Black Demis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους συνάντησα ένα περίεργο θέμα με κάρτα γραφικών που εχω στο δεύτερο pc εχω μια Gigabyte gtx 460 SE και συναντώ το εξής προβλιμα αν βάλω οποιοδήποτε driver version πάνω από 314.22 αρχίζουν και παρουσιάζονται σοβαρά προβλήματα πχ παγώνει οθονη στο ακυρο και τέλος δεν αποκρίνεται καν καν.... η μπλε οθονη κατα την εκκίνηση.... και κυριος στο firefox κάθε 5 6 λεπτά παγώνει οθονη και ξεπαγώνει μετά από λίγο δεν θα είχα παράπονο και με 314.22 αλλά ένα παιχνιδάκι που θέλει ξάδελφος μου θέλει τελευταίους drivers.... και με παλιούς έχει πολύ χαμηλές επιδοσεις και τάρα δεν ξέρω τι να κάνω ποια..... δεν σκέφτομαι καποια λύση η το τι μπορεί να ει ναι υπεύθυνο (δοκίμασα καμία 10 εκδόσεις drivers που είναι πάνω από 314.22 με όλους τα ίδια........ και με τελευταιο σαν αποκορύφωμα δεν ξεκινά καν το pc κολλάει στο windows logo............. το πήγα για εγγύηση κατάστημα κλασσική απάντηση............. όλα μια χαρά................
Thanos1972 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 μεινε με τους 314. εχει κανει βλακεια η nvidia και δεν υποαστηριζονται σωστα οι προηγουμενες καρτες με drivers πανω απο 314.
Black Demis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 πίκρα............. και άγω αυτό υποψιάστηκα γιατί καρτ δουλευει πολύ καλά με τους 314 λέω δεν μπορεί να είναι hardware.... ο ξάδελφος θα τα πάρει στραβά τα νέα μου φαίνεται :p
Driftas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 είχα και εγώ αντίστοιχο πρόβλημα και κόλλαγε ο υπολογιστής, κυρίως όταν έπαιζα παιχνίδια. αυτό που έκανα και έστρωσε (ίσως βέβαια από τύχη, αλλά από τότε δεν είχα πάλι αντίστοιχη συμπεριφορά) είναι στο update να επιλέξω clean install. δεν χάνεις τπτ να το δοκιμάσεις. και όντως πολλοί έχουν εκφράσει προβλήματα για τους drivers...
Black Demis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 είχα και εγώ αντίστοιχο πρόβλημα και κόλλαγε ο υπολογιστής, κυρίως όταν έπαιζα παιχνίδια. αυτό που έκανα και έστρωσε (ίσως βέβαια από τύχη, αλλά από τότε δεν είχα πάλι αντίστοιχη συμπεριφορά) είναι στο update να επιλέξω clean install. δεν χάνεις τπτ να το δοκιμάσεις. και όντως πολλοί έχουν εκφράσει προβλήματα για τους drivers... και clean install και σε άλλο μηχάνημα δοκίμασα και format.............. όλα κοινός..... αν βάλω οποιοδήποτε driver πάνω από 314 εκδώσι πάει χάος και καταστροφή με τα προηγούμενα νεράκι δουλευουν
Ashmadia Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Ο JimRDesign που λεει συνεχεια τωρα τελευταια για τους drivers της amd, γιατι δεν βοηθαει/συμμετεχει σε αυτο το θεμα?
cinquis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Καλημερα και απο εμενα. Εχω μια ASUS Nvidia 9800 gtx+ και εχω προβλημα με την μνημη δεσμευει αυτην του συστηματος και απο τα 4GB παει στα 2,75 πως μπορω να το σταματησω αυτο? Απο drivers εχω τους τελευταιους διαθεσιμους
Black Demis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Καλημερα και απο εμενα. Εχω μια ASUS Nvidia 9800 gtx+ και εχω προβλημα με την μνημη δεσμευει αυτην του συστηματος και απο τα 4GB παει στα 2,75 πως μπορω να το σταματησω αυτο? Απο drivers εχω τους τελευταιους διαθεσιμους είσαι σίγουρος οτι είναι κάρτα? μήπως εχεις 32 bito σύστημα
cinquis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Oxi φιλε μου ειναι σιγουρα 64 bit to συστημα
STORM1978 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Τράβα μια φώτο την καρτέλλα του system(Start -> Control Panel -> System) και βάλτην εδω να δουμε το συστημα σου
Ashmadia Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Παρομοιο θεμα βρισκοταν στην κορυφη πριν λιγο καιρο, η μητρικη δεσμευε λιγη παραπανω ram. Μεχρι 3.1 περιπου το εφτασε με αλλαγη μητρικης, δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο και τα χρηματα... Καλυτερα να πανε σε αλλαγη πλατφορμας. Γιατι σε καιει τοσο? Για τον φιλο black demis, περιμενεις απλα νεοτερο driver και ελπιζεις... Αυτο που λες οτι το πηγες στο καταστημα, δεν ελεγξαν με τους νεους drivers οτι γινονται αυτα που μας γραφεις? Μπορεις να το πας εκει και να τους τα δειξεις ο ιδιος? 1
cinquis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Το θεμα ειναι καπου με την καρτα γραφικων και τις ρυθμισεις. Η μητρικη εχει απενεργοποιημενη την καρτα γραφικων Πριν κανω φορματ με το ιδιο setup ειχα 4 gb διαθεσιμα κανονικα.
STORM1978 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Στην 2η φωτο λέει αποκλειστική μνήμη 512mb και συνολική διαθέσιμη 1663Mb. Καπου στο bios στην καρτελα για την καρτα γραφικων θα λεει κατι για δεσμευση μνημης ή αποκλειστικης μνημησ κλπ. και θα εχει ενα ποσο διαλεγμενο. Αυτο μηδενισετο ή απενεργοποιησε την ρυθμιση, ελενξε ξανα και πεσμας.
MauMaus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 οριστε... kαι αυτη την εχεις που την εχεις κουκλα την επιφανεια εργασιας , γιατι δεν αλλαζεις και εικονιδια στους δυο φακελους εκει ψηλα να φαινεται τζετ ολο το σκηνικο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα