ATG Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Apo 1 /9 katargunte ta trilepta se oles tis eteries, ochi mono stin Voda.
ATG Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 [Ta 60 ine free apo 1 eos 31 tu mina. Esi mipos vlepis apo ekdosi logariasmu eos ton epomeno? Nai ontos file mou etsi einai' date= alla edo uparxei ena disaresto enarksi simboleou 15/7/2002 me 60 lepta dorean xrono omilias! LATHOS ego mexri 31 PLIRONA pote den ekana athrisi tilefonimaton koitaksa tous 3 teleutaious log/mous kai afou ekana allagi simbolaiou ton 5o mina apo 60 lepta se 120. exoume kai leme oi dorean eksipiretisi pou parexete apo Vodaphone p.x. 13830 kai oxi 13800 pou egrapsa kata lathos, se osous exoun dorean xrono omilias, apla afaireite apo ton xrono omilias tous opos kai oles oi alles upiresies kai auto einai episimo apo tin vodaphone. Parolo pou sto logariasmo tis anaferei XORIS XREOSI. tora ena allo problima pou mou eipe i vodafone oti einai problima tou kinitou mou kai oxi tou diktiou tis. Apo to tilefono mou stelno minimata ston eafto mou se koufes ores. Bebaia auto pou tous eipa einai "Entaksi re paidia ta stelno me xreonete alla giati den ta elaba?" i apantisi itan i siopi tous Auta pros to paron! Prosoi sta DOREAN alla telika PLIROMENA TILEFONIMATA SAS[/quote] Enerxi simvoleu 15/7: Echis 60 free min apo 15/7 eos 31/7. Ton mina pu ekanes alagi, dikeuse 120 lepta gia olon ton mina, anexartita apo tin imera pu egine i allagi. Efoson piges sto 120, ipologises oti o elaxistos chronos ine 30 sec? An ke pali den su vgeni, kalese to 13830 ke tha to elexun apo eki.
pp6210 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 twra katargoun kai ta endoetairika 3lepta!!!! Pos??Sovara? Ypomonh' date='syntoma tha allazoume etairia xoris na allaxoume arithmo,tha fane tsim..ouxa![/quote'] Ναι αλλα τα 3λεπτα τα καταργούν και οι τρεις μαζί, οπότε δεν σε βλέπω να αλλάζεις εταιρία για τα τρίλεπτα... :roll:
LL_NEO Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Χμμμμμμμμμμμμ ολιγοπώλειο μου θυμίζει αυτό. Δεν είναι παράνομο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.