Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>με αυτό το τρόπο ελέγχεις το τροφοδοτικό αν ανοίγει γενικά, αν σου κάνει τον ήχο που λές τότε σίγουρα είναι πρόβλημα του τροφοδοτικού.</p>

Ποσά watts τροφοδοτικο χρειάζομαι για να τεστάρω ; Μόνο επεξεργαστή..gpu... Δίσκο και μνήμες;

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Έχω ένα Etasis 750w όχι modular. Τι τροφοδοτικο χρειάζομαι για να αντέξει; Όπως είπα core i7 2600k, sapphire 5870 vaporx, 2xssd intel sata, 32gb gas kill ripsaws.

Sent from my iPad using Insomnia

Μαλιστα τωρα ξεκαθαριζει το τοπιο... το τροφοδοτικο ναι μεν ειναι παρα πολυ καλο αλλά σιγουρα έχει και πολλα πολλα χρονια στο κεφαλακι του....

Ειχα ένα ακριβώς ιδιο ... σκυλι αλλα τα έφτυσε προσφάτως μετα απο 6ετια ανελέητης χρήσης με παρομοια συμπτώματα.. Μονο που εγώ αργησα να του δώσω σημασία και μου πηρε μαζι και την μητρική.  Μην το εμπιστεύεσαι πλέον... Πολύ πιθανό να σου πηρε αυτό μαζι του την δικτύου... αμα σταματησε εκει μικρο το κακο...

Δημοσ.

Ωχ μη λες τέτοια... Μιλάμε για τρέλα έξοδα... Ουφ...

Στο ξαναλεω .. μην  το εμπιστευεσαι πλεον.. εφτασε ο καιρος για καινουργιο τροφοδοτικο ... και να ευχεσαι η υπολοιπη μητρική να την εβγαλε καθαρη... 

Ποσα χρονια έχει στην πλατη του??? Και πανω σε τι μηχανηματα? 

Δημοσ.

Πρέπει να έχει 5-6 χρόνια. Στην αρχή με ενα σύστημα Intel core 2 quad και αρκετούς δίσκους και full μνήμες και καλή gpu και εδώ και ένα χρόνο core i7 2600κ με 32gb μνήμη , καλή gpu και πάλι αρκετούς δίσκους...

Αύριο βρισκω τροφοδοτικο για τεστ. Αν παίξει καλα τότε πάω όντως για PSU.

. Για να το λες κάτι ξέρεις εσύ.. :)

• Like 1
Δημοσ.

Βρήκα ένα τροφοδοτικό Corsair VS450 (450W). Πιστεύω πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω για test και μόνο έτσι? Τί λέτε παιδιά?

Δημοσ.

Τελικά...μάλλον το τροφοδοτικο ειναι όπως άλλωστε είπατε... Έβαλα το 450αρι corsair και δεν έκανε Κιχ..... Όσες φορές και να το ανοιγόκλεισα δεν έκανε τίποτα παράξενο. Shutdown...restart... Όλα οκ..

Οπότε μάλλον (τι μάλλον δηλαδή) πρέπει να βάλω το χέρι στην τσέπη.. Με τις υγείες μου... :)

Δημοσ.

Τελικά...μάλλον το τροφοδοτικο ειναι όπως άλλωστε είπατε... Έβαλα το 450αρι corsair και δεν έκανε Κιχ..... Όσες φορές και να το ανοιγόκλεισα δεν έκανε τίποτα παράξενο. Shutdown...restart... Όλα οκ..

Οπότε μάλλον (τι μάλλον δηλαδή) πρέπει να βάλω το χέρι στην τσέπη.. Με τις υγείες μου... :)

Η Ethernet ... Συνεχίζει να ειναι νεκρή?

Τεσπα έτσι και αλλιώς μικρό το κακό άμα την βγάλεις καθαρή μόνο με τροφοδοτικο. Όπως και να το κάνουμε το etasis τα έβγαλε τα λεφτα του και με το παραπάνω.

Δημοσ.

Σίγουρα τα έβγαλε! Η Ethernet ναι..νεκρή..οπότε πρέπει να αγοράσω μια..αλλά οκ..το τροφοδοτικο ειναι το γερό πακέτο.. :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...