Προς το περιεχόμενο

Προσοχή στις διπλοχρεωσεις της Vodafone

eurochance

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα σας,

Θα ήθελα να ενημερώσω και εσάς για κάτι τρελό που συνέβηκε

Είμαι αποκλειστικός χρήστης της Vodafone εδώ και χρόνια,

Πρόσφατα δημιούργησα μία εταιρεία και έτσι ξεκίνησα και τον έλεγχο των λογαριασμών, έβλεπα που λέτε κάτι χρεώσεις σε χρόνο ομιλίας μου εκεί που είναι τσάμπα (60’ ανά μήνα) να μου αφαιρούν μόνο 30’.

Το αποκορύφωμα ήρθε τον προηγούμενο μήνα, με διπλοχρέωσαν πάγιο στην μία από τις 2 γραμμές μου.

Επικοινώνησα μαζί τους στις 25/7. Μετά από ομιλία 18’ και 32΄΄ στο 13800 (που είναι λέει χωρίς χρέωση) και αφού μίλησα με 5 διαφορετικούς ανθρώπους, βρήκαν το λάθος τους και θα με ενημέρωναν για το τι θα γίνει.

Όντως μετά από 4 μέρες μου είπαν ότι θα αφαιρεθεί από τον λογαριασμό του επόμενου μήνα. Αυτό περίμενα, δυστυχώς για αυτούς έλαβα τον νέο λογαριασμό και βεβαίως το ποσό δεν έχει αφαιρεθεί. Συνάμα είδα ότι το 13800 σε μένα δεν είναι δωρεάν και μου τον αφαίρεσε από τον τσάμπα χρόνο ομιλίας που δικαιούμαι.

Ξαναπαίρνω τηλέφωνο. Δεν ξέρω και εγώ πόση ώρα μίλησα, σημειώστε ότι η Vodafone πληρώνετε από εμένα από πιστωτική κάρτα. Τους είπα για το story και μου είπαν να κάνω υπομονή και ότι θα κοπεί το πιστωτικό που πρέπει, ρώτησα το πότε και είπαν τον άλλον μήνα, είπα να μου αποσυνδέσουν τον λογαριασμό μου από την πιστωτική κάρτα και είπαν ότι δεν προλαβαίνω επειδή η χρέωση είναι να μπει στις 29 του μήνα. Με λίγα λόγια είναι καλή η παγίδα τους!

Και καλά εγώ που έπιασα το λάθος τους. Αλλά κάποιοι άλλοι που ίσως δεν κοιτάζουν τους λογαριασμούς τους???

ΑΑΑ και ένα ακόμα παράδειγμα γίνεται να στέλνω ανελλιπώς μηνύματα από το κινητό μου στο κινητό μου? Αυτές είναι οι άλλες κουφές χρεώσεις που έχω!!! Ζήτησα κιόλας και πλήρη ανάλυση λογαριασμού από την έναρξη και μετά. Θα σημειώσει ο δικηγόρος μου τις παρατυπίες και θα πάμε βεβαίως δικαστικά για διεκδίκηση. Συν ακόμα ενημέρωση στον ΙΝΚΑ και ΕΕΤΤ.

Αυτά είχα να πω και ελπίζω να μην συμβαίνει σε άλλους!

Όποιος θέλει και αποδείξεις να το πει να κάνω post τους λογ/μους

Ευχαριστώ για την Υπομονή σας

:evil: :evil: :evil: :evil:

Δημοσ.

exei tuxei se filo mou me vodafone na mou exei steilei 1 minima to opoio eftase 11 fores sto kinito mou kai fisika xrewthike 11 fores ...pige sto katastima tis vodafone kai kanane tous amerikanous opote kai o filos mou apo tote plirwnei to logariasmo tou ektos apo tin aksia twn 11 minimatwn. An skefteite oti auto ginetai sxedon me olous tous sundromites - diladi kana duo dipla minimata to mina - milame gia treli apati apo merias twn eteriwn kai fisika milame gia megala posa pou konomane sti zoula! POU SAI TRIANTAFYLOPOULE!!!!

Δημοσ.

Κάτι ανάλογο εχω πάθει κι εγώ σέ σχέση μέ τήν πάγια χρέωση.Ενώ διαφημίζουν οτι μέ τήν συμπλήρωση ενός έτους από τήν αρχική ημερομηνία σύνδεσης μειώνεται ή πάγια χρέωση αυτό δέν συνέβη, τουλάχιστον σέ μένα.

Συγκεκριμένα η μείωση αφορούσε τό πρόγραμα Vodafone 600 καί επρεπε νά μειωθεί η πάγια χρέωση απο 71,50 € σε 66,50 €.

Αφου επικοινώνησα 3 φορές μαζί τους καί αφού σπατάλησα τουλάχιστον 90 λεπτά από τόν χρόνο μου. μού υποσχέθηκαν οτι θά εκδόσουν τό ανάλογο πιστωτικό σημείωμα.

