Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Εχω τρελαθει παιδια! δεν μπορω με τιποτα να εγκαταστησω το joomla απο το wamp , και εχω ακολουθησει 4 guides δεν κανω σιγουρα καποιο λαθος στα βηματα. Ενω εχω αντιγραψει κανονικα στον φακελο C:\wamp  τα αρχεια του joomla και εχω δημιουργησει κανονικα database στο wamp και προχωραω στην εγκατασταση του joomla και ενω δειχνει οτι φορτωνει, παραμενει στο σημειο που φενεται στη εικονα και δεν τελειωνει ποτε η εγκατασταση. Εχετε καμια ιδεα ρε παιδια γιατι εχω πελαγωσει;

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

post-199916-0-52762700-1382299508_thumb.jpg

Δημοσ.

Το installer το έχεις κατεβάσει απο το joomla.org  ή είναι κανένα quickstart package με template;

Καντό με το xampp και όχι με το wampp, και θα δουλέψει.

Δημοσ.

Την Joomla 3.1 περνάς? Αν ναι δοκίμασε με xampp γτ wamp έχει προβλήματα για την ώρα με την εγκατάσταση του 3,1

Επίσης όταν θα ενεργοποιείς αργότερα τον τοπικό σου σέρβερ να έχει κλειστό το skype γτ χρησιμοποιούν το ίδιο port.

Δημοσ.

Οπως ειπε το παιδι ( @jek20 ) με xampp να το κανεις!
και εγω xampp εχω και δεν ύπαρχει πρόβλημα απλα νομιζω οτι η καινούρια έγγδοση του joomla δεν δουλεύει στο xampp δοκιμασέτο μπορει να κανω λάθος

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια,

Συγνωμη που αργησα να απαντησω. Λοιπον τελικα εκανα αρκετες δοκιμες και τα καταφερα να εγκαταστησω το joomla 3.1 με το wamp. To προβλημα ηταν στο installation folder του joomla, απλα δεν ειχε αντιγραφει σωστα στο wamp και επρεπε να κανω ενα copy-paste και δουλευουν τελεια. Τραγικο τοση ταλαιπωρια για ενα copy-paste!

Παιδια ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σας και τις απαντησεις σας.

Να ειστε ολοι καλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...