Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν εχετε διαβασει το τιτλο θα καταλαβαινετε περιπου ποιο ειναι το προβλημα μου.Εχω ενα θεμα στο pc και δε μπορω να καταλαβω αν ειναι προβλημα του σκληρου ,δηλαδη αν εχει μηχανικη βλαβη η αν θελω format.Λοιπον,ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη.Τη παρασκευη πηγα να ανοιξω τον υπολογιστη μου αλλα μεχρι να μπει στα windows δεινοπαθησα.Η εικονα με τη μαρκα της μητρικης παρεμενε στην οθονη χωρις να προχωραει η διαδικασια,αλλα ακομα και αν συνεχιζε υπηρχε μια μαυρη οθονη και τιποτα αλλο.Μετα απο πολλες προσπαθειες μπηκα.Τωρα,πριν λιγη ωρα συνεβη το εξης.Ειχα αφησει ανοιχτο τον υπολογιστη και οταν επεστρεψα βρηκα μια μαυρη οθονη με τον υπολογιστη ανοιχτο και μια παυλα να αναβοσβηνει.Πατησα το κουμπι της εκκινησης και αφου μου εκανε τα ιδια με της παρασκευης,στο τελος μπηκα με ασφαλη λειτουργια (που μπηκε αμεσως πρεπει να σας πω) και μετα αφου απο την ασφαλη λειτουργια εκανα επανεκκινηση μπηκε κανονικα.Θελω λοιπον να μου πειτε τη γνωμη σας αν και ειναι μαλλον δυσκολο να κααταλαβει καποιος ετσι,αν προκειται για μηχανικη  βλαβη του δισκου η για προβλημα των windows που θα φτιαχτει με ενα format.Ευχομαι να ειναι το δευτερο.Δεν εχω καμια διαθεση να σκαω κατοσταρια.

Ευχαριστω

ps:Η αληθεια ειναι οτι κατεβαζω συνεχεια πραγματα και εγκαθιστω-απεγκαθιστω προγραματα και παιχνιδια.Βεβαια χρησιμοποιω το cclean συχνα και επισης κανω και ανασυγκροτηση με το defraggler.O δισκος αγοραστηκε περιπου πριν ενα με εναμιση χρονο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...