giorgos1966 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Καλημερα κ καλη βδομαδα!Ξαφνικα ανοιξα το λαπτοπ σημερα και μου εβγαλε ασπρη οθονη κ μετα απο λιγο αυτην που σας δειχνω.https://www.dropbox.com/sc/imgclrlu719gcb8/y9aIS7UilC Τι κανω τωρα;
jek20 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Έχτες ήταν ok το λαπτοπ; Μπορει να μην "πατάει" καλά η ταινια της οθονης πάνω στην μητρική.
giorgos1966 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Έχτες ήταν ok το λαπτοπ; Μπορει να μην "πατάει" καλά η ταινια της οθονης πάνω στην μητρική. Μια χαρα ηταν...Ποτε δεν ειχα θεμα.Λες να ειναι απο εκει;Τι ακριβως να κανω;
jek20 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μπορεί να είναι απο κεί, για πιεσε λιγο την οθονη με το χερι σου οταν είναι ανοιχτή και αν δείς οτι παραμενει το ιδιο δεν είναι έσωτερικο σπασιμο. Ποιο λαπτοπ έχεις;
giorgos1966 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μπορεί να είναι απο κεί, για πιεσε λιγο την οθονη με το χερι σου οταν είναι ανοιχτή και αν δείς οτι παραμενει το ιδιο δεν είναι έσωτερικο σπασιμο. Ποιο λαπτοπ έχεις; Aκου φιλε μου τωρα τι εγινε:ανοιξα ισα-ισα την οθονη προς τα πανω,εβαλα το δαχτυλο μου στο power κ εδειξε κανονικα η οθονη.Και μετα σιγα -σιγα την ανοιξα προς τα πανω σχεδον ολη....Λες να ειναι η συνδεση της;Εχω το HP G7000.
jek20 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μαλλον είναι ή το καλώδιο έκει που "κουμπώνει" στην μητρική , ή έχει κοπεί κάπου το καλώδιο(λιγο δύσκολο αυτό) Δες αυτον τον οδήγο , αυτος βέβαια ειναι για το πως να αλλάξεις το keyboard, αλλα για να φτάσεις στο βύσμα της οθονης που "μπαίνει" στην μητρικη πρέπει να βγάλεις πρώτα το keyboard , απο κάτω θα δείς το καλώδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα