Προς το περιεχόμενο

[Printer] EPSON EXPRESSION HOME XP-405 @ eshop.gr = 58.90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα. Θελω ενα πολυμηχανημα εδω και 3-4 μερες, αλλα σε χαμηλη τιμη οπως αυτο, οποτε ισως με βολεψει το θρεντ του Θεμου. Ειμαι, ομως, ασχετος με αυτα τα μηχανηματα και θα ηθελα να ρωτησω:

- Ποσο περιπου κοστιζουν τα μελανια της εταιρειας (ή και του μοντελου, αν γνωριζετε);

- Ειναι δυνατο να ξαναγεμισουν;

- Ποσο καιρο περιπου "τρωει" το μελανι (οι εκτυπωσεις μου αμφιβαλλω αν θα ειναι πανω απο 5-10 σελιδες το μηνα);

- Τι αλλο πρεπει να προσεξω;

Ευχαριστω πολυ και σορι αν ειμαι οφ τοπικ.

Δημοσ.

Xωρις να γνωρίζω τι συμβαίνει με το συγκεκριμένο πολυμηχάνημα. Τα μελάνια της Epson είναι φτηνά, αδειάζουν πολυ εύκολα. Για ξαναγέμισμα δεν γνωρίζω αλλα με συμβατά υπάρχουν συχνα θέματα.

Δημοσ.

Παιδια πηρα το συγκεκριμενο πριν 3 μερες.

Εχω τυπωσει καμια δεκαρια σελιδες και βλεπω το μελανι να κατεβαινει σχετικα γρηγορα.

Δεν εχω προηγουμενη εμπειρια με εκτυπωτες οποτε δεν μπορω να συγκρινω.

Νομιζω δηλαδη οτι καμια 60-70 θα τυπωσει συνολο, 100 με τιποτα. Βεβαια ειναι και τα demo μελανια.

Αυτο που βλεπω ειναι οτι ειναι αθορυβος σχετικα. Η εκτυπωση του ειναι καλη μπορω να πω.

Ομορφο μηχανημα , μαζεμενο, αθορυβο. Καλο.

Εχω ενα θεμα ομως με το control panel μπροστα. Ξεκολαει και βγαινει προς τα εξω απο την μια πλευρα του.. Το παταω καθεται για λιγο και μετα παλι τα ιδια. ( ολα σε μενα τελικα,ολαααα..) :mad:

Ρωτησα και μου ειπαν να το ελεγξουν κτλ. για  doa αλλα σκεφτομαι οτι χειροτερα θα το ταλαιπωρησουν αν τους το παω και δεν μου το αλλαξουν (κατα 99% δηλαδη). Το πιο πιθανο ειναι να του βαλουν κολα οποτε αστο καλυτερα...

Αυτα.

Δημοσ.

Εγω στον δικο μου χρησιμοποιω μονο "συμβατα" μελανια απο αμαζον και δεν εχω κανενα προβλημα(ειναι παμφτηνα....). Βεβαια ειναι αλλο μοντελο και δε ξερω τι παιζει με το συγκεκριμενο. Στα 59ε δε νομιζω οτι παιζει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη αλλα καλο ειναι να παρετε και αλλες γνωμες γιατι δεν ειμαι και εξπερτ στο συγκεκριμενο θεμα.

Δημοσ.

Έχω τον 705 που τυπώνει και CD/DVD.

Τα μελάνια τελειώνουν γρήγορα. Ακόμα και αν τυπώνει κάποιος μία φορά την εβδομάδα πάλι τελειώνουν.

Η καλύτερη λύση είναι να τυπώνει κάποιος μια και έξω αλλά αυτό εννοείται πως δεν γίνεται.

Ξαναγεμίζουν αλλά δεν ξέρω αν τα chip μπορούν να γίνουν reset και αν ο εκτυπωτής το δέχεται αυτό.

Συμβατά ή όχι είναι η ίδια ποιότητα εκτύπωσης.

Η πρώτη μου αγορά συμβατών ήταν αποτυχία καθώς εκείνα τα chip ήταν μάπα και ο εκτυπωτής δεν δεχόταν με τίποτα τα μελάνια.

Όμορφο μηχάνημα αλλά δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει.

Ήδη μου κάνει κόλπα με τη εκτύπωση δίσκων και βγάζει αχνό και με γραμμές το μαύρο.

Ο καθαρισμός (μέσα από τα μενού) δεν κάνει δουλειά.

Συμπέρασμα... καλός και ωραίος εκτυπωτής αλλά όπως έχω διαπιστώσει μετά από πολλές αγορές HP, CANON, EPSON, και αυτός σύντομα θα βγάλει πρόβλημα. Με τα τα ίδια σκ..... είναι φτιαγμένοι όλοι και ότι και να πάρετε να το θεωρείται πάντα προσωρινή λύση... οπότε αν θέλετε οπωσδήποτε εκτυπωτή, πάρτε τον. Ακόμα και να βουλώσει, θα σας μείνει το Scanner. Είναι και λευκός που σε σχέση με τα μαύρα είναι πολύ πιο όμορφο μηχάνημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...