Σημειωτέον ότι αυτά συμβαίνουν αρχές Απριλίου 2003.

Πρίν μία εβδομάδα λοιπόν περίπου,παρέλαβα τό περίφημο πιστωτικό τιμολόγιο καί τί ανακαλύπτω?

Εχουν αφαιρέσει μόνον από δύο μήνες τήν επιπλέον χρέωση.Δέν τούς τήν χαρίζω όμως.Θά μού αφαιρέσουν τήν επιπλέον χρέωση καί διακόπτω τήν σύνδεση καί κάθε άλλη επαφή μαζί τους.

Μπορώ νά ζήσω καί χωρίς κινητό!!!

Δημοσ.

Τελικά από ότι βλέπω έχουμε προβλήματα!!

ίσως θα πρέπει να ξεκινήσουν όλοι ανελειπώς να ελέγχουν τις "απάτες" των εταιρειών που και καλά σε μένα υποστίριξαν ότι φταίει το σύστημά τους και όχι η "απαίτηση της εταιρείας για επιπλέων είσπραξη" των θυμάτων της

Βέβαια δεν λέω για τις διαφημιστικές παρενοχλήσεις της εταιρείας και την ανακοίνωση σε διαφημιστική εταιρεία τα τηλέφωνα μου και ξεκίνησαν τα τηλεφωνήματά τους!

και κέρδισα και ταξίδι

και να μιλήσουμε με την κυρία του σπιτιού, και άλλα πολλά

Δημοσ.

Σε εμάς πάλι που έχουμε το πρόγραμμά με τα 3 τζάμπα λεπτά, δεν έχω παρτατηρήσει καμία παρατυπία. Μήπως είμαστε τυχερόι? Απο την άλλη στο δικό μου που είναι cu, έχω την εντύπωση πως μου αφαιρούν μονάδες τον τελαιταίο καιρό, χώρις να κάνω τίποτα. Μήπως έχουν καμία κρηφή χρέωση στο gprs?

Δημοσ.

Egw den katalabainw giati toso kairo h k@riol@ h VODAFONE den energopoiei thn yphresia me thn endiksh kostous sta kinita !!! Auto 8a elyne ta xeria stis maimoudoxrewseis alla.... h texnologia tous akoma den to epitrepei(auth htan h apantish mia kopelias sto kedro eksipiretiseis VODAFONE) psaxnoun gia m@l@kes moy fenete... :evil:

Δημοσ.

Και όταν κάνεις διακοπή του συμβολαίου δεν γίνεται αμέσως.

Σου έρχεται πάγιο άλλο ένα μήνα. δηλαδή 12 μήνες συμβόλαιο κάνεις και πληρώνεις υποχρεωτικά 13

Δημοσ.
exei tuxei se filo mou me vodafone na mou exei steilei 1 minima to opoio eftase 11 fores sto kinito mou kai fisika xrewthike 11 fores ...pige sto katastima tis vodafone kai kanane tous amerikanous opote kai o filos mou apo tote plirwnei to logariasmo tou ektos apo tin aksia twn 11 minimatwn. An skefteite oti auto ginetai sxedon me olous tous sundromites - diladi kana duo dipla minimata to mina - milame gia treli apati apo merias twn eteriwn kai fisika milame gia megala posa pou konomane sti zoula! POU SAI TRIANTAFYLOPOULE!!!!

Εγώ πάντως πέρυσι είχα ακριβώς το ιδιο πρόβλημα. Κάθε μήνυμα μου πήγαινε τουλάχιστον 2-3 φορές για κανά μήνα τουλάχιστον. Πήρα τηλέφωνο στο 1730 (τότε) και με ενημέρωσαν ότι θα το διορθώσουν και να μην ανυσηχώ για παραπάνω χρεώσεις. Και όντως έτσι έγινε. Προβλήματα πάντως με την Vodafone από θέμα χρέωσεις δεν είχα ποτέ. Και είμαι συνδρομητής 4 χρόνια.

Αλλά από ότι καταλαβαίνω μάλλον είμαι κολόφαρδος!!! :P Δεν πάω να παιξω κανά τζόκερ...

Δημοσ.
Και όταν κάνεις διακοπή του συμβολαίου δεν γίνεται αμέσως.

Σου έρχεται πάγιο άλλο ένα μήνα. δηλαδή 12 μήνες συμβόλαιο κάνεις και πληρώνεις υποχρεωτικά 13

Oxi, edw kapoio la8os ginete giati egw exw stamatisei 2 symbolea otan hr8e h liksh tous kai ta 2 stamatisan otan eprepe. Apla thl. sthn VODA 30-40 meres prin to perasma twn 12 mhnwn !!!!

Δημοσ.
Παιδιά καλημέρα σας' date='

Θα ήθελα να ενημερώσω και εσάς για κάτι τρελό που συνέβηκε

Είμαι αποκλειστικός χρήστης της Vodafone εδώ και χρόνια,

Πρόσφατα δημιούργησα μία εταιρεία και έτσι ξεκίνησα και τον έλεγχο των λογαριασμών, έβλεπα που λέτε κάτι χρεώσεις σε χρόνο ομιλίας μου εκεί που είναι τσάμπα (60’ ανά μήνα) να μου αφαιρούν μόνο 30’.

Το αποκορύφωμα ήρθε τον προηγούμενο μήνα, με διπλοχρέωσαν πάγιο στην μία από τις 2 γραμμές μου.

Επικοινώνησα μαζί τους στις 25/7. Μετά από ομιλία 18’ και 32΄΄ στο 13800 (που είναι λέει χωρίς χρέωση) και αφού μίλησα με 5 διαφορετικούς ανθρώπους, βρήκαν το λάθος τους και θα με ενημέρωναν για το τι θα γίνει.

Όντως μετά από 4 μέρες μου είπαν ότι θα αφαιρεθεί από τον λογαριασμό του επόμενου μήνα. Αυτό περίμενα, δυστυχώς για αυτούς έλαβα τον νέο λογαριασμό και βεβαίως το ποσό δεν έχει αφαιρεθεί. Συνάμα είδα ότι το 13800 σε μένα δεν είναι δωρεάν και μου τον αφαίρεσε από τον τσάμπα χρόνο ομιλίας που δικαιούμαι.

Ξαναπαίρνω τηλέφωνο. Δεν ξέρω και εγώ πόση ώρα μίλησα, σημειώστε ότι η Vodafone πληρώνετε από εμένα από πιστωτική κάρτα. Τους είπα για το story και μου είπαν να κάνω υπομονή και ότι θα κοπεί το πιστωτικό που πρέπει, ρώτησα το πότε και είπαν τον άλλον μήνα, είπα να μου αποσυνδέσουν τον λογαριασμό μου από την πιστωτική κάρτα και είπαν ότι δεν προλαβαίνω επειδή η χρέωση είναι να μπει στις 29 του μήνα. Με λίγα λόγια είναι καλή η παγίδα τους!

Και καλά εγώ που έπιασα το λάθος τους. Αλλά κάποιοι άλλοι που ίσως δεν κοιτάζουν τους λογαριασμούς τους???

ΑΑΑ και ένα ακόμα παράδειγμα γίνεται να στέλνω ανελλιπώς μηνύματα από το κινητό μου στο κινητό μου? Αυτές είναι οι άλλες κουφές χρεώσεις που έχω!!! Ζήτησα κιόλας και πλήρη ανάλυση λογαριασμού από την έναρξη και μετά. Θα σημειώσει ο δικηγόρος μου τις παρατυπίες και θα πάμε βεβαίως δικαστικά για διεκδίκηση. Συν ακόμα ενημέρωση στον ΙΝΚΑ και ΕΕΤΤ.

Αυτά είχα να πω και ελπίζω να μην συμβαίνει σε άλλους!

Όποιος θέλει και αποδείξεις να το πει να κάνω post τους λογ/μους

Ευχαριστώ για την Υπομονή σας

:evil: :evil: :evil: :evil:[/quote']

Ta 60 ine free apo 1 eos 31 tu mina.

Esi mipos vlepis apo ekdosi logariasmu eos ton epomeno?

Δημοσ.
[

Ta 60 ine free apo 1 eos 31 tu mina.

Esi mipos vlepis apo ekdosi logariasmu eos ton epomeno?

Nai ontos file mou etsi einai, alla edo uparxei ena disaresto

enarksi simboleou 15/7/2002 me 60 lepta dorean xrono omilias!

LATHOS ego mexri 31 PLIRONA

pote den ekana athrisi tilefonimaton

koitaksa tous 3 teleutaious log/mous kai afou ekana allagi simbolaiou ton 5o mina apo 60 lepta se 120. exoume kai leme

oi dorean eksipiretisi pou parexete apo Vodaphone p.x. 13830 kai oxi 13800 pou egrapsa kata lathos, se osous exoun dorean xrono omilias, apla afaireite apo ton xrono omilias tous opos kai oles oi alles upiresies

kai auto einai episimo apo tin vodaphone. Parolo pou sto logariasmo tis anaferei XORIS XREOSI.

tora ena allo problima pou mou eipe i vodafone oti einai problima tou kinitou mou kai oxi tou diktiou tis. Apo to tilefono mou stelno minimata ston eafto mou se koufes ores. Bebaia auto pou tous eipa einai "Entaksi re paidia ta stelno me xreonete alla giati den ta elaba?" i apantisi itan i siopi tous

Auta pros to paron!

Prosoi sta DOREAN alla telika PLIROMENA TILEFONIMATA SAS

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ VODAFONE ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!

ΚΑΝΟΥΝ 1002 ΚΟΛΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ , ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ

ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ...

ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ !!! :evil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...