Προς το περιεχόμενο

note 3 google play

Norlos 8
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από stamatinho,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια γεια σας.Καινουριος ειμαι και δεν κατεχω και πολλα απο τεχνολογια.Μια ερωτηση θα θελα να κανω και οποιος μπορει ας βοηθησει.Ειμαι κατοχος ενος νοτε 3 εδω και δυο μερες,το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να μπω στο play store.Εχω κανει εγγραφη αλλα τιποτα.καμια ιδεα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σβησε το λογαριασμο σου στο google κανε καταργηση δηλαδη και μετα ξανασυνχρονισε τον. Στην τελικη κανε ενα factory reset

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1

Να σβησω δηλαδη τον λογαριασμο στο κινιτο και να τον ξαναπερασω;

Μπορω να μπω στο playstore apo ton browser,δεν μπορω να μπω  απευθειας απο την εφαρμογη του κινιτου.Δεν χερω αν γινομαι κατανοητος.......

• Λύση

Κανε καταργηση του λογαριασμου *ρυθμισεις-λογαριασμοι* και ξανακανε συχρονισμο παλι.Αν δεν γινει κατι κανε επναφορα εργοστασιακων αλλα να ξερεις οτι θα γινει το κινητο οπως ηταν οταν το αγορασες.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Ευχαιστω πολυ stamatihno ,εβγαλα ακρη με την βοηθεια σου.Ειχα τα νευρα μου,αδικα βεβαια γιατι δεν κατεχω και πολλα απο τεχνολογια.Ευχαριστω που ασχοληθηκες.

• Like 1

• Moderators

Ακυρα ποστ εφυγαν. Δημοκρατια εχουμε αλλα προσεχουμε πως γραφουμε. Γενικα δεν ειναι κακο να σεβομαστε τον συνομιλητη μας ειτε σχετικο ειτε ασχετο με το θεμα για το οποιο ρωτα. Αμα βοηθηθει μαλιστα θα μαθει κιολας και θα βοηθησει κι αλλους στο μελλον.

Επισης ο ηλιος ανατελει απο την ανατολη, το χιονι ειναι παγωμενο και λοιπα τετοια εξισου αυτονοητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...