Norlos 8 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Παιδια γεια σας.Καινουριος ειμαι και δεν κατεχω και πολλα απο τεχνολογια.Μια ερωτηση θα θελα να κανω και οποιος μπορει ας βοηθησει.Ειμαι κατοχος ενος νοτε 3 εδω και δυο μερες,το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να μπω στο play store.Εχω κανει εγγραφη αλλα τιποτα.καμια ιδεα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jek20 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Τι εννοείς δεν μπορείς να μπείς; Δηλάδη πατας την Google play εφαρμογή και δεν μπαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Norlos 8 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 παταω την εφαρμογη,μπαινει και δειχνει το σημαδι οτι ψαχνει χωρις ομως να ανοιγει το play store Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jek20 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 μήπως δεν έχεις ανοιχτο το wifi? έχεις internet αν μπεις με τον browser? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Norlos 8 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 ναι ιντερνετ εχω.μονο αυτο δεν λειτουργει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Σβησε το λογαριασμο σου στο google κανε καταργηση δηλαδη και μετα ξανασυνχρονισε τον. Στην τελικη κανε ενα factory reset Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Norlos 8 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Να σβησω δηλαδη τον λογαριασμο στο κινιτο και να τον ξαναπερασω; Μπορω να μπω στο playstore apo ton browser,δεν μπορω να μπω απευθειας απο την εφαρμογη του κινιτου.Δεν χερω αν γινομαι κατανοητος....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση stamatinho Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Λύση Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Κανε καταργηση του λογαριασμου *ρυθμισεις-λογαριασμοι* και ξανακανε συχρονισμο παλι.Αν δεν γινει κατι κανε επναφορα εργοστασιακων αλλα να ξερεις οτι θα γινει το κινητο οπως ηταν οταν το αγορασες. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Norlos 8 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Ευχαιστω πολυ stamatihno ,εβγαλα ακρη με την βοηθεια σου.Ειχα τα νευρα μου,αδικα βεβαια γιατι δεν κατεχω και πολλα απο τεχνολογια.Ευχαριστω που ασχοληθηκες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Ακυρα ποστ εφυγαν. Δημοκρατια εχουμε αλλα προσεχουμε πως γραφουμε. Γενικα δεν ειναι κακο να σεβομαστε τον συνομιλητη μας ειτε σχετικο ειτε ασχετο με το θεμα για το οποιο ρωτα. Αμα βοηθηθει μαλιστα θα μαθει κιολας και θα βοηθησει κι αλλους στο μελλον. Επισης ο ηλιος ανατελει απο την ανατολη, το χιονι ειναι παγωμενο και λοιπα τετοια εξισου αυτονοητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα