα να τους στέλνεις βίντεο από τον Η/Υ μέσου του vlc όπως π.χ. ο dreambox που μπορεί να κάνει και το ξεκλείδωμα,πρέπει να πάρεις όμως πραγματικό και όχι κλώνο (μαϊμού) ή έστω να την ψάξεις πρώτα γιατί μερικά κάνουν καλό stream και σε κάποια θα σου σπάει τα νεύρα για να το καταφέρεις. Καποια προταση για να αγορασω καποιον καλο και καποια προταση για την αγορα καποιον μονο για το digea?δλδ καποιος αποκοδοποιητης δεν δεχετε xbmc δλδ να βλεπω ταινιες streamarontas οπως γινετε στους υπολογιστες οχι να streamaro απο τον υπολογιστη στο αποκοδοποιητη να τα κανει δλδ ολα μονο του, τι ζηταω τωρα ε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 H Digea εκπεμπει μεσω του EUTELSAT 3C στις 3 (μοιρες). Θελει δεκτη που να δέχεται bis γιατι ειναι κρυπτογραφημένο. Αμα δεν εισαι σχετικός δεν πρόκειται να το φτιάξεις μονος σου, λυπαμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 H Digea εκπεμπει μεσω του EUTELSAT 3C στις 3 (μοιρες). Θελει δεκτη που να δέχεται bis γιατι ειναι κρυπτογραφημένο. Αμα δεν εισαι σχετικός δεν πρόκειται να το φτιάξεις μονος σου, λυπαμαι. Μονος μου δεν θα το φτιαξω εχω συγγενη που βαζει το πακετο αυτο για digea, αλλα ρωταω αξιζει να δωσω κατι παραπανω να παρω καποιον με linux? Για να ποιανω κανενα αλλο καναλι me iptv η να μπορω με τα plugins του xbmc να βλεπω καμια σειρα ταινια? Μεχρι 150-180 δίνω. Καμια προταση που να περνει και biss φυσικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Για έμενα αξιζει να πάρεις εναν hd εστω κλώνο. Οι δυνατότητες ειναι παρα πολλες. Μπορείς να δεις πολυ υλικο. Ξενόγλωσσο μεν, αλλα σε HD ανάλυση. Πχ formula 1 μεσω Ιταλίας η Αγγλίας στα 1080ι και να μπορεις να διαλέγεις μεχρι και camera για να εχεις διαφορετικό angle!! Οι ξενοι ειναι μπροστά σε αυτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Για έμενα αξιζει να πάρεις εναν hd εστω κλώνο. Οι δυνατότητες ειναι παρα πολλες. Μπορείς να δεις πολυ υλικο. Ξενόγλωσσο μεν, αλλα σε HD ανάλυση. Πχ formula 1 μεσω Ιταλίας η Αγγλίας στα 1080ι και να μπορεις να διαλέγεις μεχρι και camera για να εχεις διαφορετικό angle!! Οι ξενοι ειναι μπροστά σε αυτα.. Μια ακομα ερωτηση σκεφτομαι να παρω την samsung f6500 που εχει ενσωματομενο δορυφορικο δεκτη αλλα ψαχω και δεν μπορω να μαθω αν δεχετε biss ειναι εφικτο κατι τετοιο η πολλα ζηταω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Εχει πολυ απλο δεκτη, Ειναι μονο για free to air Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Για έμενα αξιζει να πάρεις εναν hd εστω κλώνο. Οι δυνατότητες ειναι παρα πολλες. Μπορείς να δεις πολυ υλικο. Ξενόγλωσσο μεν, αλλα σε HD ανάλυση. Πχ formula 1 μεσω Ιταλίας η Αγγλίας στα 1080ι και να μπορεις να διαλέγεις μεχρι και camera για να εχεις διαφορετικό angle!! Οι ξενοι ειναι μπροστά σε αυτα.. Η Φορμουλα θα ειναι ελευθερη στις 13 η 19μοιρες ποιο δεκτη προτεινεις με εγγραφη καλημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Η Φορμουλα θα ειναι ελευθερη στις 13 η 19μοιρες ποιο δεκτη προτεινεις με εγγραφη καλημερα Εχει περασει σχεδον 1 χρονος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μιλαω για τωρα τι γινεται?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα